Προς το περιεχόμενο

joystick k750i

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που εχουν k750i εχουν προβλημα με το joystick και επειδη στο myphone.gr ειδα ενα topic για το πως μπορεις να αλλαξεις την προσοψη και επειδη πραγματικα το κανεις κομματια το κινητο για να το πετυχεις,θελω να ρωτησω αν το εχει επιχειρησει κανενας και αν κατα την διαδικασια μπορεις να καθαρισεις μονος σου το joystick και αν μετα λειτουργει σωστα?η ειναι μονοδρομος να το πας να στο αλλαξουν?

Δημοσ.

Καιε εγω το ιδιο προβλημα εχω.Οχι για το joystisck,αλλα θελω να το αοιξω για να καθαρισω την οθονη μεσα.Το προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.Νομιζω πως η μονη λυση ειναι να το πας στο 9volto και να στο φτιαξουν και να σου κανουν και ενα καθαρισμα-service.Οριστε και το site αν σου χρειαστει http://www.9volto.gr

Δημοσ.

χμ..!Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Λογικα αν ειναι μεσα στην εγγυηση δεν πρεπει να πληρωνεις,ετσι δεν ειναι?Για κατσε να παρω ενα τηλ και θα σου πω τωρα..

Δημοσ.

Το λοιπον..!Αν εχεις την αποδιξη(και ειναι εντος εγγυησης) και πας στο Service της SE δεν σε χρεωνουν.Αν ομως εχει υγρασια,στραβωμενη πλακετα και τα λοιπα,ειναι εκτος εγγυσης,και ισως χρεωσουν κατι.Τωρα πηρα και στο 9volto και μου ειπαν οτι για ενα καθαρισμα οθονης,τα σιδερακια που φορτιζει κτλ ειναι 10-15ε.2105197500 ειναι το τηλεφωνο της εταιριας που κανει το service SE.Αυτααα..

Δημοσ.

thanks φιλε μου.αν και ψαχνω την εγγυηση και δεν την βρισκω....

κανενας αλλος που να εχει καταφερει να το καθαρισει μονος του και να μας πει αν γινεται υπαρχει?

Δημοσ.

φιλε μην το πειραξεις μονο σου πηγαινε το σε ενα εξουσιοδοτημενο service και θα στο φτιαξουν γρηγορα και τσαμπα (αν δεν εχεις αποδειξη πηγαινε εκει που το πηρες και ζητησε αντιγραφο)

Δημοσ.

Douleva sto Germano, opote mporo nasto kathariso ego.

To mono provlima einai oti eimai ollandia tora.

Opote kalitera panto se ena eksousiodotimeno service :P

o germanos mia fora, tha sou zitisei 10 europoula gia katharismo-service. zita tou na sou kanei ena check tin mpataria epi tin eukairia (charge-discharge fast looping)

An sinarmologiseis to kinito me tin idia seira pou to dielises, vimataki vimataki kai den eisai kai kanena vlima, den exeis provlima, oso poliploki ki an einai i siskevi.

Δημοσ.

δεν θελω να το διαλυσω ολοκληρο ουτε να του αλλαξω προσοψη που πρεπει να βγαλεις και την καμερα και το φλας.απλα θελω να βγαλω μπροστινη καιπισω προσοψη που ειναι 4 βιδες και χωρις να πειραξω κατι αλλο να καθαρισω το joystick και την οθονη απο την σκονη.δεν εχει κανενα αλλο προβλημα το κινητο,ουτε η μπαταρια του,ουτε χρονο δεν το εχω!

Δημοσ.

τα καταφερα και το ανοιξα το κινητο,το καθαρισα και ενω για κανα δυο μερες δουλευε τελεια τωρα αρχιζει παλι τα ιδια.το εκανα με οινοπνευμα,μηπως χρειαζεται καποιο ειδικο υγρο η θελει τιποτα αλλο?το joystick δεν το εβγαλα απο την θεση του.

Δημοσ.

Agorase apo katasthma me hlektonika exarthmata ena katharistiko epafon.Merikoi exoyn kataferei na epanaferoyn to Joystick me ayto.Exo anoiksei to diko moy apo periergeia alla fainetai oti ta plastika spane h stravonoyn eykola kata thn aposynarmologhsh opote bye bye egyhsh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...