fantomas3004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Και το σκουπιδαριό πολύ άσχημο είναι σίγουρα. Αλλά άν υπήρχε η απειλή προστίμου, και κανένα καλαθάκι θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα.
Voorhees Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Όταν βλέπω να βάζουν τα σκυλιά τους μέσα για μπάνιο. βέβαια θα μου πείτε πως το νερό δεν είναι το ίδιο πάντα αλλά όσο να ναι δεν μ' αρέσει αυτό το πράγμα.
mademoiselle Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ερχμ... βασικα ενα πραγμα με ενοχλει πολυ, σιγουρα γοπες απο δω και απο κει αλλα.. γενικα οι φωνες των παιδιων αν ξεπερνανε ενα αλφα decibel πανω απο το επιτρεπτο οριο ανοχης που διαφερει βεβαια στον καθενα μας τοτε ευχεσαι να υπηρχε ακομη ενας Ηρωδης..Δεν λεω,δινουν ζωντανια στον τοπο οι παιδικες φωνες αλλα εχουμε και ενα νευρικο συστημα.
mxpert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ...εμένα εκτός όλων των παραπάνω με ενοχλεί η νοοτροπία του "πηγαίνω για μπάνιο μες την ντίρλα !!! " Καταμεσήμερο, ο ήλιος να με τσουρουφλίζει και να τρώω στη μάπα αλλα 3.000.000 κόσμο !!! ήμαρτον ρε ! υπάρχουν κι άλλες επιλογές !
Tasoti Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Και το σκουπιδαριό πολύ άσχημο είναι σίγουρα.Αλλά άν υπήρχε η απειλή προστίμου' date=' και κανένα καλαθάκι θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα.[/quote'] Μαζι σου είμαι αλλά για πες το αυτό στον ελληναρά??Που Πίνει και Καπνίζει συνεχεια απο την ωρα που πάει στην παραλία.Για πες το να δεις τι θα γινει μετα και πως θα αντιδρουν?? Φταιει και η πολιτεια αλλα φταίμε και εμεις που είμαστε ανεγκεφαλοι.Αρα καλα μας κανουν κατα καποιο τρόπο.Αλλα έτσι είμαστε καθαρο να είναι το σπιτι και γι τα αλλα δεν μας νοιάζει...!!!
Tasoti Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Όταν βλέπω να βάζουν τα σκυλιά τους μέσα για μπάνιο. βέβαια θα μου πείτε πως το νερό δεν είναι το ίδιο πάντα αλλά όσο να ναι δεν μ' αρέσει αυτό το πράγμα. Να σου πω ρε φίλε συγνωμη κι'ολλας για την επίθεση αλλα μηπως σε ενοχλούν και οι γλάροι αμα ειναι να τους βγάλουμε. Τι σε ενοχλεί το κακομοιρο το σκυλακι αμα δεν σε πείραζει.Και μην μου πεις τον μυθο να σε κολλησει καμια αρρωστια γιατι δεν υσχυει.Ποιο πιθανό ειναι να σε κολλησει ανθρωπος παρα σκυλι. Μην είμαστε ετσι κολλημενοι με τα σκυλια και αυτα ψυχη εχουν.
PlaStiK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μου τη σπάνε κάτι τύποι με speedo και πακιστανικό μαύρισμα που παίζουν ρακέτες εκεί που σκάει το κύμα και επειδή είναι και πολυ γ@μ@τοι πρέπει να είναι σε απόσταση 60 μέτρων ο ένας απο τον άλλο και να ρίχνουν καρφιά με όλη τους τη δύναμη. Έτσι πρέπει να περιμένεις πότε θα ανάψει πράσινο για να περάσεις απο το πεδίο βολής και να πας να κολυμπήσεις. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η γόπα δεν θεωρείται σκουπίδι και ακόμα κι αυτοί που μαζεύουν π.χ τα ποτηράκια με τους καφέδες τους όταν φεύγουν, πετάνε τις γόπες τους στην άμμο με ήσυχη συνείδηση.
theomen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η γόπα δεν θεωρείται σκουπίδι και ακόμα κι αυτοί που μαζεύουν π.χ τα ποτηράκια με τους καφέδες τους όταν φεύγουν' date=' πετάνε τις γόπες τους στην άμμο με ήσυχη συνείδηση.[/quote'] για ανακύκλωση !!!
Christav Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ...εμένα εκτός όλων των παραπάνω με ενοχλεί η νοοτροπία του "πηγαίνω για μπάνιο μες την ντίρλα !!! " Καταμεσήμερο' date=' ο ήλιος να με τσουρουφλίζει και να τρώω στη μάπα αλλα 3.000.000 κόσμο !!! ήμαρτον ρε ! υπάρχουν κι άλλες επιλογές ![/quote'] Εσυ γιατι δε πας αλλες ωρες,αμα σε ενοχλει,δεν το καταλαβαινω:???:
Kandinsky Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στην παραλία είναι η πατσοκοιλιά μου....
fantomas3004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μαζι σου είμαι αλλά για πες το αυτό στον ελληναρά??Που Πίνει και Καπνίζει συνεχεια απο την ωρα που πάει στην παραλία.Για πες το να δεις τι θα γινει μετα και πως θα αντιδρουν?? Ελληναράς ξελληναράς πρέπει να συμμορφωθεί με κάποιους κανόνες πώς να το κάνουμε, στις ιδιωτικές παραλίες πώς συμμορφώνονται?? Άν απαγορευτούν όλες αυτές οι κακές συνθήκες έναντι ενός γενναίου χρηματικού προστίμου και με την απειλή του "μπάτσου" τότε θα δείς πώς θα αλλάξει τακτική ο Ελληναράς. :twisted: Πρέπει όμως να το θέλει και η πολιτεία αυτό, αλλά μάλλον δέν φαίνεται να το θέλει.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στην παραλία είναι η πατσοκοιλιά μου.... Κοιτα,χειροτερη κατηγορια απο σενα και μενα ειναι ο ημι-πατσας Ο ημι-πατσας ειναι ο χαρακτηριστικος τυπος που δεν τον λες χοντρο,ουτε αδυνατο,ουτε γυμνασμενο.Ειναι ο ψιλο-νορμαλ τυπος με την παραδοσιακη κοιλιτσα,ενας τυπος που θα εδειχνε εως και μυωδης ντυμενος αλλα γυμνος βλεπεις οτι εχει μια Α-μπακα. Δεν μου την σπανε ολοι οι ημι-πατσες.Μου την σπανε αυτοι που δεν εχουν συναισθιση. Καλως η κακως ο μπρατσαρας μπορει να στην σπαει αμα δειχνει το σωμα του,αλλα στο φιναλε εχει και κατι να δειξει ετσι?Εσυ δεν γουσταρεις τα γκομενακια με το κορμι λαμπαδα?Ε,οι γκομενες να μην δουν και αυτες κατι Απο την αλλη ο χοντρελας,πλην λιγων εξαιρεσεων,εχει συναισθιση του παχους του.Σπανια θα δεις πραγματικα χοντρο να επιδυκνειεται.Οκ,αμα εισαι στην διπλανη ομπρελα τον εχεις φατσα καρτα,αλλα δεν ενοχλει κανενα,τι να κανει?Να μην κανει και αυτος το μπανιο του? Ο χειροτερος λοιπον ειναι ο ημιπατσας.Αυτος που δεν ειναι αρκετα χοντρος ωστε να καταλαβει οτι δεν μπορεις να φορας Σπιντο και να κανεις τον μοντελο πανω κατω στην παραλια αλλα δεν ειναι και αρκετα γυμνασμενος ωστε να μην σε ενοχλει το θεαμα μιας τριχωτης κοιλιας να εξεχει εμφανως απο το Σπιντο Το αυτο ισχυει και για τις γυναικες.ΕΙΔΙΚΑ στην παραλια,η καθε "φυσιολογικη" θεωρει οτι το τανγκα που μας δειχνει ολη την κυταριτιδα την ανεβαζει σε σχεση με τις μπολικες παχουλες και την φερνει στην ιδια κατηγορια με τις 5-10 τυπισες που πραγματικα εχουν λογω να κυκλοφορουν ακομα και Δεκεμβρη με μαγιω
random Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Η αλήθεια είναι οτι τα σκυλιά δεν κατουράνε μέσα στο νερό αντίθετα με κατι άλλα ζώα.
BIAP Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Η ελλειψη σεβασμου, be it, σκουπιδια, φωνες που ξεπερνουν σε ενταση και διαρκεια αυτο που πανω-κατω ολοι μπορουμε να ανεχθουμε, επιδειξη ανυπαρκτων σωματικων προσοντων, το πιτσιρικι που κατουραει χυμα και το καμαρωνουν, το ζευγαρι που νομιζει οτι κανεις δεν καταλαβαινει τι κανουν, μουσικη σε σημειο να κοντευεις να ξερασεις απο τα μπασα, "αθλητες" territorial που νομιζουν οτι η παραλια τους ανηκει, ελεεινοι με ο,τιδηποτε μηχανοκινητο που δεν λογαριαζουν τις αποστασεις ασφαλειας, το ζωντανο που τρεχει αφηνιασμενο και κανεις δεν μαζευει τα σκατα του.. κτλ. κτλ... Συμπεριφορες ,δηλαδη, που απλως μεταφερουν την ελλειψη σεβασμου απο την πολη σε ενα αλλο τοπιο. Προτιμω λιγοτερο οργανωμενες πλαζ, και ας και ειναι ζορι, τουλαχιστον απολαμβανεις καποια πραγματα ηρεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.