Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνήθως ψάχνω παραλίες που δεν έχει ψυχή, μιας που άμα θέλω να δω πολλούς καραγκιόζηδες μαζεμένους και πολλούς κώλους ξεβράκωτους θα μπορούσα να πήγαινα να τρελαθώ στο Μοναστηράκι ή σε κάτι παρόμοιο. Αλλά αυτούς που δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα όπου στο διάολο και να πας, είναι αυτοί οι βλάκες με τα jet ski, η προσωποποίηση της φασαρίας της θάλασσας. Γενικά στις παραλίες τρελαίνομαι όταν ακούω ήχους πέραν των ορίων, και για παιδάκια ούτε συζήτηση. Τέσσερα ελληνόπουλα μπορούν να παράγουν όσα Ντεσιμπέλ μπορούν όλα τα παιδάκια της Γερμανίας μαζί.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μονο τα σκουπιδια. Ετσι και βλεπω σκουπιδια μου χαλαει ολοι η διαθεση. Και οποιον κοπανο βλεπω να πεταει οτι νανε απο εδω και απο εκει μου ερχεται να του τριψω την μουρι στον καδο να βεβαιοθω οτι τον βλεπει.Αναρωτιεμαι ολοι στο σπιτι τους ετσι κανουν????

Δημοσ.
Μονο τα σκουπιδια. Ετσι και βλεπω σκουπιδια μου χαλαει ολοι η διαθεση. Και οποιον κοπανο βλεπω να πεταει οτι νανε απο εδω και απο εκει μου ερχεται να του τριψω την μουρι στον καδο να βεβαιοθω οτι τον βλεπει.Αναρωτιεμαι ολοι στο σπιτι τους ετσι κανουν????

όντως μου φαίνεται χρειάζεται περισσότερος ακτιβισμός σε όσους πετάνε πλαστικά/σκουπίδια/καπότες σε παραλίες... (& δεν κάνω πλάκα .. αν δεν έχουν συνείδηση, καιρός να αναπτύξουν... όχι με χειροδικία, αλλά να τους την λέμε.. Η μπορείς να πας επειδικτικά με το που πετάει το σκουπίδι να το μαζέψεις από κάτω και να το πετάξεις στον κάδο ... ;) )

Δημοσ.

Μου την σπάει που 4-5 παραλίες είναι τίγκα και άλλες 100 πιο καθαρές, ωραίες και όμορφες είναι άδειες...

Μου την σπάει που κάθε χαζογκόμενα σέρνει μαζί τον νταβά της εεε, άντρα της για να πάνε να δουν μεσημεριάτικα τον κιάμο, ρουβά, βίσση, βουρλιώτη που κάνει μπάνιο και θα πάιξει μουσική στις 1 το μεσημέρι...

Μου την σπάνε οι ηλίθιοι τουρίστες που πιστεύουν ότι αν δεν γίνουν τελείως άσπρη από το αντηλιακό νομίζουν ότι θα βουλιάξουν...

Μου την σπάνε οι μαμάδες που νομίζουν ότι τα παιδάκια τους είναι βλαμμένα και ότι θέλουν ντε και καλά να πνιγούν και κάθε τρεις και λίγο τα φωνάζουν από 50 μέτρα μακριά (beach bar): Γιαννάκη ΕΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

Μου την σπάνε αυτοί που όλη μέρα κόβουν βόλτες στην παραλία για να τους πάρει μάτι όλη η παραλία και να βγάλουν καμιά γκόμενα...

Τέλος μου την σπάνε οι κωλο-μαγαζάτορες που άντε χτίσαν το κωλό-μάγαζο τους στην παραλία και όταν σου φέρνουν τους καφέδες (5 ευρώ ο ένας) και τους ζητάς άδειο πλαστικό ποτηράκι (για να βάλεις νερό και να το κάνεις τασάκι) κάνουν λες και τους είπες να πάρεις π@ρτούζ@ την μ@ν@ τους...

Δημοσ.

Στην εποχή μας δυστυχώς την έννοια 'πάμε για μπάνιο να δροσιστούμε' την έχουν μετατρέψει σε 'πάμε για μπάνιο να επιδειχτούμε'. Υπό την έννοια της πασαρέλας βεβαίως-βεβαίως, αλλά και το άλλο που πάει το μυαλό σας επίσης παίζει, δυστυχώς!

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλούν οι "έξυπνοι" που νομίζουν πως η παραλία είναι είδος προς πώληση, και αραδιάζουν καρέκλες σε όλο το μήκος της, ζητώντας σου αστρονομικά ποσά για να κάτσεις εκεί. Προτιμώ να καώ από την καυτή άμμο ή να κοπώ από τις πέτρες της παραλίας, παρά να τους δώσω 5,10 20 ευρώ για την χαζοκαρέκλα τους.

Δημοσ.
Μου την σπάει που 4-5 παραλίες είναι τίγκα και άλλες 100 πιο καθαρές, ωραίες και όμορφες είναι άδειες...

Τι σε πειράζει αυτό?? Αυτό ειναί καλό !

Μου την σπάνε οι ηλίθιοι τουρίστες που πιστεύουν ότι αν δεν γίνουν τελείως άσπρη από το αντηλιακό νομίζουν ότι θα βουλιάξουν...

Θα πάθουν εγκαύματα !

Δημοσ.

Εμενα μου την δινει οταν παιζουν ρακετες μεσα στο κοσμο και ιδιαιτερα πανω απο το κεφαλι μου, να ακους το τακ τακ της μπαλας στη ρακετα οταν εχεις παει για χαλαρωση. Λες και δεν μπορουν να πανε στην ακρη της παραλιας να μην ενοχλουν αλλα στην ακρη ποιος θα τους βλεπει??

Δημοσ.

εκεί που κάθομαι και πίνω τον καφέ μου στην ξαπλώστρα να έρχονται μπροστά μου και να παίζουν ρακέτες , να παίζουν beach volley και να προσπαθούν να κάνουν καρφιά και η μπάλα να πηγαίνει σε όλους τους λυόμενους, να έρχονται πιτσιρίκια με μανάδες και να ακούγονται μέχρι την άλλη άκρη της παραλίας

Δημοσ.

Ο ήλιος που σε αναγκάζει να κλείνεις τα μάτια σου πολύ, η άμμος που κολλάει στα πόδια και για να μην λερώσει το αυτοκίνητο βρίσκεις χίλιους δυο τρόπους (όλοι μη αποτελεσματικοί), η ζέστη που επικρατεί μέσα στο αυτοκίνητο όταν αποφασίσεις να φυγεις (έτσι πρέπει να είναι και η κόλαση, ειλικρινά), το ότι είσαι γεμάτος αλάτι, το ότι τα μαλλιά γίνονται όλα μια τρίχα απο την αλμύρα, το ότι γίνομαι πτώμα και κλείνουν τα μάτια μου ώσπου να φτάσω επιτέλους στο εκάστοτε κρεβάτι, τα παιδιά, οι γυμνασμένοι που κάνουν επίδειξη, οι γκόμενες που το είδαν κάποιες, όσοι φωνάζουν πολύ για να τους ακούσουμε, όσοι ενώ η παραλία είναι τεράστια έρχονται και κάθονται κολλητά με σένα και δεν λεν να το βουλώσουν, οι τουρίστες που τρώνε 10 άτομα μια φέτα καρπούζι και λενε πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε και οι πέτρες εντός και εκτός της θάλασσας.

Δημοσ.
εκεί που κάθομαι και πίνω τον καφέ μου στην ξαπλώστρα να έρχονται μπροστά μου και να παίζουν ρακέτες , να παίζουν beach volley και να προσπαθούν να κάνουν καρφιά και η μπάλα να πηγαίνει σε όλους τους λυόμενους, να έρχονται πιτσιρίκια με μανάδες και να ακούγονται μέχρι την άλλη άκρη της παραλίας

Οσο ελευθερος εισαι εσυ να πινεις τον καφε σου στην ξαπλωστρα, αλλα τοσο ειναι ο αλλος να παιζει ρακετες μπροστα στη θαλασσα...

;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα είσαι σε κανένα Σχινιά και καταφθάνουν τα πούλμαν με τα ΚΑΠΗ η αλήθεια είναι ότι πρέπει να χλωμιάζεις λίγο. Ειδικά αν ξέρεις ότι αυτοί οι 200 γέροι με ακράτεια έχουν πολύ ώρα να κατουρήσουν.

Δημοσ.
Άμα είσαι σε κανένα Σχινιά και καταφθάνουν τα πούλμαν με τα ΚΑΠΗ η αλήθεια είναι ότι πρέπει να χλωμιάζεις λίγο. Ειδικά αν ξέρεις ότι αυτοί οι 200 γέροι με ακράτεια έχουν πολύ ώρα να κατουρήσουν.

πραγματικα τρομαχτικη σκεψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...