Προς το περιεχόμενο

Insomnia Song Competition :p

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα και αυτό με τα remixes, αλλά δυστυχώς νομίζω πως θα είναι παράνομα, μιας και χρειάζεται άδεια από τον δημιουργό του original κομματιού. Έτσι είχε μου πει ο αγαπητός μας paredwse[/b'] σε ερώτησή μου για κάποιο παλιότερο topic που είχε γίνει θέμα περί νομιμότητας των remixes...

Νομίζω πώς δεν είναι παράνομα εφόσον δεν κυκλοφορήσουν σε κάποιο label, δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομίζω πώς δεν είναι παράνομα εφόσον δεν κυκλοφορήσουν σε κάποιο label, δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως.

Μιλάμε για τα πρωτότυπα. Ας πούμε παίρνεις το «Beat It» του Michael Jackson και κάνεις το δικό σου mix βασιζόμενος σε αυτό. Αυτό είναι παράνομο.

Δημοσ.

μα κι εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα! τέσπα δεν ξέρω :? μη σου χαλάω και το topic με offtopic απορίες a_takethatfoo.gif :)

Δημοσ.

wraia idea paidia autos o diagwnismos.

otan kanete +diagwnismo original synthesis

u know me dika mas kommatia, solo projects

i sygkrotimatiaka, tote tha lavw ki egw meros.

cheers!

Δημοσ.
wraia idea paidia autos o diagwnismos.

otan kanete +diagwnismo original synthesis

u know me dika mas kommatia' date=' solo projects

i sygkrotimatiaka, tote tha lavw ki egw meros.

cheers![/quote']

κι εγω μεσα!!!

Δημοσ.
εγω πάλι λέω όποιος τραγουδάει καλύτερα να γίνει administrator του insomnia

και να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τη Heaven

ναι και μετα το φορουμ θα χορηγητε και απο τον αντ1 καθως θα εχουμε και προσφορες για το φειμ στορυ 18

Δημοσ.

χαχαχαχ πολύ καλή φάση! τοοοοο τραγουδάκι πρέπει να είναι κάποιο γνωστό ή απλά κάτι που να το λέμε τραγουδιστα??? χααχαχαχ φαντάζομαι τι θα ακουσετε και λιώνω στο γέλιο...

Δημοσ.

αντε ρε παιδια βαλτε κανενα κομματι της προκοπης (και να μην ειναι της προκοπής δεν μπειράζει) να ακουσουμε :) πάντως όντως ωραίο τοπικ!!!

ακούω το κομμάτι του Iron_Druid... :) καλό είναι!! μέλλον έχει η αδελφή σου αμα τραγουδά έτσι σ'αυτή την ηλικία! μια χαρούλα είναι! σε ενα σημείο ακούγιεται λες και σε λίγο θα αρχίσει να κλαίει - αλλα δεν μπειράζει καθόλου!! ισως η αδελφή σου να κάνει super για ένα γκόθ συγκρότημα, αλλά εκεί κλαίνε χειρότερα.

απλά ντάξει, είναι χιλιοπαιγμένο κομμάτι και δεν μ'άρεσε ποτέ τρελά - και δεν μπορώ να πω κατι για το παίξιμο στην κιθάρα, λάθη ή κακά σημεία δεν έχει..

και μπράβο στην Cristina που ουσιαστικά προτείνε να γίνει για πλάκα ο so-called διαγωνισμός.. έτσι για να μην ντρεπόμαστε, και γενικά να μην το πολυσοβαρολογούμε :) θα βάλω και γω κανένα κομμάτι αυριο-μεθαύριο :)

cheers!!

Δημοσ.

paidia twra to eida...

egw ftiaxnw hiphop tragoudia gia ton xabale...mousikh...stixoi...hxografish (athanato pc)...kai fysika ta tragoudaw kiolas san psonio pou eimai.

pou thete na anebasw kanena?thema oti theloume?exw polla gia autokinhta...gia kopeles kapoia kai thn zwh mou...xabale kapoia alla...kai epithetika/hardcore kapoia alla.Ti thete?Peite mou na kserw ti na anebasw kai pou!

Peite mou ...gia na bgalw to pswnio mou :-P

Δημοσ.

Blackman> θα έλεγα προσωπικά να βάλεις οτι γουστάρεις εσύ!!!

το ξέρω! θες να πουμε εμεις καποια κατηγορία για να πεις μετά - ναι, καλό αυτό, αλλα εαν μου λέγατε να ανεβάσω το άλλοοοοο... ειναι πολύ πιο τέλειο!! :ΡΡΡ πλάκα κάνω :)

επίσης η θα προτιμούσα το κομμάτι να μην μιλάει για πολύ εξειδηκευμένα πράγματα - π.χ. αυτοκίνητα που λες :) δεν ξέρω γκρι απο αμάξια - οπότε αν ακούσω το δικό σου δεν νομίζω να καταλάβω και τίποτα, τουλάχιστον οσων αφορά τους στοιχους!! :)) αλλα δεν μπειράζει!!! βάλε εσύ :)

Δημοσ.

http://www.sendspace.com/file/2pl3ob (ενα ζιπάκι με 2 κομμάτια, 3.5mb)

εντάξει ψιλοχάλια είναι αλλά τι να κάνουμε :)) ενα απ'αυτά, το lllk7 το εφτιαξα χθες βράδυ ειδικά για να το στείλω εδωπέρα, επρεπε να κάνω και ησυχία - βασικά εχει πολύ απλή μελωδία, αφού και μένα ακούγιεται πως είναι απο κάπου παρμένη.. :) αν αντέγραψα, τουλάχιστον δεν αντέγραψα συνειδητά :ΡΡ

Δημοσ.

Στο προφίλ μου στο Hi5 μπορείται να ακούσετε 4 τραγουδάκια μου.

Ε...παίρνω μέρος με το τραγούδι "Το πάρτυ" (τα δύο έχουν σχέση με αυτοκίνητα, κινηγητά και τέτοια, ενώ το 6-1-9 που είναι από τα αγαπημένα μου έχει πολύ μπινελίκι μέσα και έχει άμεση σχέση με WWE για όσους ξέρουν...είναι ακατάλληλο για ανήλικους...και είναι προς άτομα ...στυλ Κούγια :) )

http://blackvazelos.hi5.com

Δημοσ.

Blackman, ακουσα το 6-1-9, ο μαγικός του ήχος ξεχειλίζοντας απο τα ηχεία μου (εμ.. ακουστικά, αλλά τα λέω ηχεία για εφφέ) απο την στιγμή που μπήκα στην σελίδα. :) να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι φαν της χιπ-χοπ, και ιδίως των μπινελικιών, ίσως και με πολιτικές αναφορές (δεν μπλέκομαι με τέτοια με τίποτα! αρνούμαι!) (το μονο σαν-χιπχοπάκι που μαρεσει είναι το i got five on it :)) οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ αντικειμενικά. προσωπική άποψη - θα έβγαινε καλύτερα για τέτοιο κομμάτι να έβαζες πιο πολύ αίσθημα και αυθορμητικότητα στην φωνή σου, καθώς και τα διπλά φων. στις καταλήξεις που τα κάνεις με εφέ (μάλλον) να έβγαιναν με κανονική δευτερη φωνή. αλλά εντάξει, στις συμβουλές είμαστε όλοι καλοί :Ρ συμφωνώ - απλως λέω ότι μου έρχεται.

αλλά μπράβο που εκφράζεις την γνώμη σου και κάνεις αυτό που σου αρέσει και το δείχνεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...