Προς το περιεχόμενο

Star Wars Next Gen

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα μου κάνετε έτσι; Αυτό γαμεί λέμεεεεεεεεεεεεεε. Κι ωραία γραφικά έχει,αν είναι από Wii θα είναι απλά εντυπωσιακό το όλο σκηνικό. Πιο πολύ για PS3/X360/PC μου φαίνονται εμένα τα γραφικά πάντως

Δημοσ.
Πλάκα μου κάνετε έτσι; Αυτό γαμεί λέμεεεεεεεεεεεεεε. Κι ωραία γραφικά έχει,αν είναι από Wii θα είναι απλά εντυπωσιακό το όλο σκηνικό. Πιο πολύ για PS3/X360/PC μου φαίνονται εμένα τα γραφικά πάντως

Εννοώ πως θα μπορούσαν να υπάρξουν πρωτότυποι τρόποι για να γίνει ο χειρισμός του game πιο εντυπωσιακός με τη χρήση του τηλεκοντρόλ του Wii. Βέβαια παίζει να είναι και multiplatform τίτλος, αλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα.

Δημοσ.

Δεν λέω αυτό ρε,άλλωστε όταν είχα δει το Wii αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ένα Star Wars που να χειρίζεσαι το lightsaber :D. Απλά μετράει άσχημα εννοούσα από όποια πλατφόρμα κι αν είναι το video :)

Δημοσ.

Τι λες τώρα it's unpisteuable......Φοβερά γραφικά και είδατε ότι έλεγε και κάτι διαφορετικό ο stormtrooper κάθε φορά που το έσκαγε κάτω και μετά πάνω στη σωλήνα αν και ο χειρισμός είναι τόσο εύκολος μιλάμε για φοβερό παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...