Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατί όλες οι παραλίες είναι πήχτρα στον κόσμο και στην εκμετάλλευση;

Έχεις πάει Σαμοθράκη?? Ένα χιλιόμετρο παραλία δική σου. Η απόλυτη ησυχία!!!!

Ανεπανάληπτη εμπειρία παιδιά!

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου την δίνουν οι βρωμιάριδες που αγοράζουν κάτι απο την καντίνα και ενώ έχει καμιά 10αριά κάδους, (αλλά και να μην είχε δεν είναι δικαιολογία να τα παρατάει κάποιος στην παραλία) όταν φύγουν αφήνουν τα σκουπίδια τους. Επίσης αυτοί που καπνίζουν 10 πακέτα τσιγάρα και περπατάς μετά όχι σε αμμουδιά από άμμο αλλά σε αμμουδιά απο τσιγάρα και άμμο. Μερικές φορές με ενοχλούν και οι τυπάδες με της ρακέτες που σου πετάνε το μπαλάκι συνέχεια...

Επίσης με εκνευρίζουν αυτοί που φέρνουν σκυλιά στην παραλία και που σε κάποια φάση πάνε και τα κάνουν κάπου... (Μια φορά σε μια παραλία είχε φέρει ένας το άλογό του για μπάνιο. Ερημική παραλία όμως. Αλλά ΕΛΕΟΣ!)

Και φυσικά μου την σπάνε οι πλαζ όπως λέτε και παραπάνω. Ευτυχώς είμαι σε νησί και έχω 100άδες εναλλακτικές λύσεις για μπάνιο.

Ελάτε Μυτιλήνη που οι πλαζ είναι ελάχιστες μετρημένες στο ένα χέρι και που σε πολλά μέρη οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν.

Τελικά πολλά με εκνευρίζουν. Μήπως έχω πρόβλημα???

Δημοσ.

Άμα είναι να πάμε σε 10 παραλίες και μετά να αποφασίσουμε που θα γκρινιάξουμε λιγότερο, ε χαλάει όλη η διάθεση μετά.

Δυστυχώς όλα είναι θέμα παδείας. Αν ο άλλος δε σέβεται το χώρο και τους γ΄ρω του, τι περιμένεις...

Δημοσ.
Έχεις πάει Σαμοθράκη?? Ένα χιλιόμετρο παραλία δική σου. Η απόλυτη ησυχία!!!!

Ανεπανάληπτη εμπειρία παιδιά!

ναι αυτό που λές εννοούσα, γιατι; όλες οι παραλίες είναι πήχτρα δηλαδή και δεν έχουμε που να πάμε; :-D

Δημοσ.

Ελάτε Μυτιλήνη που οι πλαζ είναι ελάχιστες μετρημένες στο ένα χέρι και που σε πολλά μέρη οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν.

Δεν έχεις πρόβλημα καθόλου! Δεν είσαι μόνη σου με τα ίδια παράπονα!

Στην Μυτινήνη ζεις ή στην Λήμνο; :neutral: Πάντως έχεις δίκιο για την Μυτηλίνη, έχεις υπέροχες παραλίες. Όταν είχα έρθει διακοπές εκεί, πέρασα τις πιο ήρεμες κι απολαυστικές μέρες!

Αλλά και η Εύβοια έχει υπέροχες παραλίες, ειδικά η βόρεια που βλέπει στο Αιγαίο είναι σούπερ και τα νερά πεντακάθαρα! :-D

Δημοσ.

εκνευριζομαι οταν βλεπω τυπακια και τυπισσες που σκανε μυτη στις παραλιες μονο και μονο για να δειξουν τι σωμα φτιαξανε λιωνοντας τον χειμωνα που περασε στα γυμναστηρια και δεν κανουν ουτε καν μια βουτια!!

Δημοσ.

Στην Μυτινήνη ζεις ή στην Λήμνο; :neutral: Πάντως έχεις δίκιο για την Μυτηλίνη' date=' έχεις υπέροχες παραλίες. Όταν είχα έρθει διακοπές εκεί, πέρασα τις πιο ήρεμες κι απολαυστικές μέρες!

Αλλά και η Εύβοια έχει υπέροχες παραλίες, ειδικά η βόρεια που βλέπει στο Αιγαίο είναι σούπερ και τα νερά πεντακάθαρα! :-D[/quote']

Μυτιλήνη είμαι... Κάποιος έλεγε για Σαμοθράκη και ενός χιλιομέτρου παραλία... Εδώ υπάρχει μία 8 χιλιομέτρων :D . Μια απο της μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Ναι και Εύβοια είναι ωραία συμφωνώ. Αλλά μόνο αυτές που βλέπους Αιγαίο... Αυτές που είναι απο την πίσω πλευρά, είναι υπερβολικά βρόμικες... Σε 2,3 πήγα αλλά ΜΑΚΡΙΑ!

εκνευριζομαι οταν βλεπω τυπακια και τυπισσες που σκανε μυτη στις παραλιες μονο και μονο για να δειξουν τι σωμα φτιαξανε λιωνοντας τον χειμωνα που περασε στα γυμναστηρια και δεν κανουν ουτε καν μια βουτια!!

Καλά συμφωνώ μερικοί που πάνε σε παραλίες αλλά δεν κάνουν μπάνιο, ή γενικά πλατσουρίζουν στα ρηχά είναι κάπως βλακώδες...

Αλλά όχι ότι με ενοχλεί.

Ε δεν είναι απαραίτητο να λιώνουν και γυμναστήριο όλο τον χειμώνα. Εκτός και αν αναφέρεσε στους αντιαισθητικά παραφουσκομένους, κοινώς φουσκοτούς.

Δημοσ.

Ελα μωρη πατριδα Μελισσα :-). Πες τους για την παραλια στα Βατερα να ανοιξει λιγο το ματακι τους που μας εχουν πρηξει με τις Κυκλαδες....

Δημοσ.
Ελα μωρη πατριδα Μελισσα :-). Πες τους για την παραλια στα Βατερα να ανοιξει λιγο το ματακι τους που μας εχουν πρηξει με τις Κυκλαδες....

Nαι φίλε, πατρίδα! Βατερα rulez. εκει και όλη Αθήνα να έρθει που λέει ο λόγος, πάλι άδεια θα φαίνετε τόσο μεγάλη που είναι.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα που το κακο με αυτους που λιωνουν στα γυμναστηρια;

τι να κανουμε ρε παιδια καποιοι ασχολουνται με καποια αθληματα που πρεπει να χεις μεγαλα μπρατσα για να τα καταφερεις. Δενε κακο...

Που φτασαμε... να κραζουμε αυτους που γυμναζονται.. ελεος,ετσι;

Δημοσ.
Δεν καταλαβα που το κακο με αυτους που λιωνουν στα γυμναστηρια;

τι να κανουμε ρε παιδια καποιοι ασχολουνται με καποια αθληματα που πρεπει να χεις μεγαλα μπρατσα για να τα καταφερεις. Δενε κακο...

Που φτασαμε... να κραζουμε αυτους που γυμναζονται.. ελεος' date='ετσι;[/quote']

Γιατί το πέρνεις προσωπικά; Απλά έγινε μια αναφορά σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Ξαναδιάβασε το ποστ! Εκτός αν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς! :-|

Δημοσ.

ναι για τους ποζεραδες λεμε και οχι αυτους που το κανουν γιατι το γουσταρουν και δεν το κανουν απλα για να δειχτουν.

Δημοσ.

ρε αδερφε και εγω παω γυμναστηριο.καταρχην γιατι το γουσταρω για την παρτη μου και κατα δευτερον για να μην σαπισω..καπνιζω που καπνιζω και πινω που πινω..ασε..εγω αναφερθηκα στα ψωνακια που βγαζουν τα κομπλεξ τους κανοντας μονοζυγο να πουμε..καταλαβες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω κάτι ακόμα που με ενοχλεί στις παραλίες! Κάποιοι ανόητη που κάνουν ψαροντούφεκο μέσα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να βρεθείς με καμία τρίαινα σε κανά μπούτι. Και αν είναι στο μπούτι καλά θα είναι!

Όπως και κάποιοι ανόητοι που αφήνουν τα παιδάκια τους, με καλάμι να ψαρεύουν μέσα στον κόσμο! Και γενικά όσοι ψαρεύουν μέσα στον κόσμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...