Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενοχλει που δεν ειμαστε Κανκουν να σκανε γκομενακια (που ανετα εκαναν καριερα πορνοσταρ) με κατι ανυπαρκτα μαγιο και ολες αυτες να ειναι η πλειοψηφια στην παραλια.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οσο για τα σκυλια επειδη του ταβλωσε ενος ηλιθιου να βαλει το κοπροσκυλο του στη θαλασσα δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να το φαει στη μαπα.Δεν βλεπουν δηλαδη οτι οταν ο σκυλος μπαινει μεσα οι μισοι βγαινουν εξω και οι υπολοιποι δεν ξαναμπαινουν?Ειχα σκυλο για χρονια και ποτε δεν τον πηγα σε παραλια με κοσμο.Δεν φταινε σε τιποτα και τα σκυλακια που τα ειπα και κοπρους παραπανω.Μια φορα ενα που ειχε αφησει ενας πανιβλακας ελευθερο στην παραλια της Βαρκιζας μου βουτηξε την σαγιοναρα και δεν την αφηνε:shock: ! Και γυρναει ο λαλακας και μου λεει "απλα παιζει":evil: .

Στη ζωη μου δεν χτυπησα ποτε σκυλο ετσι και με αυτον δεν αντεδρασα αφου δεν φταιει και το κακομοιρο το ζωο.Το αφεντικο του ομως το μαμουσα για πλακα!

Το αλλο? Κατι κωλογεροι που βγαινοντας φτυνουν και φυσανε τη μυτη τους μεσα στη θαλασσα? (Σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι σε ολους της τριτης ηλικιας!!!)

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εσυ χρησιμοποιεις αδιαβροχα χαρτομαντηλα οταν εισαι μεσα??

Παντως ρωχαλες δεν ριχνω ουτε φυσαω τη μυτη μου στο χερι μου και μετα το ξεπλενω στη θαλασσα. Μην τρελαθουμε κιολας...

Δημοσ.

Καθαρό θαλασσινό νερό; Όταν βλέπεις την σκηνή με τους παππούδες που φυσάνε την μύτη τους, που κατουράνε, που πιο μέσα χέζουνε για να μην τους βλέπει και κανείς, θες με το 'καθαρό θαλασσινό νερό' να κάνεις ακόμη γαργάρες; :shock:

Δημοσ.

ρε παιδια πολυ ευαισθησια βλεπω...νταξει δεν ειπα να το κανεις επιτηδες, αλλα τι θελετε, αποστηρωμενο νερο για να παμε για μπανιο? δεν ειπα οτι ειναι ωραιο να κατουρας η να φτυνεις(οταν μας μπει νερο στο στομα, φυσικα το καταπινουμε, δεν το φτυνουμε...), αλλα συγνωμη, το οτι μαγαζια αδειαζουν τις αποχετευσεις τους στις παραλιες δεν μας πειραζει(εκτος αν νομιζει καποιος οτι αυτο δεν γινεται στην γλυφαδα-που γινεται και τις κ@ριολας), αλλα μας πειραζει να φτυσει ο αλλος που του μπηκε θαλασσινο νερο στο στομα και επειδηη δεν γουσταρει το εφτυσε. μου φαινεται η γιναμε πολυ φλωροι? αλλα φυσικα, σιχενομαστε να τα δουμε αυτα, αλλα τα εκατομυρια μικροβια που υπαρχουν στην παραλια, επειδη οπως και να το κανουμε ο καθενας μας κουβαλαει απο κανα δυο, και παταμε ετσι χυμα, δεν μας παιραζει?? :???:

Δημοσ.

Όχι ότι δεν τα ξέρουμε όλα αυτά, αλλά και μόνο η εικόνα σου προκαλεί μια κάποια αηδία. Και όταν έχει άπνοια άστα να πάνε, όλα επιπλέουν!

Δημοσ.

Προφανώς κανείς σας δεν έχει δει μια ανθρώπινη κουράδα να επιπλέει ακριβώς δίπλα του μετά από μακροβούτι... εύχομαι να μην το δείτε ποτέ.... γιατί εγώ το είδα.... και πιστέψτε με.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ!!!

Δημοσ.

sarisn αυτό εννοούσα παραπάνω με το 'επιπλέουν'! Κι αυτό είναι αποτέλεσμα στις πολυσύχναστες παραλίες! :?

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Προφανώς, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ενοχλούνται από κοινά αίτια!

ΑΛλά: γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό? Και να εξηγηθώ:

Μένουμε στην Ελλάδα. Τα εισοδήματα μας είναι τα χαμηλότερα σχεδόν της Ευρώπης. Και όμως θα πρέπει για να κάνουμε το μπάνιο της ημέρας:

1ον να πληρώσουμε 1-2 ευρώ για πάρκινγ (κάποιοι το ανέφεραν αν και δεν το έχω συναντήσει πουθενά)

2ον να πληρώσουμε 4 ευρώ τον καφέ μας

3ον να πληρώσουμε 2 ευρώ για μια ξαπλώστρα

4ον να πληρώσουμε 3 ευρώ μερίδιο για μια ομπρέλα

5ον να πληρώσουμε 4 ευρώ για ένα σάντουιτς

6ον να πληρώσουμε 2-3 ευρώ το λιγότερο για τις βενζίνες που θα κάψουμε πάνε-έλα στην παραλία (1,1 ευρώ/λίτρο κοντά πήγε η αμόλυβδη... αυτό που το βάζετε?)

Αυτά όλα είναι τα πάγια έξοδα ή αλλιώς το στάνταρ νταβατζιλίκι. Πάμε λοιπόν να το υπολογίσουμε:

18 ευρώ το μίνιμουμ και αν πάρουμε και δεύτερο ποτό , δεύτερο σάντουιτς, κανένα περιοδικό, κανένα φρουτο ή πληρώσουμε άλλα 5 ευρώ σε ιδιωτική παραλία ξεφύγαμε πάνω από 20-25 ευρώ.

Ο μέσος καθαρός μισθός ενός έλληνα είναι 800-850 ευρώ το μήνα δηλαδή 35-40 ευρώ τη ημέρα.

Μήπως θέλετε να καθίσουμε να βγάλουμε και τα υπόλλοιπα έξοδα του μήνα (βενζίνες, φαγητό, ενοίκια, βραδυνές έξοδοι,ενδυση,εκτακτα εξοδα,δωρα,ασφαλειες κτλ)???

1ο ΕΡΩΤΗΜΑ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ θα πρεπει, οσοι πηγαίνετε σε παραλίες με ξαπλώστρες να πληρώσετε στους νταβατζήδες της "ερήμου" 7 ευρώ για να ξαπλώσετε στις κωλοξαπλώστρες τους? Έχετε πάει ποτέ σε ένα καρεφούρ να δείτε ΠΟΣΟ κοστίζει μια ξαπλώστρα της πλάκας και μια ομπρέλα? Θέλετε μήπως να σας πώ την τιμή ή θα φανώ κυνικός??? Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να στήσετε ολόκληρη "κατασκήνωση" στην μέση του μαγαζιού ανάμεσα στις ξαπλώστρες τους, και αν δεν σας εξυπηρετήσουν επειδή τους πάτε κόντρα και τους κάνετε σπάσιμο, μπορείτε να φωνάξετε επιτόπου είτε την αστυνομια είτε την αγορονομία? Σόρυ αλλα.... όσοι νοικιάζετε ξαπλώστρες... ξυπνήστε επιτέλους αντί να τα σκάτε και μετά να παραπονιέστε.

2ο ΕΡΩΤΗΜΑ: Για ποιο λόγο θα πρέπει να παρκάρετε το αμάξι σας μέσα στο πάρκινγκ του beach bar και να πληρώσετε 2-3 ή και περισσότερο και να μην το αφήσετε 20 μέτρα πιο κάτω? Μήπως φοβάστε ότι αν περπατήσετε 20 μέτρα παραπάνω θα τσουρουφλιστει το κεφάλι σας ή θα ζαρώσει η επιδερμίδα σας και θα γεράσετε πριν την ώρα σας?

3ο ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατι, όταν βλέπετε ένα σκύλο να χέζει σε μια παραλία ή μια γιαγιά να κατουράει στη θάλασσα, δεν κάθεστε να γαμοσταυρίσετε, στην πρώτη περίπτωση τον ιδιοκτήτη του σκύλου και στην δεύτερη περίπτωση τον ιδιοκτήτη των ούρων? Φοβάστε μήπως "χαλάσουν" οι διακοπές σας ή διαταραχτεί η ηρεμία σας? Και πώς θα βάλουν μυαλό και θα καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό?

Προσωπικά: Ποτέ δεν έχω πληρώσει παρκαδώρο. Ούτε σε κλάμπ, ούτε σε μπαρ, ούτε πουθενά! Όταν μάλιστα μια φορά πάρκαρα σε ενα κλάμπ στο πάρκινγκ όπου έλεγε "Προαιρετικό Φιλοδώρημα", ο τύπος ήρθε να μου ζητήσει και του είπα στα μούτρα "Οχι βέβαια! Βρές άλλο κορόιδο".

Πέρσυ πλήρωσα 2 φορές για να νοικιάσω ξαπλώστρες σε ενα μεγάλο beach bar του 2ου ποδιού. Μάλιστα και στις 2 φορές με το που ξάπλωσα, ήρθε μια τύπισα και αντι για να μου πάρει παραγγελία μου ζήτησε λεφτά για την ξαπλώστρα πριν προλάβω... να ξαπλώσω!!! Την τρίτη φορά και έπειτα, έπερνα δικιά μου ομπρέλα και δικιά μου ξαπλώστρα (πετσέτα-καρεκλάκι) και πήγαινα και τα έστηνα ακριβώς στη μέση του μαγαζιού ανάμεσα στις ομπρέλες τους. Κανείς ποτέ δεν μου είπε τίποτα (και ασ τολμούσαν...). Κάποιοι από τους πελάτες του μαγαζιού σίγουρα θα με κακο-χαρακτήρησαν και θα με κορόιδεψαν. Αν /ομως κατσουν να το σκεφτούν λίγο πιο βαθιά, θα καταλάβουν ποιος κοροιδεύει ποιον.

Δημοσ.

"Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να στήσετε ολόκληρη "κατασκήνωση" στην μέση του μαγαζιού ανάμεσα στις ξαπλώστρες τους, και αν δεν σας εξυπηρετήσουν επειδή τους πάτε κόντρα και τους κάνετε σπάσιμο, μπορείτε να φωνάξετε επιτόπου είτε την αστυνομια είτε την αγορονομία?"

αυτό μάρεσε πολύ. είσαι σίγουρος; δεν εχουν δικαιώματα λόγω ενοικίασης χώρου; μακάρι να έχεις δίκιο

για τα άλλα δυστυχώς έχεις δίκιο... αν όλοι π.χ. πέρναμε κολατσιό από το σπίτι θα σου έλεγα αν κρατούσαν τόσο ψηλά τις τιμές τους. αλλά τα θέλουμε και τα παθαίνουμε

• Super Moderators
Δημοσ.
"Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να στήσετε ολόκληρη "κατασκήνωση" στην μέση του μαγαζιού ανάμεσα στις ξαπλώστρες τους' date=' και αν δεν σας εξυπηρετήσουν επειδή τους πάτε κόντρα και τους κάνετε σπάσιμο, μπορείτε να φωνάξετε επιτόπου είτε την αστυνομια είτε την αγορονομία?"

αυτό μάρεσε πολύ. είσαι σίγουρος; δεν εχουν δικαιώματα λόγω ενοικίασης χώρου; μακάρι να έχεις δίκιο[/quote']

Έχουν δικαίωμα να τοποθετούν σε συγκεκριμένο χώρο, αυστηρά καθορισμένο ως προς το μήκος και πλάτος, συγκεκριμένο αριθμό από ομπρέλες και ξαπλώστρες. Όχι να διαχειρίζονται ολόκληρη την παραλία. ;)

Δημοσ.

κοίτα εμένα δε με χαλάει να πληρώνω 1-2 ευρώ την ξαπλώστρα με την ομπρελίτσα δε μ'αρεσει να πηγαινω σητν παραλία σα να ειμαι 40 χρονων, αφου υπάρχει εκει θα την πληρώσω 1-2 ευρώ, και το σαντουιτσάκι αν πεινάσω θα το πάρω 1-2 ευρώ αλλα μη το ξεφτυλίσουμε 5-6 ευρώ για ξαπλώστρα/ποτε/σαντουιτς/ντους/ταβλι/σκακι και δε ξερω γω τι όχι δε τα δίνω, αυτά είναι κοροιδία.

όσο γι'αυτα που με πειράζουν εντάξει με χαλάει που κατουράνε στη θάλασα αλλα ρε γαμώ τουλάχιστον κάντο λίγο διακριτικά, μη κάθεσε ακίνητος κι εχεις πάρει μια γαλήνια φάτσα με μισόκλειστα μάτια και μισάνοιχτο στόμα... :)

Δημοσ.

βασικα αυτο συμβαινει (σε μεγαλυτερο μερος) σε παραλιες με ΠΟΛΥ κοσμο. τωρα βεβαια ποιος ο λογος να πας σε παραλια που γινεται της κ@ριολας και οταν πας να ξαπλωσεις στην ψαθα/πετσετα σου ακουμπας το κεφαλι του απο κατω, δεν ξερω ειλικρινα. οταν πηγαινεις σε πιο χαλαρες παραλιες,πιστευω οτι παιρνας καλυτερα, συν το οτι βλεπεις και περιπου τον ιδιο κοσμο(σε ποιοτητα:-P). λογικο δεν ειναι οτι εισαι σε μια παραλια η οποια κοντευει να ξεχιλισει απο κοσμο και οι μισοι να κατουρανε και οι αλλοι μισοι να παιζουν ρακετες πανω απο το κεφαλι σου ας πουμε? βεβαια γουστα ειναι αυτα....

Δημοσ.
Έχουν δικαίωμα να τοποθετούν σε συγκεκριμένο χώρο, αυστηρά καθορισμένο ως προς το μήκος και πλάτος, συγκεκριμένο[/u'] αριθμό από ομπρέλες και ξαπλώστρες. Όχι να διαχειρίζονται ολόκληρη την παραλία. ;)

ερώτηση: αυτό σημαίνει πως μπορείς να πάρεις ξαπλώστρα σου και να μπεις μέσα στο χώρο τον καθορισμένο τον δικό του η να πας δίπλα-πάνω-κάτω από τα όρια του; και αν το κάνεις μπορείς να "απαιτήσεις" άλλες υπηρεσίες του, όπως καφέ-φαγητό κτλ; ή μπορεί να στις αρνηθεί από τη στιγμή που δεν είσαι στα όρια του ή δε χρησιμοποιείς τις ξαπλώστρες του;

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...