Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Όλα τα offtopic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=198012
Houston Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Τι σας ενοχλεί στις παραλίες; Σε straight παραλίες οι γυμνιστές. :twisted: Πιο πολύ και από τις λεσβίες…
Mithrantir Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τι σας ενοχλεί στις παραλίες; Σε straight παραλίες οι γυμνιστές. :twisted: Πιο πολύ και από τις λεσβίες… Πρώτα απ' όλα υπάρχουν και gay παραλιές? (Καινούργιο είδος φαίνεται και έχω μείνει πίσω). Δεύτερον οι γυμνιστές? Ζηλέυεις μήπως? Τι μήπως σίγουρος είμαι σχεδόν Πιο πολύ και απ' τις λεσβίες? Τι φταίνε οι κοπέλες δλδ?
giannisv6 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 1.Να βλεπω σκ@τουλες να επιπλεουν γυρω μου... 2.Γιαγιαδες με τα μικρα εγγονια...(μωρα συνηθως) 3.Οταν την εχω αραξει,να βαζει συννεφια 4.Τουριστες να πετανε αμμο πανω μου με τις σαγιοναρες τους περνωντας...αγγκκρρρρ
soturin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 yeap, no surprise here, just the good old digging reference
Garnele Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Να τις θυμούνται νοέμβρη μήνα, που σχεδόν τα πάντα είναι στολισμένα γιορτινά κι εμείς προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στις πτυχιακές μας.
Houston Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πρώτα απ' όλα υπάρχουν και gay παραλιές? (Καινούργιο είδος φαίνεται και έχω μείνει πίσω). Δεύτερον οι γυμνιστές? Ζηλέυεις μήπως? Τι μήπως σίγουρος είμαι σχεδόν Πιο πολύ και απ' τις λεσβίες? Τι φταίνε οι κοπέλες δλδ? Σ αρέσουν οι γυμνιστές? Πας σε μια παραλία που είναι αποκλειστικά για γυμνιστές…δεν χρειάζεται να μας κουβαλιέσαι σε παραλίες με παιδιά να σε βλέπουμε οι υπόλοιποι να στρωθείτε στα μαθήματά σας
slipknot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ποιος ο σκοπός του ξεθάματος? Τα θετικά του χειμώνα...
Freakster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 *Η έλλειψη οργάνωσης (όταν δεν υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες, κάδοι αποριμμάτων). *Οι τρελές τιμές
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σ αρέσουν οι γυμνιστές? Πας σε μια παραλία που είναι αποκλειστικά για γυμνιστές…δεν χρειάζεται να μας κουβαλιέσαι σε παραλίες με παιδιά να σε βλέπουμε οι υπόλοιποι να στρωθείτε στα μαθήματά σας ε ναι τα παιδακια δεν ειναι ετσι γυμνα, θα ειναι αλλιως.. σκουπιδια θαμμενα στην αμμο (ειδικα γοπες)
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γαμω τα θεματα για 18 Νοεμβρη Το κρύο. (10 char)
Fidelio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γαμω τα θεματα για 18 Νοεμβρη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχα πω πω , ...λολ αυτον τον καιρό το μπλα μπλα απλά ρολάρει....
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 η τετραπλη σειρα ομπρελες-ξαπλωστρες:-(:-( ενοειται οτι κατι τετοιες παραλιες τις αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι γτ συνδιαζει και ολα τα παραπανω που ειπαν κι οι αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.