Voorhees Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Να σου πω ρε φίλε συγνωμη κι'ολλας για την επίθεση αλλα μηπως σε ενοχλούν και οι γλάροι αμα ειναι να τους βγάλουμε.Τι σε ενοχλεί το κακομοιρο το σκυλακι αμα δεν σε πείραζει.Και μην μου πεις τον μυθο να σε κολλησει καμια αρρωστια γιατι δεν υσχυει.Ποιο πιθανό ειναι να σε κολλησει ανθρωπος παρα σκυλι. Μην είμαστε ετσι κολλημενοι με τα σκυλια και αυτα ψυχη εχουν. Sorry που έκανα post τότε γιατί νόμιζα πως στην αρχή έλεγε τι σας ενοχλεί και όχι τι θέλετε να πιάσουμε. Δεν είναι δυνατό ότι ενοχλεί εσένα το ίδιο πράγμα να ενοχλεί κι εμένα ή οποιονδήποτε άλλο. Εγώ απλά την γνώμη μου είπα και όσο να ναι μαζί με τα σκουπίδια με χαλάει και αυτό αλλά sorry γιατί είχα την εντύπωση πως είχαμε δημοκρατία.
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Κοιτα.... εμένα δε με ενοχλεί το σκυλί της διπλανής... αλλα έτσι και το δω να κατουράει ή να χέζει στην παραλία, θα το θάψω στην άμμο και δίπλα ακριβώς θα θάψω και την κυρά(τσα) του.
Voorhees Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Έτσι. Απλά εγώ δεν τα πάω και πάρα πολύ καλά με τα σκυλιά και γι' αυτό το είπα. Πάντως σε πολλές παραλίες συμβαίνει αυτό που λες και κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο και από τα σκουπίδια. Σκέψου δηλαδή να πατήσεις ένα χαρτάκι από οτιδήποτε και ένα σκατό. Τι θα σε τσαντίσει περισσότερο;
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Έτσι.Απλά εγώ δεν τα πάω και πάρα πολύ καλά με τα σκυλιά και γι' αυτό το είπα. Πάντως σε πολλές παραλίες συμβαίνει αυτό που λες και κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο και από τα σκουπίδια. Σκέψου δηλαδή να πατήσεις ένα χαρτάκι από οτιδήποτε και ένα σκατό. Τι θα σε τσαντίσει περισσότερο; Ετσι και πατήσω σκατό και η ιδιοκτητρια του σκύλου έχει την ατυχία να είναι ακόμα εκεί, θα τη βάλω να φάει πρώτα το σκατό και μετά το σκυλι της
Maniakos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eμένα μου την σπάει που δεν έχει μπρίζα ethernet στις ξαπλώστρες.
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eμένα μου την σπάει που δεν έχει μπρίζα ethernet στις ξαπλώστρες. χαχααχχααχαχ!και ενσωματωμενη τιμενιερα για τους λατρεις της ταχυτητας:-P
DarkKnight Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 κ 1 ολόγραμμα με Χαβανέζες να λικνίζονται μπροστά σου κ να σου κάνουν αέρα...
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 αερα???????!?!?!?!μονο? παντως δεν μπορω να καταλαβω ποσο ενοχλειστε απο τις ρακετες. μου αρεσει να παιζω, αλλα απο την αλλη παντα κοιταω να μην ενοχλω τους γυρω μου (συνηθως παιζω απο την πανω μερια της παραλιας).τωρα για αυτους που παιζουν ριχνοντας την μπαλα με 3 μαχ, θα συμφωνισω...
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ορίστε, νατο, εδώ έγκειται η διαφοροποίηση των γενεών. 2006: Τι καλά να είχα ένα ολόγραμμα με χαβανέζες! Πιο_παλιά: Τι καλά να είχα και μερικές χαβανέζες!
dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Βρε παιδιά μην ξεχάσουμε και το άλλο ενοχλητικό... Τους παππούδες που κάνουν αμμοθεραπεία! Χώνονται στην άμμο και τους καταλαβαίνεις μόνο όταν τους έχεις πατήσει και εκείνοι έχουν 'πατήσει' την στριγγλιά! Τι κακό κι αυτό! Το ανέκδοτο με την Αμμόχωστο το ξέρεις;
DarkKnight Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε forensick τα άλλα δεν μπορούμε να τα πούμε! Lucifer εφόσον η πιθανότητα πλέον να έχουμε Live Χαβανέζες είναι απειροελάχιστη ελπίζουμε σε ολογράμματα
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Lucifer εφόσον η πιθανότητα πλέον να έχουμε Live Χαβανέζες είναι απειροελάχιστη ελπίζουμε σε ολογράμματα ναι-ναι! να η ουσιωδης διαφορα! τοτε ηθελαν κατι δυσκολο να πραγματοποιηθει, σημερα αρκουμαστε με την μεση λυση. :-P
MariaTs. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 dim_b δεν είσαι ωραίος! Πες το τ'ανεκδοτάκι να ευθυμήσουμε ολίγον! Τσικιτσιγκλόν!!!
mademoiselle Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Eμένα μου την σπάει που δεν έχει μπρίζα ethernet στις ξαπλώστρες. δικός μου είσαι εσυ
HexStatic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Eμένα μου την σπάει που δεν έχει μπρίζα ethernet στις ξαπλώστρες. πάντως θα κωλοέλεγε να πας σε camping που να σου παρέχει wireless internet !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.