Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...γρια το καταχειμωνο αγκουρια επιθυμουσε....:-)

Αφου ξεθαφτηκε ας πω κι εγω τα δικα μου:

1. Η πολυκοσμια γενικοτερα, τα σκουπιδια κλπ.

2. Οι φλωροι τυπου ζελε-κορμαρα-σαγιοναρα που παιζουν

ρακετες και αν τυχον υπαρχουν γυναικες στην παρεα ολως

τυχαιως ερχονται ακριβως μπροστα σου.

Αν δεν απομακρυνθουν με την πρωτη ευγενικη παρατηρηση,

πρεπει να γινεις αγροικος και να μοιραζεις σφαλιαρες.

3. Ολοι αυτοι που εχουν ανοιξει, σε μικρες "κρυφες" παραλιες

"beach bar"... ο θεος να τα κανει δηλαδη, τρια ξυλα, δυομισι

καλαμια + ενα "στερεο" απο santa barbara μερια και ενα

ψυγειο ΕΒΓΑ.

Να βαζουν Βισοβανδη, να βαρανε κουδουνες τυπου σκυλο-

ελληναδικου και ολα αυτα, νταλα μεσημερι, ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

εμένα με ενοχλεί όταν ήμαστε σε μια παραλία γ@μ@τη με κορυφαία άμμο,ο ήλιος να ζεσταίνει κορμιά και διάθεση,τα κρύα φραπεδακια στο χέρι και το ταβλακι δίπλα,οι εθεριες υπάρξεις να περνάνε μια από εδώ και μια από εκεί και κάποιοι ψάχνουν κάτι να βρουν για να χαλαστουν,

πως ειναι ετσι η αμμος,

η θαλασσα εχει κυμματακι ε?

απο καπου ακούγεται ενα ταβλι

καλα αυτοι δεν πανε σπιτι τους να παιξουν ρακετες?,νταπα ντουπα περα δωθε.

κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ...

η επόμενη παραλία τους περιμένει.

Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα έρθω παραλία με τα ντράμς μου, θα τα στήσω δίπλα σου και θα τα κοπανάω μες στα αυτιά σου, μην τολμήσεις να παραπονεθείς.

Η επόμενη παραλία σε περιμένει.

Δημοσ.

αν πήγαινες στην παραλία με τα ντραμς σου θα σε είχα δει στο youtube.

αλλά και να έρθεις κανένα πρόβλημα...εγώ πάλι καλά θα περάσω. με τους άλλους δεν ξέρω τι θα κάνεις.

και φυσικά η επόμενη παραλία με περιμένει αν θέλω να φύγω.

Δημοσ.

Το πρόβλημα στην συννενόηση προέρχεται απο το γεγονός οτι εγώ προσπαθώ να σου περάσω μια γνώμη "δεν είμαστε εμείς οι μίζεροι, εσύ είσαι ο αναίσθητος, που ακόμα και να σε πηδήξουν θα το γλεντήσεις απλά για να μην μπεις στη διαδικασία να χαλαστείς".

Αλλα μάλλον δεν κατάφερα να το περάσω. Κόλλησες στα ντράμς.

Δημοσ.

νομιζω οτι εαν καποιος παει και περιγραψει μια παραλια σαν ενα ομορφο τοπο που του δινετε η δυνατοτητα να ξεκουραστει και να χαλαρωση, να μπορεσει να νιωσει καποια πραγματα που σε καμια περιπτωση δεν τα φανταζετε στην καθημερινοτητα του, να ενωθει με τη φυση και τις ομορφιες τις, νομιζω οτι το μοναδικο που δεν χρειαζετε ειναι η υπαρξη ολων αυτων των πραγματων που ουτος η αλλως τα εχει κανεις στην καθημερινοτητα του.

πολλες φορες καποιος μεταφερει ολη την καθημερινοτητα στην παραλια !!! τι απο ολη την ομορφια θα καταλαβει.....?

και βεβαια το κλασσικο ελληνικο στοιχειο που κανεις δεν υπολογιζει οτι ΔΕΝ ειναι μονος. δεν σκεφτετε οτι υπαρχει και αλλος κοσμος που ενδεχετε να ενοχλητε απο ολα αυτα που καποιος κανει.

οπως στο σινεμα, στην διαρκεια τις ταινια χτυπαει το κινητο και μιλαει λες και τον πηρε κανεις στο σπιτι του !!! και εαν του πεις και τιποτα σου λεει "μα με πηραν....δεν θα απαντησω. !!!(μου το εχουν πει.......

οταν θα ερθει η μερα οπου θα σκεπτομαστε περισσοτερο την φυση και τους αλλους, τοτε οχι μονο η παραλιες αλλα και ολος ο κοσμος μας θα ειναι ομορφοτερος.

Δημοσ.

...το ότι από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο θα είναι όλοι πολύ busy να τρέχουν στις παραλίες, και το παρόν θρεντ θα φάει θάψιμο... :P

Δημοσ.
Το πρόβλημα στην συννενόηση προέρχεται απο το γεγονός οτι εγώ προσπαθώ να σου περάσω μια γνώμη "δεν είμαστε εμείς οι μίζεροι, εσύ είσαι ο αναίσθητος, που ακόμα και να σε πηδήξουν θα το γλεντήσεις απλά για να μην μπεις στη διαδικασία να χαλαστείς".

Αλλα μάλλον δεν κατάφερα να το περάσω. Κόλλησες στα ντράμς.

για να τελειώνουμε,εγώ είπα την άποψη μου όπως και τόσος κόσμος.

τώρα αν εσύ στις παραλίες που πας, παίζεις ντραμς ή σε πηδάει ο κάθε ένας δεν μπορώ να το γνωρίζω.

(χρησιμοποιώ το λεξιλόγιο σου)

τέλος σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό αναίσθητος και σε παρακαλώ να διαβάσεις τα πιο πάνω ποστ μου να δεις αν λέω εσένα ή οποιονδήποτε άλλο μίζερο ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Οι ενοχλητικές περιπτώσεις της παραλίας υπάρχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό γιατί είμαστε παρτάκιας λαός με σκατά νοοτροπία.Μπορεί κάποιος όμως να τις αποφύγει πηγαίνοντας σε κάποια ερημική παραλία ή ακόμα να πηγαίνει στο βουνό για τρέξιμο το καλοκαίρι και για μπάνιο φθινοπωρινούς και ανοιξιάτικους μήνες.Το καλοκαίρι είναι η πιό βρώμικη και κρύα θάλασσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...