Sellers Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γνώμη σας για τις βιντεοταινίες που βγαίναν παλιά με Στάθη Ψάλτη, Σωτήρη Μουστάκα you know.... Εντάξει το ξέρω ότι πρώτον: ήταν λιγάκι άθλιες σε θέματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, σεναρίου (αν είχαν) κ.λ.π και δεύτερον: μπορεί να τις γυρίζαν δύο δύο την ήμερα, αλλά δεν παύουν να 'εχουν γέλιο... Ακούω την γνώμη σας και ποια είναι η αγαπημένη σας... Προσωπικά μου αρέσει πολύ το "Βασικά, καλησπέρα σας" και ο ''Ρόζ γάτος" (για το δεύτερο δεν είμαι πολύ σίγουρος αν το λένε έτσι)...
WaVe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Istorikes tainies!! Pistevw pws oloi mas prepei na tis exoume stin tainiothiki mas
SupaCoopa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia, ενα εχω να πω: The Κοπανοι... Aν καποιος τυχαινει να την εχει σε ψηφιακη μορφη, PM me please
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 παιδια πολυ ωραιες ειναι οι κωμωδιες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και τις κοινωνικες 80'ς οπως τσακαλια,χουλιγκανς,φυλακες ανηλικων,στροφη,πανικος στα σχολεια,αγορια στην πορνεια...κτλ παντως αν την ψαξει κανεις λιγο παραπανω θα βρει και αλλες ταινιες που ειναι λιγοτερο γνωστες αλλα πραγματικα αξιζουν οπως κοντρα,αγιος πρεβεζης,ναρκωτικα στα θρανια,κοριτσια στο βουρκο,ισοβια....κατα την γνωμη μου οποιος πραγματικα θελει να τις βρει θα τις βρει ευκολα η δυσκολα, γιατι πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι δυσευρετες...
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Το κακό με αυτές τις ταινίες είναι ότι απο ένα σημείο και μετά ξεφεύγουν, και ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ασχολείται ή με τους τότε teenagers ή με την ξενιτιά... Φυσικά και υπάρχουν όμως και καλές, όπως κάτι αποσπάσματα που έδειχνε η ΝΕΤ απο μια ταινία (δεν ξέρω τον τίλτο) με τον κορυφαίο κατα την άποψη μου Θανάση Βέγγο σε μια ταινία που απο ότι κατάλαβα είχε θέμα την χούντα. Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο της ταινίας ας τον πει... Το απόσπασμα έδειχνε τον Βέγγο σε ένα ανοιχτό μέρος με μια γυναίκα, γύρω του να γίνεται πόλεμος και αυτός να στέκεται στην μέση τρελαμένος και να κάνει πως πυροβολάει χωρίς να έχει όπλο...
Creation Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 παιδια πολυ ωραιες ειναι οι κωμωδιες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και τις κοινωνικες 80'ς οπως τσακαλια,χουλιγκανς,φυλακες ανηλικων,στροφη,πανικος στα σχολεια,αγορια στην πορνεια...κτλ παντως αν την ψαξει κανεις λιγο παραπανω θα βρει και αλλες ταινιες που ειναι λιγοτερο γνωστες αλλα πραγματικα αξιζουν οπως κοντρα,αγιος πρεβεζης,ναρκωτικα στα θρανια,κοριτσια στο βουρκο,ισοβια....κατα την γνωμη μου οποιος πραγματικα θελει να τις βρει θα τις βρει ευκολα η δυσκολα, γιατι πολλοι παραπονιουνται οτι ειναι δυσευρετες... Να συμπληρώσω και τον "Άγγελο" με τον Μιχάλη Μανιάτη. Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο της ταινίας ας τον πει... Το απόσπασμα έδειχνε τον Βέγγο σε ένα ανοιχτό μέρος με μια γυναίκα, γύρω του να γίνεται πόλεμος και αυτός να στέκεται στην μέση τρελαμένος και να κάνει πως πυροβολάει χωρίς να έχει όπλο... Το "Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ" λες;
grigas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia' date=' ενα εχω να πω: [b']The Κοπανοι...[/b] Aν καποιος τυχαινει να την εχει σε ψηφιακη μορφη, PM me please Οι κόπανοι δεν είναι βιντεοταινία...την είχα δει στον κινηματογράφο όταν είχε βγει :mrgreen: :mrgreen:
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο της ταινίας ας τον πει... Το απόσπασμα έδειχνε τον Βέγγο σε ένα ανοιχτό μέρος με μια γυναίκα, γύρω του να γίνεται πόλεμος και αυτός να στέκεται στην μέση τρελαμένος και να κάνει πως πυροβολάει χωρίς να έχει όπλο...8anash pare t'oplo sou polu kalh tainia...
nektarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 h agaphmenh mou 80s tainia einai safws h megalh apofraksh me ton terastio kwsta tsakwna
k_w_t Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 h agaphmenh mou 80s tainia einai safws h megalh apofraksh me ton terastio kwsta tsakwna Και η θεικη ατακα : ΔΩΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ
amartolos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αν και υπαρχουν ενα σωρο παρομοια θεματα στο Insomnia' date=' ενα εχω να πω: [b']roda tsada kai kopana[/b] apla apexti Aν καποιος τυχαινει να την εχει σε ψηφιακη μορφη, PM me please an gnwrizei kapoios kana videoclub perioxi anw patisia pou exei tetoies tainies i an yparxoun pros download pm kai se mena please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.