Προς το περιεχόμενο

Firefox major προβλημα...

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εγκατεστημενο τον firefox 1.5 και μου παρουσιασε το εξης προβλημα...καθε φορα που εκανα δεξι κλικ για αποθηκευση εικονας η open new tab η οποιαδηποτε εντολη Και οταν ηθελα να αλλαξω ρυθμισεις απο το bar κολλουσε και εκλεινε.Κατεβασα λοιπον την 1.5.0.4 και ολα καλα....ΟΧΙ ομως ενω δεν κολλαει πια δεν κανει τιποτα; δηλαδη μπορω ανετα να δω ιστοσελιδες αλλα αν πχ του κανω σε μια εικονα save as φαινονται ολα κανονικα με τη διαφορα οτι δεν την κανει!!! το ιδιο και αν θελω να σωσω ιστοσελιδα η να κανω download καποιο προγραμμα, δειχνει οτι τα σωζει αλλα δεν υπαρχουν πουθενα παραμονο στα recent των windows σαν συντομευση με 1ΚΒ μεγεθος, καποιος για βοηθεια;;;

Το κουφο της υποθεσης ειναι οτι τα κραταει στην ιστορια του ο mozilla και τα βλεπω απο εκει, save ομως αποκλειεται..

Δημοσ.

εχω δοκιμασει σε διαφορους φακελους και directories,και σε αλλο σκληρο... μου φαινεται οτι πρεπει να παω για format...

Δημοσ.

Το φορματ είναι η τελευταία λύση, δοκίμασε να κάνεις καινουριο προφιλ στον firefox ή απλά απεγκατέστησέ τον και κάνε εγκατάσταση με καινούριο προφίλ

Δημοσ.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μονο με firefox?

Με iexplorer, opera υπάρχει πρόβλημα?

Οταν έκανες εγκατάσταση της 1.5.0.4 την έκανες εγκατάσταση πάνω στην παλιά ή πριν έκανες πλήρες unistall?

Δημοσ.

το προβλημα υπαρχει μονο με τον firefox.Ειχα τον 1.0 και αναβαθμισα σε 1.5 και ολα δουλευαν καλα, το μονο που εγκατεστησα ειναι το Gordian Knod 0.35, ασχετο πιστευω απο τον firefox...θα μου πεις γιατι δεν χρησιμοποιεις ΙΕ η Οpera;

ο καθενας με τα κολληματα του

Δημοσ.
συμφωνώ με την πλήρη απεγκατάσταση και εγκατάσταση.

Μήπως μεταξύ απεγκατάστασης και εγκατάστασης να κάνει και μια χειροκίνητη διαγραφή των φακέλων που αφορούν το Firefox που βρίσκονται τόσο στο \Program Files\ όσο και στο \Documents and Settings\%UserName%\Application Data\ ; :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Θα χάσει βέβαια ρυθμίσεις, bookmarks, extensions τα οποία όμως μπορεί να τα κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να τα κάνει από την αρχή.....

Δημοσ.

Σε ενα προβλημα με κατι παραξενα που μου εκανε ο Firefox (π.χ δεν αποθηκευε τα bookmarks, δεν ξεκινουσε σε full window) τον ξεκινησα απο safe mode και ολα λυθηκαν.

Προσπαθησε το και βλεπεις!

Δημοσ.

Και αυτό σωστό. Απο την ομάδα προγραμμάτων δες το. Αν απο εκεί δουλεούν όλα τότε έχεις πρόβλημα αλλού. {και όχι με τον firefox}

Δημοσ.

εχω XP me SP1, Firewall to Zonealarm 4.5.594 αλλα δεν το χρησιμοποιω συνεχεια, και οταν το χρησιμοποιω εχω δωσει πληρη δικαιωματα στον firefox, επισης εχω και το firewall των ΧΡ.Antivirus Και NOrton δεν εχω...το θεμα ειναι οτι δουλευε μια χαρα, δεν αρχισε τα προβληματα με το που εβαλα το GK 0.35 λιγο μετα, καμια ρυθμιση στις κρυφες του mozzila αν ξερετε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...