Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Και μετά σου λένε ότι το Force push είναι φλώρικο.
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 miso lepto kapu edw girw einai to sagoni mou Dipla apo to diko mou:-D Gia tsekarete kai
DrFreeman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για Wii title ;-)
john2gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πλάκα μου κάνετε έτσι; Αυτό γαμεί λέμεεεεεεεεεεεεεε. Κι ωραία γραφικά έχει,αν είναι από Wii θα είναι απλά εντυπωσιακό το όλο σκηνικό. Πιο πολύ για PS3/X360/PC μου φαίνονται εμένα τα γραφικά πάντως
DrFreeman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πλάκα μου κάνετε έτσι; Αυτό γαμεί λέμεεεεεεεεεεεεεε. Κι ωραία γραφικά έχει,αν είναι από Wii θα είναι απλά εντυπωσιακό το όλο σκηνικό. Πιο πολύ για PS3/X360/PC μου φαίνονται εμένα τα γραφικά πάντως Εννοώ πως θα μπορούσαν να υπάρξουν πρωτότυποι τρόποι για να γίνει ο χειρισμός του game πιο εντυπωσιακός με τη χρήση του τηλεκοντρόλ του Wii. Βέβαια παίζει να είναι και multiplatform τίτλος, αλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα.
john2gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δεν λέω αυτό ρε,άλλωστε όταν είχα δει το Wii αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ένα Star Wars που να χειρίζεσαι το lightsaber . Απλά μετράει άσχημα εννοούσα από όποια πλατφόρμα κι αν είναι το video
Peavy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Τι λες τώρα it's unpisteuable......Φοβερά γραφικά και είδατε ότι έλεγε και κάτι διαφορετικό ο stormtrooper κάθε φορά που το έσκαγε κάτω και μετά πάνω στη σωλήνα αν και ο χειρισμός είναι τόσο εύκολος μιλάμε για φοβερό παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.