Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τις ξανθιές τις ερωτευόμαστε αλλά παντρευόμαστε τις μελαχρινές. :lol: Εγώ πάντως ψηφίζω κοκκινομάλλα αλλά και μελαχρινές δεν έχω πρόβλημα. Με τις ξανθιές δε ξέρω αλλά δεν έχω ρέντα. Είχα και μια αρνητική εμπειρία στα πολύ νιάτα μου (στραβάδι γαρ) και μου έχει μείνει αποθημένο :lol: Χιούστον τουέλβ πόιντς . Χιουστόοον ντούζ πουάν . χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα! Καλο καλοκαίρι παιδιάααα χωρις γκρίνιες και μιζέριες ! Βάλτε μαγιουδάκια και βούρ στις παραλίες λέμεεεεε !
dalton85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγω που ειχα παλι μια παρομοια εμπειρια παλι στα νιατα μου και ηταν ξανθια αλλα τα εβαφε μελαχροινα τι πρεπει λες να φοβαμαιπαντος κοκκινομαλα ειναι λιγο σπανιο γ*&^% να πετυχεις λες και κρυβονται, ο κοσμος εχει γεμισει με ξανθιες απο την αλλη αλλα εχουν και αυτο το στομα μερικες που αμα το ανοιξουν κρυβεσαι μην πεσει καμια κοτσανα και σε αφησει στο τοπο. μελαχρινη σταθερη αξια.
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Χιούστον τουέλβ πόιντς .Χιουστόοον ντούζ πουάν . χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα! Καλο καλοκαίρι παιδιάααα χωρις γκρίνιες και μιζέριες ! Βάλτε μαγιουδάκια και βούρ στις παραλίες λέμεεεεε ! Τι είναι αυτά κορίτσι μου που γράφεις? :lol::lol::lol: 8-)
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τι είναι αυτά κορίτσι μου που γράφεις? :lol::lol::lol: 8-) Ωχ. γιατί? ειπα κάτι κακό ? μαμα μου. :oops::oops:
Harkon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 φρου2;;; ξέρεις κάτι για τον χιουστον-γουι-χαβ-προμπλεμ;;;
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 φρου2;;; ξέρεις κάτι για τον χιουστον-γουι-χαβ-προμπλεμ;;; Ηarkon. με τρομάζεις . χαχαχαχχαχαα!
χάπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τι σας ενοχλεί στις παραλίες; -.αντε ρε εσύ και οι εξάρες σου! -παίξε τάβλι ρε ____! και καλά οι φωνές και τα μπινελίκια αλλά εκείνα τα θορυβώδη ζάρια ή το χτύπημα (πούλι) πανω στο ξύλο, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος.:evil:
mandate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 τα σκετσάκια στο ελληνικό MAD είχαν όλα τα προβλήματα στις ελληνικές παραλίες.
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 και καλά οι φωνές και τα μπινελίκια αλλά εκείνα τα θορυβώδη ζάρια ή το χτύπημα (πούλι) πανω στο ξύλο, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ που πάει να σε γλυκοπάρει ο ύπνος.:evil: καλα μια φορα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα καπου κοντα στο εγκαυμα.
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 φρου2;;; ξέρεις κάτι για τον χιουστον-γουι-χαβ-προμπλεμ;;; εχω τα copyrights θα σας καταγγειλω ρε μου κλεβετε τις ατακες. καλα και εγω κλεβω.
χάπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλα μια φορα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα καπου κοντα στο εγκαυμα. γι'αυτό αγαπητέ συν_ισομνίτη έχουμε καπελάκι, αντηλιακούλι, βρίσκουμε μια (παχιά κατά προτίμηση) σκιά να στρώσουμε την ψαθούλα μας κτλ.
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 γι'αυτό αγαπητέ συν_ισομνίτη έχουμε καπελάκι, αντηλιακούλι, βρίσκουμε μια (παχιά κατά προτίμηση) σκιά να στρώσουμε την ψαθούλα μας κτλ. θελω ηλιο μωρε με αναζωογονει δεν μπορω τις σκιες. και απο αντιηλιακο ξερεις με 0-1 δειχτη προστασιας.
χάπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 προτιμάς να ψήνεσαι σε μέτρια ή σιγανή φωτιά ? τσιτσιρίζεις κιόλας ? (καλά ! δεν έχεις ακούσει τίποτα για την επικινδυνότητα του ήλιου, την τρύπα του οζοντος κλπ ?)
Harkon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 στις παραλίες δεν πάμε για να κοιμηθούμε και δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση για ησυχία
χάπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 στις παραλίες δεν πάμε για να κοιμηθούμε και δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση για ησυχία μπα ! Γιατί ? Η παραλία είναι χώρος αναψυχής ! Αναψυχή είναι και το νανούρισμα των κυμμάτων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.