Προς το περιεχόμενο

Ενδοεπικοινωνία μεαταξύ 2 κτιρων

Dimis_350z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους

θα θελα την βοήθεια σας σχετικά με την ενδοεπικοινωνια. Θέλω να επικοινωνώ με το διπλανό κτίριο το οποίο απέχει 20 περίπου μέτρα.

Τα 2 κτίρια μοιράζονται την ίδια τηλεφωνική γραμμή και από αποψη εξοπλισμού μόνο στο ένα υπάρχει ένα τηλ Panasonic το οποίο υποστηρίζει ενδοεπικοινωνία.

Τι άλλο θα χρειαστώ?

Please help είμαι άσχετος!

Δημοσ.

Πως γίνεται 2 κτήρια που απέχουν 20 μέτρα να έχουν την ίδια τιλεφωνική γραμμή?

Πέρα από αυτό η λύση είναι πολύ εύκολη και φτηνή... Αμα έχεις 2 ασύρματα τηλέφωνα ίδιας μάρκας μπορείς να κάνεις το εξής...

1. Δηλώνεις τα 2 ακουστικά και στις 2 βάσεις

2. Όταν θες να μιλήσεις στον άλλο παίρνεις το ακουστικό σου και του αλλάζεις βάση.. Δηλαδή το βάζεις να παίρνει σήμα από τη βάση του απέναντι σπιτιού

3. Τότε έχει μια απιλογή το ακουστικό (τουλαχιστον το δικό μου που είναι Siemens) που λέγεται Call All. Το πατάς αυτό και αυτόματα χτυπάνε όλα τα υπόποιλα ακουστικά που είναι δηλωμένα πάνω στη βάση... Αν είναι πάνω από 1, τότε τα ονομάχεις και αντί να πατήσεις Call All πατάς για παράδειγμα Call Dimis ή Call Mitsos....

4. Tο αντίστοιχο κάνει και ο άλλος συνομιλητής σου όταν θέλει να πάρει εσένα...

Αν δεν έγινα κατανοητός πες μου :)

Δημοσ.

ego pantos exo duo polu akriba asyrmata ena panasonic kai ena siemens kai apo to trito sto proto den pianoun h pianoun oriaka Opote h lush sosth einai alla h embeleia tou asurmatou den nomizo na ftanei

Δημοσ.

Εμένα από 5ο σε 8ο πιάνει κανονικά... Είναι ένα πρόβλημα αυτό γιατί είναι στον κάθετο άξονα... Πιστεύω πως στην περίπτωση του φίλου μας που είναι απέναντι δεν θα έχει πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...