Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου τη σπάνε οι τρεντάκηδες και οι τρεντούδες που δεν μπαίνουν στη θάλασσα,

αλλά περιφέρονται με το μαλλί κομμωτηρίου και 10000000 αξεσουάρ για να τους δουν όλοι.

(είδα τύπισσα με ΜΠΟΤΕΣ στο beach-bar.MΠΟΤΕΣ καλοκαιριάτικα...3 το μεσημέρι.)

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια είναι οτι τα σκυλιά δεν κατουράνε μέσα στο νερό αντίθετα με κατι άλλα ζώα.

paparazzi_xartiglaroi.jpg

Ω! ναί.Ρώτησα κάποτε μιά πληροφορία από μιά 'κυρία' η οποία κολυμπούσε δίπλα μου καί εκείνη με κοίταζε σαν χάνος ακίνητη.Τελικά κατάλαβα ότι όση ώρα εγώ της μίλαγα εκείνη κατούραγε!

Δημοσ.
(είδα τύπισσα με ΜΠΟΤΕΣ στο beach-bar.MΠΟΤΕΣ καλοκαιριάτικα...3 το μεσημέρι.)

Έλα ρε, αυτό δε γίνεται. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κι όμως...Άσπρες που έφταναν στο γόνατο.

Και σ'αυτό το σημείο αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως σ'έχει χτυπήσει πολύ

ο ήλιος και βλέπεις οράματα στη μέση της ερήμου ένα πράμα.

Δημοσ.
Κοιτα' date='χειροτερη κατηγορια απο σενα και μενα ειναι ο ημι-πατσας

Ο ημι-πατσας ειναι ο χαρακτηριστικος τυπος που δεν τον λες χοντρο,ουτε αδυνατο,ουτε γυμνασμενο.Ειναι ο ψιλο-νορμαλ τυπος με την παραδοσιακη κοιλιτσα,ενας τυπος που θα εδειχνε εως και μυωδης ντυμενος αλλα γυμνος βλεπεις οτι εχει μια Α-μπακα.

Δεν μου την σπανε ολοι οι ημι-πατσες.Μου την σπανε αυτοι που δεν εχουν συναισθιση.

Καλως η κακως ο μπρατσαρας μπορει να στην σπαει αμα δειχνει το σωμα του,αλλα στο φιναλε εχει και κατι να δειξει ετσι?Εσυ δεν γουσταρεις τα γκομενακια με το κορμι λαμπαδα?Ε,οι γκομενες να μην δουν και αυτες κατι

Απο την αλλη ο χοντρελας,πλην λιγων εξαιρεσεων,εχει συναισθιση του παχους του.Σπανια θα δεις πραγματικα χοντρο να επιδυκνειεται.Οκ,αμα εισαι στην διπλανη ομπρελα τον εχεις φατσα καρτα,αλλα δεν ενοχλει κανενα,τι να κανει?Να μην κανει και αυτος το μπανιο του?

Ο χειροτερος λοιπον ειναι ο ημιπατσας.Αυτος που δεν ειναι αρκετα χοντρος ωστε να καταλαβει οτι δεν μπορεις να φορας Σπιντο και να κανεις τον μοντελο πανω κατω στην παραλια αλλα δεν ειναι και αρκετα γυμνασμενος ωστε να μην σε ενοχλει το θεαμα μιας τριχωτης κοιλιας να εξεχει εμφανως απο το Σπιντο

Το αυτο ισχυει και για τις γυναικες.ΕΙΔΙΚΑ στην παραλια,η καθε "φυσιολογικη" θεωρει οτι το τανγκα που μας δειχνει ολη την κυταριτιδα την ανεβαζει σε σχεση με τις μπολικες παχουλες και την φερνει στην ιδια κατηγορια με τις 5-10 τυπισες που πραγματικα εχουν λογω να κυκλοφορουν ακομα και Δεκεμβρη με μαγιω[/quote']

Συμφωνώ. Κι αυτό ισχυει οχι μονο στην παραλία αλλά και στο δρόμο όπου βλέπεις κάτι τυπάκια που μόλις γράφτηκαν στο γυμναστήριο και έχουν βάλει τα κολλητά τα μπλουζακια για να δειξουν........κάτι τέλος πάντων που νομίζουν ότι έχουν και βλέπεις κοιλίτσα, παχάκια στο πλάι, και ποντίκια που δεν θα τα ζήλευε ούτε η κυρά Μαρία η περιπτερού...:mrgreen:

Όλα αυτά υπάγονται μέσα στα ελαττώματα μας ως λαός, η απώλεια δλδ κάθε αίσθησης μέτρου και πραγματικότητας όσον αφορά τον εαυτό μας.

Δημοσ.

Tι μου θυμίσατε τώρα! Κάποτε στην πόλη μου κυκλοφορούσε ένας τύπος το καλοκαίρι στην παραλία (η οποία δεν προσφέρεται για το μπάνιο σου αλλά για τον καφέ και το φαγητό σου και τον περίπατό σου), με μαγιό-βερμούδα, γυμνόστηθος για να επιδείξει... Τι νομίζετε; Τους ελαφρώς ανοιχτούς ώμους απ'τα βαράκια; Όοοοοοοοοχι! Αλλά τις 5-6 χρυσές αλυσίδες στον λαιμό του!

Το δε βράδυ άλλαζε το τροπάρι... Ντυνόταν σινιέ και πάντα φορούσε γυαλιά ηλίου! Προφανώς τον τύφλωνε το φεγγαρόφως!

2 πιθαμές άνθρωπος ήταν -άλα συγχωρεμένος Νίκος Ρίζος- και έκανε ότι περνούσε απ'το χέρι του για να τον προσέξουν!

Δημοσ.
Μου τη σπάνε οι τρεντάκηδες και οι τρεντούδες που δεν μπαίνουν στη θάλασσα' date='

αλλά περιφέρονται με το μαλλί κομμωτηρίου και 10000000 αξεσουάρ για να τους δουν όλοι.

(είδα τύπισσα με ΜΠΟΤΕΣ στο beach-bar.MΠΟΤΕΣ καλοκαιριάτικα...3 το μεσημέρι.)[/quote']

είναι sexy :D

και οι αγγλίδες φοράνε καλοκαιριάτικα αν και δεν κάνει και τόση ζέστη το καλοκαίρι στην αγγλία αλλά και πάλι :D

Μην σας φαίνονται περιέργες οι μπότες το καλοκαίρι. Οι cowboys τι είναι βλάκες και τις φοράνε χειμώνα καλοκαίρι :D .xaxa

Δημοσ.
Να σου πω ρε φίλε συγνωμη κι'ολλας για την επίθεση αλλα μηπως σε ενοχλούν και οι γλάροι αμα ειναι να τους βγάλουμε.

Τι σε ενοχλεί το κακομοιρο το σκυλακι αμα δεν σε πείραζει.Και μην μου πεις τον μυθο να σε κολλησει καμια αρρωστια γιατι δεν υσχυει.Ποιο πιθανό ειναι να σε κολλησει ανθρωπος παρα σκυλι.

Μην είμαστε ετσι κολλημενοι με τα σκυλια και αυτα ψυχη εχουν.

Συμφωνώ μαζί σου (αν και τα σκυλιά δεν έχουν ψυχή), και προτείνω να βγάλουμε και τα ψάρια για όσους έχουν πρόβλημα με τα ζώα...

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου (αν και τα σκυλιά δεν έχουν ψυχή), και προτείνω να βγάλουμε και τα ψάρια για όσους έχουν πρόβλημα με τα ζώα...

Kοίταξε να δεις.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σκυλιά.Τα αγαπάω παρα πολυ.Το θέμα όμως πιο είναι.Ότι ένα σκυλί είναι σκυλί, δεν είναι άνθρωπος.Και τι θέλω να πω με αυτό.

Επειδή η χαζογκόμενα θέλει να πάει στην παραλια να την πέσει από τις 11:00 μέχρι να πεσει ο ήλιος αυτό δεν σημαίνει ότι και το σκυλί θέλει να κάνει το ίδιο.

Για όσους δεν γνωρίζουνε τα σκυλιά βγάζουνε όλο τον ιδρώτα από την γλώσσα,έχουνε τρίχωμα, κοινώς μια παραλια δεν είναι ότι καλύτερο για ένα σκυλί.Το σκυλί θέλει να φάει, θέλει να χέσει, θέλει να τρέξει, Όλα αυτά που θα τα κάνει?

Κοινώς ένα σκυλί το ταλαιπωρείς όταν το φέρνεις στην παραλια γιατί μια παραλια δεν αποτελεί firendly περιβάλλον για ένα σκύλο.

Δημοσ.

Κορυφαίο Thread.

α) Το σκηνικό "παιδάκια-κουβαδάκια-αντιζηλίες-κλάματα-μαμααααααααααα μου έκλεψε την άμμο μου" μες στα αυτιά σου , πρέπει να είναι μακράν το ενοχλητικότερο. :) Πολύ πααρεξηγημένο άτομο τελικά αυτός ο Ηρώδης ρε παιδί μου. Βέβαια κάθε φορά που το αναλύω αυτό με λένε κάφρο. Δεν ξέρω γιατί. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

β) Τυπάδες που παίζουν βόλευ ή τένις και πρέπει η μπάλα να πιάσει τα 200Km/h. Με λιγότερα "δεν λέει να παίξεις.."... :|

γ) Όλα όσα αναφέρθηκαν απο τους άλλους με ενοχλούν αλλα όχι σε σημείο να θέλω να ταίσω την πετσέτα στον άλλο [όπως στα παραπάνω δύο]. Σε πιο χαλαρό βαθμό.

Δημοσ.
Με ενοχλεί ο ήλιος.

Διορθώνεται αυτό εύκολα.Ομπρέλλα.γυαλιά.καπέλο,κάτω από δέντρο,μέσα σε σπηλιά εκεί κοντά,ή περιμένεις να πέσει συννεφιά:)

Δημοσ.

Μολις επεστρεψα απο Διακοπες στη Κεφαλλονια και εχω να πω τα εξης:

Kαταρχην αν θελετε να αποφυγετε την πολυκοσμια και ολους αυτους που σας τη σπανε γυρω σας (παιδακια,φουσκωτους,σκυλακια κτλ) να πατε διακοπες αλλους μηνες οπως Ιουνιο και Σεπτεμβριο και να γουσταρετε την παραλια οπως εσεις θελετε....

2ον Δεν γουσταρω με τιποτα την εκμεταλλευση...οτι πρεπει να πας στην παραλια και πρεπει οπωςδηποτε...να παρεις ξαπλωστρα...και ομπρελα...γιατι ρε φιλε δεν εχω τη δικιά μου...? δεν ειμαι κατα ενος συμβολικου τιμηματος...(1-2 ευρω...) για την συντηρηση και καθαριοτητα της παραλιας...

3ον Το θεμα των σκουπιδιων...Ειναι καθαρα δικο μας θεμα...αν εμεις ειμαστε ζωα και δεν μαζευουμε τα σκουπιδια μας οποια και να ειναι αυτα...οι παραλιες θα βρωμισουν....όμως να βαζουν και κανενα καδο...και να μην εισαι αναγκασμενος να κουβαλησεις 2χλμ τα σκουπιδια σου για να τα πεταξεις...Το χειροτερο δεν ειναι οι γοπες παιδια..ειναι τα γυαλια..ή τα τενεκεδακια που προκαλουν και τραυματισμους....

4ον Ρακετες και καθε ειδους παιχνιδια ειναι μια χαρα αρκει να εχουν μελετησει το χωρο οι υπευθυνοι της παραλιας...Πως υπαρχει γηπεδο του beach volley...να φτιαξουν και χωρο για ρακετες...δεν ειμαι κατα...προτιμω να παιξω ρακετες απο το να σαβουριαζω fast food ....

5ον Μουσικη...Προσωπικα μου αρεσει να ακουγεται μουσικη στην παραλια αρκει να ειναι χαμηλα...τοσο οσο να μην σε ενοχλει...

6ον Το πως θα ερθει καποιος στην παραλια ειναι δικαιωμα του...δεν με ενοχλει ουτε ο μπρατσαρας ουτε ο επιδειξιομανης...ουτε κανενας ....ασε που πεφτει και λιγο γελιο....αρκει να μην κανει πραξεις που θα με ενοχλησουν...

7ον Δεν εχετε πει το σημαντικοτερο...Το κλεψιμο...ειναι κατι που το σιχαινομαι..να μπαινεις για μπανιο και το μυαλο σου να ειναι...αν γυρνωντας θα βρεις το κινητο σου τα λεφτα σου ή τα παπουτσια σου....

8ον Εμφανιση...Το αν ειναι χοντρος...τριχωτος ...ασχημος ελαχιστα με ενοχλει...γιατι αυτοι ανθρωποι δεν ειναι? Απλα μας εχουν πλασει μια κοινωνια και μας προβαλλουν τους ομορφους και τους κουκλους...εγω χαιρομαι οταν βλεπω πχ...μια χοντρη να βαζει το μαγιω τους και να "τολμησει" ναι γιατι για τολμη μιλαμε..αφου θα την κοιτανε ολοι ειρωνικα.σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω....να κανει τη βουτια της...μπραβο της....και αυτη εχει δικαιωμα να δροσιστει...

9ον Φωτια...Που εινα ρε παιδια οι φωτιες στην παραλια...? Που μαζευομασταν τα βραδια και συζητουσαμε μπροστα στη φωτια...παιζαμε τα οργανακια μας...και φλερταραμε πισω απο τη φωτια....και ψηναμε και καμια ροκα...Απαγορευονται πλεον και αυτες...καποιες φορες σωστα...(για κινδυνο πυρκαγια) ...αλλα...αναπολω...

10ον..Παρκινγκ....Απαραδεκτο να πληρωνεις παρκινγκ ακομα και στη παραλια παντου παρκινγκ...ελεος..πλεον...

αυτα..

Δημοσ.
...

9ον Φωτια...Που εινα ρε παιδια οι φωτιες στην παραλια...? Που μαζευομασταν τα βραδια και συζητουσαμε μπροστα στη φωτια...παιζαμε τα οργανακια μας...και φλερταραμε πισω απο τη φωτια....και ψηναμε και καμια ροκα...Απαγορευονται πλεον και αυτες...καποιες φορες σωστα...(για κινδυνο πυρκαγια) ...αλλα...αναπολω...

...

Που να τρέχεις να βρεις μάνικα με νερό να σβήσεις την φωτιά εαν γίνει καμιά στραβή εεε; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...