Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις ξανθιές τις ερωτευόμαστε αλλά παντρευόμαστε τις μελαχρινές. :lol::lol::lol:

Εγώ πάντως ψηφίζω κοκκινομάλλα αλλά και μελαχρινές δεν έχω πρόβλημα.

Με τις ξανθιές δε ξέρω αλλά δεν έχω ρέντα. Είχα και μια αρνητική εμπειρία στα πολύ νιάτα μου (στραβάδι γαρ) και μου έχει μείνει αποθημένο :lol::lol::lol:

Χιούστον τουέλβ πόιντς .

Χιουστόοον ντούζ πουάν .

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!

Καλο καλοκαίρι παιδιάααα χωρις γκρίνιες και μιζέριες !

Βάλτε μαγιουδάκια και βούρ στις παραλίες λέμεεεεε !

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω που ειχα παλι μια παρομοια εμπειρια παλι στα νιατα μου και ηταν ξανθια αλλα τα εβαφε μελαχροινα τι πρεπει λες να φοβαμαι:)παντος κοκκινομαλα ειναι λιγο σπανιο γ*&^% να πετυχεις λες και κρυβονται, ο κοσμος εχει γεμισει με ξανθιες απο την αλλη αλλα εχουν και αυτο το στομα μερικες που αμα το ανοιξουν κρυβεσαι μην πεσει καμια κοτσανα και σε αφησει στο τοπο. μελαχρινη σταθερη αξια.

Δημοσ.
Χιούστον τουέλβ πόιντς .

Χιουστόοον ντούζ πουάν .

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!

Καλο καλοκαίρι παιδιάααα χωρις γκρίνιες και μιζέριες !

Βάλτε μαγιουδάκια και βούρ στις παραλίες λέμεεεεε !

Τι είναι αυτά κορίτσι μου που γράφεις? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: 8-)

Δημοσ.

τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

-.αντε ρε εσύ και οι εξάρες σου!

-παίξε τάβλι ρε ____!

και καλά οι φωνές και τα μπινελίκια αλλά εκείνα τα θορυβώδη ζάρια ή το χτύπημα (πούλι) πανω στο ξύλο, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος.:evil:

Δημοσ.
και καλά οι φωνές και τα μπινελίκια αλλά εκείνα τα θορυβώδη ζάρια ή το χτύπημα (πούλι) πανω στο ξύλο, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος.:evil:

καλα μια φορα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα καπου κοντα στο εγκαυμα.

Δημοσ.
φρου2;;;

ξέρεις κάτι για τον χιουστον-γουι-χαβ-προμπλεμ;;;

εχω τα copyrights θα σας καταγγειλω ρε μου κλεβετε τις ατακες. καλα και εγω κλεβω.

Δημοσ.
καλα μια φορα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα καπου κοντα στο εγκαυμα.

γι'αυτό αγαπητέ συν_ισομνίτη έχουμε καπελάκι, αντηλιακούλι, βρίσκουμε μια (παχιά κατά προτίμηση) σκιά να στρώσουμε την ψαθούλα μας κτλ. ;)

Δημοσ.
γι'αυτό αγαπητέ συν_ισομνίτη έχουμε καπελάκι, αντηλιακούλι, βρίσκουμε μια (παχιά κατά προτίμηση) σκιά να στρώσουμε την ψαθούλα μας κτλ. ;)

θελω ηλιο μωρε με αναζωογονει δεν μπορω τις σκιες. και απο αντιηλιακο ξερεις με 0-1 δειχτη προστασιας.

Δημοσ.

προτιμάς να ψήνεσαι σε μέτρια ή σιγανή φωτιά ? τσιτσιρίζεις κιόλας ? :P :) (καλά ! δεν έχεις ακούσει τίποτα για την επικινδυνότητα του ήλιου, την τρύπα του οζοντος κλπ ?)

Δημοσ.
στις παραλίες δεν πάμε για να κοιμηθούμε και δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση για ησυχία

μπα ! Γιατί ? Η παραλία είναι χώρος αναψυχής ! Αναψυχή είναι και το νανούρισμα των κυμμάτων !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...