Προς το περιεχόμενο

Ελληνικές βιντεοταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γνώμη σας για τις βιντεοταινίες που βγαίναν παλιά με Στάθη Ψάλτη, Σωτήρη Μουστάκα you know....

Εντάξει το ξέρω ότι πρώτον: ήταν λιγάκι άθλιες σε θέματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, σεναρίου (αν είχαν) κ.λ.π και δεύτερον: μπορεί να τις γυρίζαν δύο δύο την ήμερα, αλλά δεν παύουν να 'εχουν γέλιο...

Ακούω την γνώμη σας και ποια είναι η αγαπημένη σας...

Προσωπικά μου αρέσει πολύ το "Βασικά, καλησπέρα σας" και ο ''Ρόζ γάτος" (για το δεύτερο δεν είμαι πολύ σίγουρος αν το λένε έτσι)...

Δημοσ.

Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia, ενα εχω να πω:

The Κοπανοι...

Aν καποιος τυχαινει να την εχει σε ψηφιακη μορφη, PM me please

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πολυ ωραιες ειναι οι κωμωδιες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και τις κοινωνικες 80'ς οπως τσακαλια,χουλιγκανς,φυλακες ανηλικων,στροφη,πανικος στα σχολεια,αγορια στην πορνεια...κτλ παντως αν την ψαξει κανεις λιγο παραπανω θα βρει και αλλες ταινιες που ειναι λιγοτερο γνωστες αλλα πραγματικα αξιζουν οπως κοντρα,αγιος πρεβεζης,ναρκωτικα στα θρανια,κοριτσια στο βουρκο,ισοβια....κατα την γνωμη μου οποιος πραγματικα θελει να τις βρει θα τις βρει ευκολα η δυσκολα, γιατι πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι δυσευρετες...

Δημοσ.

Το κακό με αυτές τις ταινίες είναι ότι απο ένα σημείο και μετά ξεφεύγουν,

και ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ασχολείται ή με τους τότε teenagers ή με την ξενιτιά...

Φυσικά και υπάρχουν όμως και καλές, όπως κάτι αποσπάσματα που έδειχνε η ΝΕΤ απο μια ταινία (δεν ξέρω τον τίλτο) με τον κορυφαίο κατα την άποψη μου Θανάση Βέγγο σε μια ταινία που απο ότι κατάλαβα είχε θέμα την χούντα.

Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο της ταινίας ας τον πει... Το απόσπασμα έδειχνε τον Βέγγο σε ένα ανοιχτό μέρος με μια γυναίκα, γύρω του να γίνεται πόλεμος και αυτός να στέκεται στην μέση τρελαμένος και να κάνει πως πυροβολάει χωρίς να έχει όπλο...

Δημοσ.
παιδια πολυ ωραιες ειναι οι κωμωδιες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και τις κοινωνικες 80'ς οπως τσακαλια,χουλιγκανς,φυλακες ανηλικων,στροφη,πανικος στα σχολεια,αγορια στην πορνεια...κτλ παντως αν την ψαξει κανεις λιγο παραπανω θα βρει και αλλες ταινιες που ειναι λιγοτερο γνωστες αλλα πραγματικα αξιζουν οπως κοντρα,αγιος πρεβεζης,ναρκωτικα στα θρανια,κοριτσια στο βουρκο,ισοβια....κατα την γνωμη μου οποιος πραγματικα θελει να τις βρει θα τις βρει ευκολα η δυσκολα, γιατι πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι δυσευρετες...

Να συμπληρώσω και τον "Άγγελο" με τον Μιχάλη Μανιάτη.

Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο της ταινίας ας τον πει... Το απόσπασμα έδειχνε τον Βέγγο σε ένα ανοιχτό μέρος με μια γυναίκα, γύρω του να γίνεται πόλεμος και αυτός να στέκεται στην μέση τρελαμένος και να κάνει πως πυροβολάει χωρίς να έχει όπλο...

Το "Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ" λες;

Δημοσ.
Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia' date=' ενα εχω να πω:

[b']The Κοπανοι...[/b]

Οι κόπανοι δεν είναι βιντεοταινία...την είχα δει στον κινηματογράφο όταν είχε βγει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
8anash pare t'oplo sou

polu kalh tainia...

Δημοσ.
Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia' date=' ενα εχω να πω:

[b']roda tsada kai kopana[/b]

apla apexti

an gnwrizei kapoios kana videoclub perioxi anw patisia pou exei tetoies tainies i an yparxoun pros download pm kai se mena please

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...