Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικά

τότε να πας κάπου που δεν πάει κανένας

δε μπορείς να λες πως στην σπάει ο ήχος απ το τάβλι γιατί και ο άλλος να ψυχαγωγηθεί πάει

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:roll: το προσπαθώ φίλτατε ! Το προσπαθώ ! Αλλά, νομίζω μπορείς να πεις τι σου τι σπάει γενικά (ακόμα κι όταν δεν μπορείς να αποφύγεις την πολυκοσμία) !

έχεις τα ρούχα σου ? :-P :)

Δημοσ.

σκηνικο σε παραλια με γνωστη μου. απο τις ωραιες παραλιες της κρητης ολα ηρεμα ξαφνικα σκανε οι ορδες των αγγλων. οπλισμενοι με μπυρες και σουβλακια και κλασικα ουρλιαζουν λες και ειναι στο γηπεδο.

πετανε σκουπιδια εκει που σκανε τα κυμματα στην παραλια φρικαρει εκεινη και μπαινει να κολυμπησει για να ηρεμισει. και ετσι οπως κολυμπαει ελευθερο την στιγμη που εχει το κεφαλι μεσα αντιλαμβανετε οτι ενα ασπρο πραγμα την πλησιαζει απο ψηλα. βγαζει το κεφαλι εξω να παρει αναπνοη και σκαει ενας γλαρος ακριβως μπροστα της βουταει μια ντοματα και την κανει. πρεπει να ειναι απο τα πιο αστεια σκηνικα που εχουν γινει.

Δημοσ.
εγω που ειχα παλι μια παρομοια εμπειρια παλι στα νιατα μου και ηταν ξανθια αλλα τα εβαφε μελαχροινα τι πρεπει λες να φοβαμαι:)παντος κοκκινομαλα ειναι λιγο σπανιο γ*&^% να πετυχεις λες και κρυβονται, ο κοσμος εχει γεμισει με ξανθιες απο την αλλη αλλα εχουν και αυτο το στομα μερικες που αμα το ανοιξουν κρυβεσαι μην πεσει καμια κοτσανα και σε αφησει στο τοπο. μελαχρινη σταθερη αξια.

Η βαφή μη σε φοβίζει.

Το γνήσιο μετράει. Με γνήσια την έπαθα και γω σου λέω….:( :lol:

Δημοσ.
μια ερωτηση που δεν την ειδα πουθενα.

πως σας αρεσει η παραλια?

με άμμο ή με χαλίκι?

Αμμος και μάλιστα λευκη. Ινδονησιακή.

Με την βρεγμένη τι έγινε τελικά….α και μη μας αρχίσεις τα δικά σου.:lol::lol::lol: 2 λογάκια. Θα το φας το κεφάααααλι σου:wink: :)

Δημοσ.

Τι με ενοχλεί στις παραλίες? Κάτι τύποι που από την κορυφή ως τα νύχια είναι γεμάτοι αντιαισθητικά τατού.

γιατι δλδ? τεσπα ρατσιστικο μου ακουγεται αρχικα. αν μπορεις εξηγησετο λιγο.

Δημοσ.
με ενοχλεί το ότι δεν είναι άδειες (δεν ξέρω αν το είπε κανένας πιο πριν) :P :p :P

εμενα το ακριβως αντιθετο! αν παω σε παραλια και δω οτι δεν εχει κοσμο θα φυγω!

νιωθω οτι ειμαι μονος μου επανω στο πλανητη ΓΗ.

θελω να βλεπω κινηση, φωνες, να παιζουν παιχνιδια κτλ. αλλιως αν ηθελα ησυχια καθομουν και μονος μου σπιτι!

αυτο που λετε οτι δε θελετε κοσμο, ποτε δε το καταλαβα!

δηλαδη ειναι σαν να μου λετε οτι βγαινετε για καφε στη καφετερια αλλα δε θελετε να εχει κοσμο!

ε τοτε κατσε και πιες σπιτι σου καφε!

ετσι το βλεπω εγω!

Δημοσ.
εμενα το ακριβως αντιθετο! αν παω σε παραλια και δω οτι δεν εχει κοσμο θα φυγω!

νιωθω οτι ειμαι μονος μου επανω στο πλανητη ΓΗ.

θελω να βλεπω κινηση, φωνες, να παιζουν παιχνιδια κτλ. αλλιως αν ηθελα ησυχια καθομουν και μονος μου σπιτι!

αυτο που λετε οτι δε θελετε κοσμο, ποτε δε το καταλαβα!

δηλαδη ειναι σαν να μου λετε οτι βγαινετε για καφε στη καφετερια αλλα δε θελετε να εχει κοσμο!

ε τοτε κατσε και πιες σπιτι σου καφε!

ετσι το βλεπω εγω!

Εγώ για πλάκα το είπα αν πρόσεξες τα εμότις στο τέλος. Καλός ο κόσμος στην παραλία, αλλά να έχει ησυχία.

Κωστάκηηηηηηηηηηηηη βγες τώρα από τη θάλασσα. μέσα στο αυτί μου η άλλη.

Έλεος δλδ

Επισκέπτης
Δημοσ.

επειδή έκανα αρκετά χρόνια ελεύθερο κάμπινγκ ανακάλυψα ότι το καλύτερο συστατικό ακόμη και στις παραλίες που έχει κόσμο, είναι να μην έχει έλληνες. είναι η καλύτερη συνταγή, γιατί και κόσμο έχει, και ησυχία έχει. κάποτε σε μία καβάτζα που έχω ανακαλύψει προς την πάργα έτυχε να στήσω το τσαντίρι μου και να έχει στο ίδιο μέρος 5-6 οικογένειες ξένων και μάλιστα με παιδιά. τις τρείς πρώτες μέρες ήταν παράδεισος, μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε μία οικογένεια ελλήνων με 3 παιδιά. κανένας σεβασμός για τίποτα, η βλαχιά και η τουρκιά σε όλο της το μεγαλείο. τα μαζέψαμε και φύγαμε. φαντάζομαι το ίδιο θα έκαναν και οι γερμανοί μετά από εμάς.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις άγγλων , ισραηλινών και ιταλών (φοβεροί στόκοι οι τελευταίοι ) που είναι για φάπες. Αλλά γενικότερα η παρουσία των ξένων στις παραλίες δεν παραπέμπουν σε ζώα, όπως είναι με τους έλληναρες. Επίσης τα παιδιά των ξένων , έχω μεγάλη πείρα σε ευρωπαίους λόγω δουλειάς, είναι κανονικά πλάσματα , και όχι μαιμούδια για κλωτσιές , αλλά τι φταίνε και αυτά , με όποιον δάσκαλο καθίσεις.

Α ρε ελληναρα αθάνατε , όπου και αν πας αφήνεις το στίγμα σου , κατεβαίνεις και στην παραλία με τις ρακέτες σου, την γκρίνια σου, την μιζέρια σου και δεν ησυχάζεις ποτέ . Μπορώ να πω οτι μοιάζουμε πολύ σαν νοοτροπία "παραλιακής" συμπεριφοράς με τους ισραηλινούς .για πολλές κλωτσιές!

:P

Δημοσ.

Καλησπέρα …

Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά…γιατί σβηστήκαν τόσα μηνύματα?

Εδώ μέσα δίνουμε κάποιες εξηγήσεις, κάνουμε ερωτήσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Δεν κάνει ρε παιδιά –και με συγχωρείται δλδ- έτσι ο κόσμος. Τεσπα .

Χθες λοιπόν σε άσχετο τόπικ εντελώς τυχαία έκανα μια μικρή νύξη για το που χάθηκε η Τζούλια. Και τσουπ να τη χθες στο Θέμο:lol:……πως σας φάνηκε?

Ξινή την ανεβάζουν, ξινή την κατεβάζουν, αλλά εμένα μια χαρά γλύκα μου φαίνεται. Όπως και να το κάνουμε έχει και κάποια συστολή το κορίτσι:oops:…….και σέξι φωνή.

<<<<<@theos-7-

γιατι δλδ? τεσπα ρατσιστικο μου ακουγεται αρχικα. αν μπορεις εξηγησετο λιγο. >>>>>

Δεν το λέω με ρατσιστική διάθεση, απλά δε μου αρέσουν αντιαισθητικές καταστάσεις. Είναι θέμα γούστου. Θα προτιμούσα ένα ποιοτικό πολύχρωμο τατού από ένα μονόχρωμο σε όλο το μανίκι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα …

Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά…γιατί σβηστήκαν τόσα μηνύματα?

Εδώ μέσα δίνουμε κάποιες εξηγήσεις, κάνουμε ερωτήσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Δεν κάνει ρε παιδιά –και με συγχωρείται δλδ- έτσι ο κόσμος. Τεσπα .

Επειδή έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ και, αντί να σιωπήσεις, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω με περισσό θράσος:

Σβήστηκαν και δικά σου μηνύματα γιατί αφορούσαν διάλογο που έχεις ανοίξει με άλλο, συγκεκριμένο μέλος. Ο διάλογος αυτός που ανοίξατε εδώ δεν αφορά το συγκεκριμένο, υπό συζήτηση θέμα. Ούτε αφορά το forum. Σε παρακαλώ λοιπόν, τις ιδιωτικές σου συζητήσεις με άλλα μέλη κράτα τες ιδιωτικές. Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε κοινωνοί των μηνυμάτων που απευθύνεις σε άλλο, συγκεκριμένο μέλος.

- Όποιο μήνυμα είναι, κατά την κρίση των moderators, offtopic, θα διαγράφεται ή θα μεταφέρεται σε κατάλληλο θέμα.

- Οποιαδήποτε απορία ή παράπονο για μετακίνηση ή διαγραφή μηνύματος διατυπώνεται με προσωπικό μήνυμα στον αρμόδιο moderator.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...