Προς το περιεχόμενο

Insomnia Song Competition :p

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί θα λέγατε να κάνουμε έναν διαγωνισμό τραγουδιού; blink.gif

Όσοι έχετε το ψώνιο του τραγουδιού, να ανεβάσετε ένα δείγμα να το ακούσουμε εμείς οι υπόλοιποι οι «ατάλαντοι» και μη και να βγάλουμε τον καλύτερο τραγουδιστή του Insomnia.gr. blink.gif

Να πω πως η όλη ιδέα είναι για την πλάκα μας και να αφήσουμε τις ντροπές στην άκρη με σκοπό να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε! happy2.gif

Βέβαια, το ωραίο στην υπόθεση είναι πως ίσως κάποιος να φανεί τυχερός και κάποια στιγμή στο μέλλον να λέει πως η καριέρα του ξεκίνησε από το Insomnia.gr... LOL.gifLOL.gif

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε θα΄χει κάποιο έπαθλο;

Έστω συμβολικό... πχ ο νικητής/ρια να γίνει moderator του Insomnia... :)

Πωπω...Πραγματικά σπουδαίο έπαθλο.....Τρέξτε όλοι να γίνετε moderators....

Δημοσ.
Πωπω...Πραγματικά σπουδαίο έπαθλο.....Τρέξτε όλοι να γίνετε moderators....

Διακρίνω μια ειρωνία ή είναι ιδέα μου;

Όπως και να έχει,δε θέλω να δώσω συνέχεια.

Εντός πεδίου:

Κατά 99% θα συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό μια φίλη μου και εγώ,

με το παραδοσιακό τραγούδι "Scarborough Fair" το οποίο ως γνωστόν

έχει διασκευαστεί από τους Simon & Garfunkel,αυτή τη φορά διασκευασμένο

για μια (ίσως δύο) κλασική κιθάρα και γυναικεία φωνή.

Για να είμαι ειλικρινής το τραγουδί είναι ήδη προβαρισμένο αλλά δεν έχει

βρεθεί χρόνο να ηχογραφηθεί.

Αν τελικά συμμετάσχουμε,ελπίζω να σας αρέσει το τραγούδι και η φωνή της

φίλης μου.

Edit:

Μόλις είδα πως έχεις επιλέξει να μην λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα για αυτό και

θα απαντήσω εδώ:

"Θεωρώ τιμή μου να βοηθώ το forum στο οποίο συμμετέχω απο το πόστο του moderator.

Για αυτό το λόγο θα με χαροποιούσε κάτι τέτοιο.

Επομένως κάτι που σου δίνεται και σου αρέσει,δεν αποτελεί δώρο...;"

Δημοσ.
Δε θα΄χει κάποιο έπαθλο;

Έστω συμβολικό... πχ ο νικητής/ρια να γίνει moderator του Insomnia... :)

Το έπαθλο θα είναι η χαρά της συμμετοχής και η πιθανή νίκη. blink.gif

Όσον αφορά' date=' το θέμα του moderation, δεν είναι κάτι που περνά από το χέρι μου ώστε να αποφασίσω κάτι τέτοιο.

Πέραν τούτου, φαντάζομαι πως τα κριτήρια για μια τέτοια απόφαση δεν θα είναι μια άτυπη νίκη σε έναν άτυπο διαγωνισμό που κάνουμε ώστε να περάσουμε καλά, ουσιαστικά για τον χαβαλέ μας. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Δημοσ.

Ρε nikoskon είναι συμβολικό έπαθλο να γίνει κάποιος moderator σε τόσο μεγάλο forum; Τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις έχει αυτό το πράγμα και είναι μόνο αυτά που φανταζόμαστε εμείς. Για σκέψου πόσα ακόμα κάνουν τα παιδιά που δεν τα ξέρουμε εμείς. Και σκέψου επίσης να κερδίσει κανένας @#%#%^!!! Θα γούσταρες τον spooker για moderator; χαχαχα! :twisted: Άσε και το άλλο. Πόση διαφάνεια μπορεί να έχει ένας τέτοιος διαγωνισμός; Ο καθένας κάνει 100 accounts και ρίχνει ψήφους στον εαυτό του ή λέει στα φιλαράκια του να τον ψηφίσουν. Να ζήσουν οι κλίκες! :twisted:

Δημοσ.

εγω πάλι λέω όποιος τραγουδάει καλύτερα να γίνει administrator του insomnia

και να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τη Heaven

Δημοσ.
Το έπαθλο θα είναι η χαρά της συμμετοχής και η πιθανή νίκη. blink.gif

Όσον αφορά' date=' το θέμα του moderation, δεν είναι κάτι που περνά από το χέρι μου ώστε να αποφασίσω κάτι τέτοιο.

Πέραν τούτου, φαντάζομαι πως τα κριτήρια για μια τέτοια απόφαση δεν θα είναι μια άτυπη νίκη σε έναν άτυπο διαγωνισμό που κάνουμε ώστε να περάσουμε καλά, ουσιαστικά για τον χαβαλέ μας. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Άν συμμετάσχω και κερδίσω θα μου δώσετε πίσω τα pm μου ή να βάλω τα κλάμματα???:mrgreen: :mrgreen:

Λέμε τώρα,φαντασία είναι καλό να υπάρχει.....

Δημοσ.

Ωραία ιδέα Cristina!!! Θα έχει και πολύ γέλιο! Φροντίστε όλοι οι συμμετέχοντας να μην είστε καλοί τραγουδιστές γιατί αλλιώς πως θα σας δουλεύουμε μετά???:D

Πέρα από την πλάκα, ένας εύκολος τρόπος να διασφαλιστεί ότι δεν θα φτιαχτούν διπλοί λογαρισμοί είναι να επιτρέπεται να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν κάποιο συγκεκριμενο αριθμό πόστ ή όσοι έχουν γραφτεί κάποιο συγκεκριμένο καιρό πριν...

Δημοσ.

Με το έπαθλο παίδες σαφώς και αστειευόμουν.

Όπως λέχθηκε,η χαρά της συμμετοχής και μόνο αρκεί.

Απλά δε μου άρεσε το ύφος του nontasg και στην τελική

εξηγώ πως το συντονίζω ένα forum στο οποίο συμμετέχω είναι κάτι

που μου αρέσει.That's all...

Ας αρχίσουμε λοιπόν...

Ας οριστούν ημερομηνίες υποβολής τραγουδιών.

Προτείνω να ολοκληρωθεί η υποβολή των τραγουδιών τέλη Σεπτέμβρη

και από Οκτωβρη να ανεβούν στο site υπό μορφή poll.

Μες το καλοκαιρι αρκετοί συμφορουμιτες ειτε δεν έχουν υπολογιστή να ενημερωθούν για το διαγωνισμό

είτε δεν θα έχουν την ευχέρεια για ηχογραφήσεις κτλπ...

Δημοσ.

Όσοι θέλουν να δώσουν link με το τραγούδι τους, μπορούν να το κάνουν μέχρι 31 Αυγούστου 2006. blink.gif

Αν χρειαστεί παράταση, θα το δούμε τότε. blink.gif

Δημοσ.

όταν λέμε τραγουδιού θα αξιολογηθούν οι φωνητικές ικανότητες ή γενικά σαν κομμάτια στο σύνολο?δλδ εγώ που έχω φτιάξει ένα κομμάτι χωρίς λόγια πέρνω μέρος στον διαγωνισμό?

μετράνε και τα remix?

Δημοσ.

άμα μετράνε και τα remixes εγώ μέσα, ετοιμάζω κιόλας ένα αυτό τον καιρό :mrgreen:

αλλά πιστεύω καλή φάση θα ήταν κι ένα remix contest ξεχωριστά!! άμα οι mods έχουν όρεξη ας το φτιάξουν, θα γίνει καλή φάση πιστεύω! :-D

DJ_XLR8 ακούς? :razz:

Δημοσ.

Μόνο για τραγούδι παιδιά. blink.gif

Για φωνητικές ικανότητες (ή ανικανότητες... :P) είναι ο διαγωνισμός. Δεχόμαστε και a cappella. blink.gif

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα και αυτό με τα remixes, αλλά δυστυχώς νομίζω πως θα είναι παράνομα, μιας και χρειάζεται άδεια από τον δημιουργό του original κομματιού. Έτσι είχε μου πει ο αγαπητός μας paredwse σε ερώτησή μου για κάποιο παλιότερο topic που είχε γίνει θέμα περί νομιμότητας των remixes...

Αν γίνει, καλό θα ήταν να γίνει σε άλλο topic μιας και είναι διαφορετικής φύσεως διαγωνισμοί.

blink.gif

Πάααααντως... Θέλω να διευκρινήσω πως αυτός ο διαγωνισμός είναι κυρίως για την πλάκα μας και δεν χρειάζεται να έχουμε φωνητικές ικανότητες.

Η λογική ήταν να βγάζει γέλιο, κατά βάσιν. blink.gif

Δημοσ.

"είσαι υπέγοχη είσαι καταπληχτική σου βάζγω άγιστα τργία!"

παίδες προσοχή... μη στονάρετε πολύ όμως έτσι;;;;

και προσοχή μη τραγουδήσετε... σκουπίδια! ΧΑΧΑΑΧΑΧ

ε ρε γέλιο θα πέσει κορυφαίο τόπικ αρκεί να κάνει κάποιος την αρχή γιατί πολύ διστακτικότητα βλέπω. άντε μη στείλω κανένα με φωνή ταμπάκη και κρατάτε τα αυτάκια σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...