Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κορυφαίο Thread.

α) Το σκηνικό "παιδάκια-κουβαδάκια-αντιζηλίες-κλάματα-μαμααααααααααα μου έκλεψε την άμμο μου" μες στα αυτιά σου ' date=' πρέπει να είναι μακράν το ενοχλητικότερο. :) Πολύ πααρεξηγημένο άτομο τελικά αυτός ο Ηρώδης ρε παιδί μου. Βέβαια κάθε φορά που το αναλύω αυτό με λένε κάφρο. Δεν ξέρω γιατί. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

β) Τυπάδες που παίζουν βόλευ ή τένις και πρέπει η μπάλα να πιάσει τα 200Km/h. Με λιγότερα "δεν λέει να παίξεις.."... :|

γ) Όλα όσα αναφέρθηκαν απο τους άλλους με ενοχλούν αλλα όχι σε σημείο να θέλω να ταίσω την πετσέτα στον άλλο [όπως στα παραπάνω δύο']. Σε πιο χαλαρό βαθμό.

8α συμφωνησω με το 8εμα του ηρώδη :)

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε μερικες παραλιες δεν υπαρχει δεντρο σε αποσταση 100 μετρων.το πολυ να παρει φωτια τιποτε αλλο με αυτα που γινονται στις παραλιες και στα αμαξια.χαχα.

Δημοσ.
Μολις επεστρεψα απο Διακοπες στη Κεφαλλονια και εχω να πω τα εξης:

Την έχουν όντως ξεσκίσει την Κεφαλλονιά. Θυμάμαι κάποτε που σε Μακρύ-Πλατύ Γιαλό δεν υπήρχε ούτε μία ομπρέλα και τώρα γίνεται τση τρελλής και τση παλαβής (με ντάπα ντούπα μπαράκια ανά 100 μέτρα)....:evil:

2ον Δεν γουσταρω με τιποτα την εκμεταλλευση...οτι πρεπει να πας στην παραλια και πρεπει οπωςδηποτε...να παρεις ξαπλωστρα...και ομπρελα...γιατι ρε φιλε δεν εχω τη δικιά μου...? δεν ειμαι κατα ενος συμβολικου τιμηματος...(1-2 ευρω...) για την συντηρηση και καθαριοτητα της παραλιας...

Συμφωνώ. Κουκουναριές Σκιάθος, 8 ευρώ η ομπρέλα. Τα ίδια και σε πολλά άλλα μέρη. Βρε ούστ παλιοχαριόληδες.

3ον Το θεμα των σκουπιδιων...Ειναι καθαρα δικο μας θεμα...αν εμεις ειμαστε ζωα και δεν μαζευουμε τα σκουπιδια μας οποια και να ειναι αυτα...οι παραλιες θα βρωμισουν....όμως να βαζουν και κανενα καδο...και να μην εισαι αναγκασμενος να κουβαλησεις 2χλμ τα σκουπιδια σου για να τα πεταξεις...Το χειροτερο δεν ειναι οι γοπες παιδια..ειναι τα γυαλια..ή τα τενεκεδακια που προκαλουν και τραυματισμους....

Συμφωνώ επίσης. Πάει το κάθε σούργελο και παραχώνει το σπασμένο μπουκάλι.

8ον Εμφανιση...Το αν ειναι χοντρος...τριχωτος ...ασχημος ελαχιστα με ενοχλει...γιατι αυτοι ανθρωποι δεν ειναι? Απλα μας εχουν πλασει μια κοινωνια και μας προβαλλουν τους ομορφους και τους κουκλους...εγω χαιρομαι οταν βλεπω πχ...μια χοντρη να βαζει το μαγιω τους και να "τολμησει" ναι γιατι για τολμη μιλαμε..αφου θα την κοιτανε ολοι ειρωνικα.σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω....να κανει τη βουτια της...μπραβο της....και αυτη εχει δικαιωμα να δροσιστει...

Πέστα! Μπράβοοο! (Χειροκρότημα το οποίο το επιτυγχάνω κουνώντας τις δίπλες της κοιλιάς μου.....:mrgreen: :mrgreen: )

9ον Φωτια...Που εινα ρε παιδια οι φωτιες στην παραλια...? Που μαζευομασταν τα βραδια και συζητουσαμε μπροστα στη φωτια...παιζαμε τα οργανακια μας...

ε........χμμμμ............:mrgreen:

Δημοσ.

ρακετες-τσιγαρα κατω-οτι δεν υπαρχουν καδοι-μπαλακια

αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι τα μαγιο....γιατι οι πιο πολλες να μην φορανε τα κανονικα?οταν λεω κανονικα μιλαω για στριγκακια!!!

Δημοσ.
ρακετες-τσιγαρα κατω-οτι δεν υπαρχουν καδοι-μπαλακια

αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι τα μαγιο....γιατι οι πιο πολλες να μην φορανε τα κανονικα?οταν λεω κανονικα μιλαω για στιγκακια!!!

στιγκακια δυσκολο στρινγακια ναι.β αν φορανε ολες string τοτε χανετε το ενδιαφερον.

Δημοσ.
στιγκακια δυσκολο στρινγακια ναι.β αν φορανε ολες string τοτε χανετε το ενδιαφερον.

οκ,ενα λαθος καναμε...

λες να χανοταν το ενδιαφερον?μπα νε νομιζω...το ενδιαφερον θα χανοταν μονο αν αρχιζαν να φορανε και κατι σαλιγκαροφατσες!...:-D

Δημοσ.
Το θεματάκι 'παίζει' σχεδόν παντού και όλοι με κάποιο παράπονο είναι!

Βασικά όλα με ενοχλούν και τίποτε! Προπαντώς με ενοχλούν τα απίστευτα σκουπίδια που αφήνουν οι 'βάρβαροι' ενώ οι κάδοι είναι δίπλα τους ένα βήμα! :???:

Η αναισθησία τους! :evil:

Δημοσ.

Λούσυ, το ξέρω ότι είναι ένα πρωτότυπο θέμα και κανείς πουθενά αλλού δεν το είχε σκεφτεί... a_takethatfoo.gif, όμως πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σε ενοχλεί στις παραλίες εσένα! a_ohyahbaby.gif Η γνώμη σου γνωρίζεις ότι είναι πάντα ...εκτιμητέα! notworthy.gif

Δημοσ.

Ωχ. Λοιπόν αναγκαστικά θα κάνω τον διαχωρισμό ημέρας/νύχτας καθώς η αγάπη μου αυξομειώνεται δραστικά ανάλογα την ώρα.

Αναφορικά με την ημέρα λοιπόν. Η διαδικασία... *βαθειά ανάσα* βγάλε ρούχα, βάλε μαγιώ, βάλε παντόφλο-ειδές, πήγαινε στην παραλία, φάε όλο τον ήλιο στη μάπα, κάψου στην άμμο/στις πέτρες όπως πας να μπεις, φάε τα @@ σου πριν στα ακουμπήσει το νερό αν είναι κρύο, κολύμπα (the good part), βγες έξω, κολλάνε φύκια/άμμος, ξανακαίγεσαι, περίμενε να στεγνώσεις, πήγαινε σπίτι, κάνε μπάνιο, λούσε το μαλλί (αυτό που το πας), ξαναφόρεσε ρούχα...

...μου φαίνεται αρκετά κουραστική. Πέραν αυτής όμως, πρέπει να ανέχεσαι:

1) Το κάθε -τέλειο με πατάτες- παιδάκι που θα παίζει κυνηγητό με κάποιο άλλο για να του πάρει το φτυαράκι του και θα σου θάψει την πετσέτα στην άμμο.

2) Τα μπαλάκια του tennis τα οποία κάνουν κάθε πολυσύχναστη παραλία πεδίο εξάσκησης αντι-αρματικών ταγμάτων.

3) Τις χοντρές (όχι τις όχι_αγάλματα, τις χοντρές) που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως είσαι είτε σε αφρικανική στέππα με ακέρατους βίσωνες είτε σε κρεοπωλείο που τα μοσχάρια δεν έχουν ψοφήσει εντελώς. Οι χοντροί απαλλάσσονται καθώς δεν τρέφω καμία σεξουαλικά ορμώμενη προτίμηση προς αυτούς, οπότε χέστηκα πόσο χάλια είναι.

4) Οι ηλικιωμένοι που όποτε κολυμπάς δίπλα τους, με το που καταλάβεις ότι δεν είναι σημαδούρες αλλά κάτι καπελοφόρο που ακόμα και το ρεύμα αρνείται να μετακινήσει, αγχώνεσαι γιατί το νερό εκεί κοντά είναι πιο ζεστό.

5) Οι κάγκουρες με τα 130 τατουάζ henna -όλα tribal-, το υπεργουάου γυαλί ηλίου, και τα 2 custom made χέρια τους, ένα ειδικά τροποποιημένο για να κρατάει σαν σπαθί οστρογότθου τη ρακέτα ενώ τιμωρεί την θρασύτατη μπάλα που δεν παραδέχεται το μεγαλείο της τέχνης του εν λόγω οστρογότθου, και το άλλο χέρι, το ειδικά τροποποιημένο (και αυτό) για να κρατάει την φραπεδία χωρίς να χύνεται όσες ηρωικές βουτιές και αν κάνεις για να σώσεις το μπαλάκι.

6) Οι γκόμενες που κάθε φορά που θα περάσουν από κοντά σου, θα φορέσουν τις αόρατες παρωπίδες τους, θα σε αγνοήσουν επιδεικτικά και καλά, αλλά θα φροντίσουν να περπατάνε λες και είναι σε τρικάταρτο μέσα στον τυφώνα Γενοβέφα για να προσέξεις τον μοναδικό σχεδιασμό -είχα την εντύπωση πως ήταν κάτι που το είχαν όλες!- των οπισθίων τους.

7) Οι μπαμπάδες που έχουν σκάσει μύτη με τη φάλαινα και τα χαρούμενα παιδάκια τους, και αράζουν πάντα λίγο παραπέρα, κολυμπάνε πάντα λίγο μακρύτερα, μπαίνουν λίγο νωρίτερα και βγαίνουν λίγο αργότερα και μπορούν να σου πούνε τι μάρκα ταμπόν φοράει οποιοδήποτε θηλυκό σε ακτίνα 600 μέτρων από τη στέρηση. Αλλά πιστοί στο ανδρικό πρότυπο που λέει πως "όσο σκατά και αν είσαι, αν σου σηκώνεται είσαι sexy" κυκλοφορούν με τουπέ 20χρονου ορμονοθύλακα. Το μόνο καλό είναι πως δεν μπορούν να παίξουν τέννις λόγω ηλικίας.

Αυτά την ημέρα! Τη νύχτα η θάλασσα είναι τέλεια, μπορείς να κάνεις γυμνός μπάνιο, να κάθεσαι ανάσκελα και να ακούς το βουητό της ενώ κοιτάς τα αστέρια, μπορείς να κάνεις σεξ μέσα σε αυτήν ή και στην παραλία, μπορείς να καπνίσεις απαγορευμένα τσιγάρα στην παραλία, και γενικά μπορείς να κάνεις ό,τι θα έκανες στην ιδιωτική σου πισίνα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

Αυτά την ημέρα! Τη νύχτα η θάλασσα είναι τέλεια' date=' μπορείς να κάνεις γυμνός μπάνιο, να κάθεσαι ανάσκελα και να ακούς το βουητό της ενώ κοιτάς τα αστέρια, μπορείς να κάνεις σεξ μέσα σε αυτήν ή και στην παραλία, μπορείς να καπνίσεις απαγορευμένα τσιγάρα στην παραλία, και γενικά μπορείς να κάνεις ό,τι θα έκανες στην ιδιωτική σου πισίνα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.[/quote']

πραγματι το βραδι ολα ειναι ποολυ καλυτερα.ηρεμια ρομαντικα πραγματα κτλ κτλ.

Δημοσ.

Βρε παιδιά μην ξεχάσουμε και το άλλο ενοχλητικό... Τους παππούδες που κάνουν αμμοθεραπεία! Χώνονται στην άμμο και τους καταλαβαίνεις μόνο όταν τους έχεις πατήσει και εκείνοι έχουν 'πατήσει' την στριγγλιά! Τι κακό κι αυτό! a_makeitstop.gif

Λούσυ... a_goodjob.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...