MariaTs. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ζούμε εκεί που ζούμε, γκρινιάζουμε για τα πάντα, απολαμβάνουμε τα πάντα και γενικώς ούτε στο κρύο ούτε και στην ζέστη μας βρίσκουμε! Ας δούμε λοιπόν τα κακώς κείμενα της πόλης που κατοικούμε αλλά να μην ξεχνάμε και τα καλά... Προσωπικά μισώ το γεγονός ότι στην πόλη που ζω, τα αυτοκίνητα-τα σκυλόγατα και τα σκουπίδια είναι πολύ περισσότερα απ'τους κατοίκους της! Και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι κανείς δεν συμβιβάζεται να διατηρηθεί μια τάξη στην πόλη αν την θέλουμε κι ολίγον ανθρώπινη! Όμως αγαπώ που τέτοια εποχή όλοι βγαίνουν εκτός πόλης για να απολαύσουν τον καφέ τους και είναι μοναδική η απόλαυση να κάθεσαι στην παραλία να πίνεις τον καφέ, να βλέπεις που τα νερά πάνε πάνω-κάτω και τους επισκέπτες να αναρωτιούνται αν μετά τις 6 ώρες κάτω κάνουν αυτόματη στροφή -τα νερά- για να πάνε αντίθετα!
nontasg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εγώ στην πόλη όπου ζω,μισώ την κακία και την υποκρισία των ανθρώπων που το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα σε κακολογήσουν,θα σε κουτσομπολέψουν,θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα και θα σε θάψουν πολύ πολύ βαθιά.... Αγαπώ την ευκολία που σου παρέχει στις μετακινήσεις σε σχέση με άλλες πόλεις (πχ Αθήνα) όπου σου βγαίνει ο πάτος να πας δυο τετράγωνα απόσταση. Αυτά από μένα.
NOMIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αυτό που μισώ περισσότερο είναι η καταστροφή κάθε ελεύθερης γωνιάς που έχει ακόμα απομείνη ελεύθερη και η ανέγερση μπετένιων κατασκευασμάτων. Τα δέντρα είναι είδος προς εξαφάνιση και η κοροιδία είναι ότι όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο οι εκάστοτε δημοτικοί άρχοντες. Φυσικά αναφέρωμε σε κάποια περιοχή της Αθήνας.
MariaTs. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αυτό που μισώ περισσότερο είναι η καταστροφή κάθε ελεύθερης γωνιάς που έχει ακόμα απομείνη ελεύθερη και η ανέγερση μπετένιων κατασκευασμάτων.Τα δέντρα είναι είδος προς εξαφάνιση και η κοροιδία είναι ότι όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο οι εκάστοτε δημοτικοί άρχοντες. Φυσικά αναφέρωμε σε κάποια περιοχή της Αθήνας. Παντού τα ίδια! Και έλεγα ότι μόνο η πόλη μου ζει σε αυτό το αίσχος! :evil:
Steven Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Στην πόλη που ζω αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει... Και αυτός ήταν και ένας σοβαρός λόγος που διαλεξα να σπουδάσω εδώ.. Η ποιότητα ζωής είναι πραγματικά καταπληκτική, οι άνθρωποι πάρα πολύ φιλικοί και γενικά είναι μια άψογη πόλη από το να κάνεις τη βόλτα σου να χαλαρόσεις μέχρι το να διασκεδάσεις το βράδυ αλλά και να δουλέψεις!! Αν μιλήσω για την πριν ένα χρόνο πόλη μου που φυσικά ήταν...τι άλλο...η Αθήνα...μπορώ να πω ότι δεν μοου άρεσε απολύτος τίποτα!! Απεχθανόμουν τον καιρό, αυτή την άθλια ζέστη που σε κάνει να βγαίνεις από το δέρμα σου, δεν μπορούσα ποτέ να συνενοηθώ με κανέναν για να γίνει μια σωστή δουλειά, ειδικά αν αυτή συμπεριλάμβανε δημόσιο, οι Έλληνες και ίσως ακόμα περισσότερο οι Αθηναίοι πιστεύω οτι είναι κάκιστοι! Ψώνια μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, ποιός θα πάρει πρώτος το καινούργιο τζιπ και ποίος θα χτίσει μεγαλύτερο σπίτι, ρατσιστές του κερατά, αδιάφοροι να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή και πολλά άλλα πράγματα που δεν μας τιμούν καθόλου... Να μην μιλήσουμε για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ή πόλη. Βρωμιά, καυσαέριο, κίνηση, απίστευτη ανεπάρκεια στα ΜΜΜ, ακρίβεια... Μπορώ να τα χώνω για πολύ ώρα και να φτιάξω ένα μεγάάάάάλο κείμενο, αλλά δεν έχει νόημα... Το πνεύμα μου νομίζω πως είναι απόλυτα κατανοητό... Το μόνο που μου λείπει βασικά είναι τα σουβλατζίδικα... Εδώ πέρα οι Τούρκοι έχουν μεν dönner αλλά βάζουν μέσα γαλοπούλα...ε και όπω και να το κάνουμε δεν λέει... Επίσης θα ήθελα να μπορώ να εξασκήσω ένα σπορ που μου αρεσει πολύ, το ψαροντούφεκο, και αυτό δυστηχώς δεν γίνεται... Αλλά μπορώ να ζήσω χαλαρά και χωρίς αυτά... Έτσι κι αλλιώς για αυτό υπάρχουν και οι διακοπές... Να γυρνάς στην Αθήνα, να παίρνεις μια δόση αθλιότητας, να κινδυνεύεις να σε πατήσουν στο δρόμο επειδή έχεις συνηθίσει στον πολιτισμό που τα αυτοκίνητα σταματάνε όταν δούνε πεζό και δεν πατάνε γκάζι, να χτυπίσεις κανα γύρο και πολλά άλλα.. Δεν βλάπτει για λίγο.. Αλλά μόνο για λίγο...
mxpert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Παντού τα ίδια! Και έλεγα ότι μόνο η πόλη μου ζει σε αυτό το αίσχος! :evil: ...έχετε και στα Τρελά Νερά πολυκατοικίες ??? :mrgreen: :mrgreen:
s.lazaridis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ...έχετε και στα Τρελά Νερά πολυκατοικίες ??? :mrgreen: :mrgreen: pou einai ta trela nera???:oops: :oops::evil:
MariaTs. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ...έχετε και στα Τρελά Νερά πολυκατοικίες ??? :mrgreen: :mrgreen: Αμέ! Τι νόμιζες; 5 θαλάσσιο ρεύμα' date=' κόβεις δεξιά μετά αριστερά και τσουπ! Έφτασες! Πέρα απ'την πλακίτσα, δεν έχει μείνει σπιτάκι με αυλή... Την μια μέρα κατεδάφιση και την άλλη ρίχνουν θεμέλια για πολυκατοικία! Της π..άνας γίνεται! Κι από πράσινο; Κάθεσαι στην παραλία και αντικρίζεις απέναντι το αλσύλιο του Καράμπαμπα και παρηγοριέσαι! :twisted: pou einai ta trela nera???:oops: :oops::evil: Την Χαλκίδα, αποκαλούμαι 'Τρελά Νερά'... λόγω του φαινομένου του Ευρίπου!
mxpert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Την Χαλκίδα, αποκαλούμαι 'Τρελά Νερά'... λόγω του φαινομένου του Ευρίπου! ...να που μάθαμε κάτι !
NOMIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αν μιλήσω για την πριν ένα χρόνο πόλη μου που φυσικά ήταν...τι άλλο...η Αθήνα...μπορώ να πω ότι δεν μοου άρεσε απολύτος τίποτα!! Απεχθανόμουν τον καιρό' date=' αυτή την άθλια ζέστη που σε κάνει να βγαίνεις από το δέρμα σου, δεν μπορούσα ποτέ να συνενοηθώ με κανέναν για να γίνει μια σωστή δουλειά, ειδικά αν αυτή συμπεριλάμβανε δημόσιο, οι Έλληνες και ίσως ακόμα περισσότερο οι Αθηναίοι πιστεύω οτι είναι κάκιστοι! Ψώνια μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, ποιός θα πάρει πρώτος το καινούργιο τζιπ και ποίος θα χτίσει μεγαλύτερο σπίτι, ρατσιστές του κερατά, αδιάφοροι να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή και πολλά άλλα πράγματα που δεν μας τιμούν καθόλου... QUOTE'] Στα περισσότερα συμφωνώ σε δύο σημεία θέλω να σταθώ. Μπορεί να έχουμε χίλια δυό κακά αλλά ρατσιστές και άνθρωποι που δεν βοηθούν τον διπλανό τους δεν είμαστε.
Steven Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μπορεί να έχουμε χίλια δυό κακά αλλά ρατσιστές και άνθρωποι που δεν βοηθούν τον διπλανό τους δεν είμαστε. Είμαστε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές που ξέρω!! Αν δεν υπήρχαν νόμοι δεν θα είχε μείνει Αλβανός ούτε σε κάδρο!! Μπορώ να σου φέρω χίλιας δύο παραδείγματα... Το πιο εξοργιστικό και το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν αφήνουμε να φτιαχτεί τζαμί για παράδειγμα... Πάντως ας το αφήσουμε εδώ γιατί θα βγούμε offtopic και θ χαλάσει το θέμα...
Goddess Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μισώ: 1. Την παντελή έλλειψη πρασίνου… 2. Το ότι απαγορεύεται να φυτέψεις ένα δέντρο στο πεζοδρόμιο (μπας και τα παιδιά σου δουν μια καλλίτερη μέρα) 3. Το ότι όοοολοι οι γείτονες βάζουν από ένα κουβά/καρέκλα/καδρόνι κτλ στο δρόμο, για να «κρατήσουν» θέση παρκαρίσματος!!! 4. Το ότι για να κάνω ανακύκλωση πρέπει να κάνω ευχέλαιο! Γεμίζω το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και ψάχνω κάδους… 5. Το ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι μια τραγωδία… Όταν προσπαθώ να μην πάρω αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά, μια διαδρομή 12 χλμ μου παίρνει 1 ½ ώρα.. 6. Ότι όοοοολα τα πεζοδρόμια ξηλώνονται !!!! Γμτ τις εκλογές μας! Αγαπάω: 1. Το ότι έχω τα πάντα δίπλα μου. Άσχετα αν τα χρησιμοποιώ, και μόνο ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω, είναι ωραία αίσθηση 2. Το Terra Petra και το Apolis! Βραδάκι εκεί πάνω, είναι μαγεία.. 3. Τον Λυκαβηττό
ntountou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μου αρέσει η θάλασσα, τα παραλιακά καφέ, η πιο χαλαρή στάση ζωής, η γκρίνια μας, η ποικιλία γεύσεων στη κουζίνα μας, η καμάρα ως το απόλυτο σημείο συνάντησης όλων των φοιτητών, η περασιά από τη ναυαρίνου, τα μικρά μπαράκια στο κέντρο, ο μΠΑΟΚ και άλλα... Επίσης εικόνες όπως η θέα του χιονισμένου Όλυμπου τα χειμωνιάτικα πρωινά μετά από ολονύχτιο βαρδαράκι που έχει καθαρίσει την ατμόσφαιρα και το ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να κρύβεται σιγά σιγά πίσω από τον Όλυμπο δίνοντας στα σύννεφα χρώματα χρυσοκόκκινα Με κουράζει και μισώ την υπερβολική κίνηση, την έλλειψη χώρων στάθμευσης, την έλλειψη πράσινου εντός της πόλης, την υπερβολική ανοικοδόμιση, την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, το ότι άφησαν τον Θερμαικό κόλπο στο έλεος του Θεού και καταστράφηκε/βρώμισε μια από τις πιο πλούσιες και καθαρές θάλασσες στην Ελλάδα και τέλος ότι από πόλη που είχε ανθρώπους καθημερινούς και απλούς γεμίζουμε σιγά σιγά με ψωνισμένους/νες, νεόπλουτους/τες, τρεντάκηδες, μουράτους/τες, φιγουρατζήδες και πάει λέγοντας
NOMIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ετήσια έκθεση 2005 - Περίληψη – Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο των Φαινομένων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Η ετήσια έκθεση του EUMC για το 2005 καλύπτει στοιχεία και εξελίξεις πουαφορούν την εμφάνιση ρατσιστικών, ξενοφοβικών, αντισημιτικών καιαντιμουσουλμανικών εκδηλώσεων, καθώς και αντιδράσεων στις εκδηλώσειςαυτές, στα 25 κράτη μέλη της ΕΕ κατά το έτος 2004. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝΣύμφωνα με τις εκθέσεις των εθνικών φορέων συνεργασίας (ΕΦΣ) του δικτύουRAXEN, η πλειοψηφία των 25 κρατών μελών μετέφερε πλήρως τις οδηγίες στηνεθνική νομοθεσία. Τέσσερα κράτη μέλη – η Γερμανία, το Λουξεμβούργο, ηΑυστρία και η Φινλανδία – παραπέμφθηκαν στο Δικαστήριο των ΕυρωπαϊκώνΚοινοτήτων (ΔΕΚ) για μη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις της οδηγίας για τηφυλετική ισότητα και αργότερα, εντός του ίδιου έτους, τα ίδια τέσσερα κράτη μέληπαραπέμφθηκαν εκ νέου στο ΔΕΚ, αυτή τη φορά για μη συμμόρφωση προς τηνοδηγία για την ισότητα στην απασχόληση. Κατά συνέπεια, στο ΗΒ αναφέρθηκαν 52 694ρατσιστικά κρούσματα στις αστυνομικές αρχές κατά την περίοδο 2003-2004, συγκεντρώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά αναφοράς τέτοιων περιστατικών στηνΕΕ των 25. Ακολουθεί η Γερμανία με τον μεγαλύτερο αριθμό επίσημακαταγεγραμμένων αδικημάτων στην ΕΕ των 25, όπου τους πρώτους 10 μήνες του2004 καταγράφηκαν 6 474 αδικήματα τα οποία χαρακτηρίζονται ως «εγκληματικέςενέργειες με πολιτικά κίνητρα– ακροδεξιά».
NOMIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Είμαστε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές που ξέρω!! Αν δεν υπήρχαν νόμοι δεν θα είχε μείνει Αλβανός ούτε σε κάδρο!! Μπορώ να σου φέρω χίλιας δύο παραδείγματα... Το πιο εξοργιστικό και το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν αφήνουμε να φτιαχτεί τζαμί για παράδειγμα... Πάντως ας το αφήσουμε εδώ γιατί θα βγούμε offtopic και θ χαλάσει το θέμα... Ετήσια έκθεση 2005 - Περίληψη – Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο των Φαινομένων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Η ετήσια έκθεση του EUMC για το 2005 καλύπτει στοιχεία και εξελίξεις πουαφορούν την εμφάνιση ρατσιστικών, ξενοφοβικών, αντισημιτικών καιαντιμουσουλμανικών εκδηλώσεων, καθώς και αντιδράσεων στις εκδηλώσειςαυτές, στα 25 κράτη μέλη της ΕΕ κατά το έτος 2004. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝΣύμφωνα με τις εκθέσεις των εθνικών φορέων συνεργασίας (ΕΦΣ) του δικτύουRAXEN, η πλειοψηφία των 25 κρατών μελών μετέφερε πλήρως τις οδηγίες στηνεθνική νομοθεσία. Τέσσερα κράτη μέλη – η Γερμανία, το Λουξεμβούργο, ηΑυστρία και η Φινλανδία – παραπέμφθηκαν στο Δικαστήριο των ΕυρωπαϊκώνΚοινοτήτων (ΔΕΚ) για μη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις της οδηγίας για τηφυλετική ισότητα και αργότερα, εντός του ίδιου έτους, τα ίδια τέσσερα κράτη μέληπαραπέμφθηκαν εκ νέου στο ΔΕΚ, αυτή τη φορά για μη συμμόρφωση προς τηνοδηγία για την ισότητα στην απασχόληση. Κατά συνέπεια, στο ΗΒ αναφέρθηκαν 52 694ρατσιστικά κρούσματα στις αστυνομικές αρχές κατά την περίοδο 2003-2004, συγκεντρώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά αναφοράς τέτοιων περιστατικών στηνΕΕ των 25. Ακολουθεί η Γερμανία με τον μεγαλύτερο αριθμό επίσημακαταγεγραμμένων αδικημάτων στην ΕΕ των 25, όπου τους πρώτους 10 μήνες του2004 καταγράφηκαν 6 474 αδικήματα τα οποία χαρακτηρίζονται ως «εγκληματικέςενέργειες με πολιτικά κίνητρα– ακροδεξιά». Όπως βλέπεις γίνετε ειδική αναφορά για την Γερμανία και όχι για το αμαρτολό παρελθόν αλλά πρόσφατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.