Bakxos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Υπάρχουν και manual για εκείνον που ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, καθώς και πλήθος από tutorials, tips και guides στο διαδίκτυο. Ας ξεβολευθούμε και λίγο από την καλοκαιρινή μας ραστώνη για να βρούμε άκρη μόνοι μας και μην τα ζητάμε έτοιμα και στην πόρτα μας. ετσι ετσι! μην αποκαλυφτουν και τα μυστικα μας. αναρωτιεμαι ομως τα φορουμ γιατι δημιουργηθικαν?
blueviper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ρε Bakxos...βάλε το ρημάδι να λειτουργήσει πρώτα πριν την πετάξεις...με το στανιό να καταλήξουμε σε flame. Νομίζεις πως όλοι έχουμε τη δυνατότητα, τις γνώσεις και το χρόνο να κάτσουμε να σου φτιάξουμε ολόκληρο οδηγό, επειδή έχεις την αξίωση και το ύφος χιλίων καρδιναλίων; Μυστικά και μέντολες... Ας κόψει ο καθένας και λίγο το λαιμό του να δώσει λύση στο πρόβλημά του μόνος του, αν δεν του κάνουν και του βρωμάνε οι προτάσεις που του παρέχονται από την καή διάθεση των υπολοίπων να βοηθήσουν. Ρε κοίτα που θα αισθανόμαστε κι υπόλογοι επειδή δε φτιάχνουμε tutorial στο Bakxos.
Bakxos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 φιλε μου δεν σε ακολουθω. αντιλαμβανομαι διαφορετικα πολλα πραγματα απο εσενα. δεν ζητησα ουτε tutorial ουτε τπτ. απλα καποιο παιδι ζητησε κατι και ειπα να πουν καποιοι που ξερουν 5 πραγματα για να ξεκινηση. η απαντηση σου ειναι κλασικη ελληνα τυπου σε πανεπιστημιο ή λυκειου (καλυτερα) που του ζητανε οι αλλοι πληροφοριεσ και αυτος τις κρυβει διοτι λεει εγω τις βρηκα. οσα για τα περι υφος και για τα ρημαδια κλπ μπορω να απαντησω καταλληλα αλλα δεν θα το κανω. καλο σου βραδυ φιλαρακο.
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Έχεις χάσει τη μπάλα Βάκχο...ο καθένας εδώ μέσα καταθέτει όσα γνωρίζει κι όσα μπορεί με βάση πλειάδα παραγόντων (χρόνος, διάθεση, ικανότητες κοκ). Ούτε μισθό παίρνει, ούτε την αδελφή μας του προσφέρουμε, για να μπορούμε να απαιτούμε να ξεστραβωθεί να μας φτιάξει κι οδηγίες χρήσης, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν ήδη στο διαδίκτυο. Άμα τώρα δε σου κάνουμε με όσα μπορούμε και γουστάρουμε να παραθέσουμε, μπορείς να καταφύγεις σε οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή πηγή ή να κάνεις και σεμινάρια και να μας προσφέρεις μετά εσύ τα φώτα σου. Από εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το γάιδαρο. Ε, ρε τι συναντά κανείς στο μαγικό κόσμο του Internet! Edit: Κι επειδή πρόσθεσες και πληροφορίες: Τι τσαμπουνάς πάλι βρε Βάκχο...μα το έχουμε χάσει τελείως!? Ξέρουμε και δεν του λέμε του ανθρώπου για να μη μας φάει τη θέση; Τι διάολο...το Άγιο Δισκοπότηρο έχουμε βρει και δε γουστάρουμε να το μοιραστούμε; Τι μυστικά κι αηδίες!!
Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 κοιτα δεν με ξερεις και μεχρι τωρα με εχεις προσβαλει δυο φορες. ακομη μια φορα σου λεω οτι δεν σε ακολουθω. ωστοσο μην το λαμβανεις ως αδυναμια. δεν βλαπτει λιγη διακριτικοτητα.
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Αν κάτι προσβάλλει, αυτό είναι η αδυναμία σου να αντιληφθείς 2-3 πραγματάκια που ισχύουν σε κάθε περίπτωση...σε ένα forum ό,τι γουστάρει και μπορεί ο καθένας προσφέρει και δεν είναι κι υποχρεωμένος να δώσει και παραπάνω. Δε θα τον μεμφόμαστε κι όλας επειδή δεν έκατσε να σου φτιάξει το Βιβλίο Των Μικρών Εξερευνητών...καν' το μόνος σου. Τα υπόλοιπα λίγο με ενδιαφέρουν...με έχεις πείσει πως δεν είσαι αδύναμος. Και να πεις πως δεν το είχα έγνοια...
Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 το οτι αντιλαμβανομαι καποια πραγματα διαφορετικα απο εσενα δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινω τη λειτουργια του forum. το βιβλιο του μικρου εξερευνητη κρατα το για εσενα που το βρηκες. εγω ζητησα απο οποιον ξερει και εχει την επιθυμια να πει δυο κουβεντες παραπανω οπως εκαναν καποια ατομα αδιαμαρτυριτα διοτι αντιλαμβανονται το σκοπο των forum οπως κι εγω. και επειδη παραπανω εθιξες το υφος μου δες το δικο σου και μετα τα ξαναλεμε. αν σε εθειξα με κατι που ειπα μπορουμε να το συζητησουμε με πμ.
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ασ' το μωρέ, δεν πειράζει. Αν ακόμα δεν κατάλαβες πως το πρόβλημα δεν ήταν στο να εκφράσεις απορίες και να ζητήσεις ευγενικά απάντηση (μια κι ουδείς σου είναι υποχρεωμένος), αλλά στη στάση σου να θεωρείς πως σκοπίμως σου αποκρύπτουμε πληροφορίες, τότε δεν έχει νόημα, ούτε το private, ούτε το public. Αναγνωρίζω το λάθος μου να προτείνω υπάρχοντα tutorials και guides στο διαδίκτυο για την καλύτερη εκμάθηση πάνω στα συγκεκριμένα προγράμματα. Έπρεπε να είχα πετάξει ένα απλό "κόψε το λαιμό σου και βγάλε τα μάτια σου μόνο σου" (γενικός ο αποδέκτης), για να μη χαλάμε και τη ζαχαρένια μας περισσότερο. Κι άμα δε θες να απαντήσεις, δεν τρέχει τίποτα...σου υπόσχομαι να μην το εκλάβω ως αδυναμία. Ψιλοβαρέθηκα...
Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 φιλε αν καπου προτεινες tutorial κλπ και δεν το ειδα ζητω συγνωμη αλλα εγω πουθενα δεν το ειδα να αναφερεις καπου. εγω οπως λες δεν καταλαβαινω εσυ καταλαβαινεις τι ειπα εγω.? τρεις κουβεντες παραπανω για οποιον εχει τη θεληση. δηλαδη παρε αυτο κανε αυτο και για περαιτερω δες εκει. τοσο δυσκολο ειναι αυτο ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.