-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Γιατί παε στην παραλία;α) για να δροσιστούμε β) για να λιαστούμε.Με τις ρακέτες δεν δροζίζεσαι ούτε λιάζεσαι ίσια ισα που ζεσταίνεσαι περισσότερο.Είσαι αθληταράς και δεν μπορεις να μη γυμναστείς;Παιξε beach football ,beach volley αφού στις ρακέτες δε γυμναζεις ούε μέση ούτε ποδια σε αντίθεση με το κλασσικό τενις.ισα ισα που στέκεσαι όρθιος επιβαρύνοντας τη μέση. Γυμνάζεις πόδια γιατί τρέχεις . Anyways εγώ γουστάρω να παίζω να λιαστώ πριν μπω στη θάλασσα , όποιος δεν γουστάρει, πρόβλημα του, δεν καταλαβαίνω την οργή πολλών(ίσως επειδή είναι άχρηστοι?ίσως κ όχι) αλλά τέσπα δε γαμιέται.
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Να παίζεις με την κοπέλα σου ρακέτες ή και με οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον. Τώρα να βλέπεις 2 μαντράχαλους ή και 4οις να ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον το θεωρώ αρκετά εως πολύ βαρετό. Όπως βαρετό θεωρώ και το τάβλι, τεσπα. Εκείνο βέβαια που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιοι γελοίοι τύποι ρίχνουν δήθεν καταλάθος το μπαλάκι στην κοπέλα μου. Και εντάξει το κάνουν 1 φορά 2, 3 εεεε φτάνει. Δλδ πρέπει να τους βρίσεις για να σταματήσουν. Και κάτι άσχετο….παντρεύτηκε και το Πεγκουλίνι looooooooooool Πως σας φάνηκε το ζεύγος? Looooooooool
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το τάβλι και εγώ το θεωρώ βαρετό. και ιδιαίτερα στην παραλία είναι πολύ ενοχλητικό. οσον αφορά τις ρακέτες, ενοχλούν μόνο όταν παίζουν μπροστά ακριβώς στην παραλία μέσα στον κόσμο και όχι σε ελεύθερο πεδίο.
χάπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ταβλι στην παραλία είναι μια χαρά, αρκεί να μην παίζουν δίπλα στο κεφάλι σου ! οι ρακέτες όμως δεν υποφέρονται ! (εκτός κι αν είναι σε μεγααααααααλη απόσταση)
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιος τάβλι και να μην έχει γύρω του τουλάχιστον 5-6 παρέες που θα ενοχλεί. Ενώ κάποιος που παίζει beach-volley ή ρακέτες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (και όχι πάνω από το κεφάλι σου) δεν ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν και πιστεύω ότι είμαστε όλοι υποκριτές. Αν έρθει μια ωραία γυναίκα με το μπικίνι και μας ρίξει μια μπάλα στο κεφάλι θα μιλήσει κανείς? Αν έρθει ένας τριχωτός μαντράχαλος όμως.
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αν και πιστεύω ότι είμαστε όλοι υποκριτές. Αν έρθει μια ωραία γυναίκα με το μπικίνι και μας ρίξει μια μπάλα στο κεφάλι θα μιλήσει κανείς? Εξαρτάται από το αν τη ρίξει καταλάθος ή δήθεν κατάλάθος.:wink: :lol::lol:
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εξαρτάται από το αν τη ρίξει καταλάθος ή δήθεν κατάλάθος.:wink: :lol::lol: Δεν έχει σημασία, εμείς θα ψαρώσουμε. και θα θεωρήσουμε ότι έγινε με «δήθεν» τρόπο :wink:
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δεν έχει σημασία, εμείς θα ψαρώσουμε. και θα θεωρήσουμε ότι έγινε με «δήθεν» τρόπο :wink: :lol::lol::lol::lol::lol:
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εξαρτάται από το αν τη ρίξει καταλάθος ή δήθεν κατάλάθος.:wink: :lol::lol: καμια ιδιαιτερη προτίμηση? μελαχροινή, ξανθιά? το μπικίνι να είναι στρίνγκ? (ασταδιάλα δικο μας ειναι το όνειρο, οτι θέλουμε κάνουμε ! ) :mrgreen:
Mithrantir Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 +1 στους Eγκρεμνούς από μένα. ίσως από τις πιο όμορφες παραλίες. επίσης και οι παραλίες στην ελαφόνησο. ένα άλλο που μου την δίνει στις παραλίες είναι να φυσάει λίγο και ο διπλανός να τινάζει την πετσέτα του από την άμμο! Οι παραλίες στην Ελαφόνησο δυστυχώς έχουν καταστραφεί πια. Από τότε που άνοιξε ο δρόμος και το καμπινγκ (αυτό είναι καλό σχετικά γιατί γινόταν πανικός στους αμμόλοφους όπου μέναμε παλιά με τις σκηνές). Έχει πάλι μπει η γκλαμουριά που διέπει την Νεοελληνική νοοτροπία και έχουν κάνει τη μικρή παραλία ένα χάλι μαύρο και επίσης και τη μεγάλη μπροστά από το κάμπινγκ. Τέλος πάντων ίσως είμαι και λίγο νοσταλγός του παρελθόντος όπου πήγαινες και ήταν σύνολο 10 παρέες σε όλη τη παραλία το βράδυ και κανά δύο φωτιές. Ήταν και η καντίνα το βράδυ με πολύ καλή μουσική (τότε δεν είχα τα τεχνολογικά καλούδια που έχω τώρα Ipod κτλ). Και η παραλία και η θάλασσα ήταν απίστευτες. Έκανες το μπάνιο σου το γυμνισμό σου άνετα και χωρίς να περνάνε συνέχεια διάφοροι τρέντυδες (ήταν πολύ σκληρή η διαμονή γι αυτούς). Τώρα πρόπερσι που ήμουν στο κάμπινγκ κάποιο βράδυ σκάνε μύτη κάτι τυπάκια με το Χ5 πανικόβλητοι αρχίζουν να πετάνε πράγματα έξω, να βλέπουμε στρώματα, τηλεοράση ότι θες. Και το κορυφαίο είναι οτι σε κάποια στιγμή ακούμε την ατάκα. Ρε ******* που είναι το playstation? Εκεί ξενέρωσα πλήρως.
dalton85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν και οι περισσοτεροι λενε ξανθια εγω προτοτυπο και λεω μελαχρινη μετριου αναστιματος:). το μπικινι αν ειναι στρινγκ δεν με πειραζει αλλα αμα ειναι τοτε ειναι πιο αποχαυνοτικο
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καμια ιδιαιτερη προτίμηση? μελαχροινή, ξανθιά? το μπικίνι να είναι στρίνγκ? (ασταδιάλα δικο μας ειναι το όνειρο, οτι θέλουμε κάνουμε ! ) :mrgreen: Φιλάκια γλυκιά μου :mrgreen: Υπάρχουν και οι κοκκινομαααααααααλες :lol::lol:
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Φιλάκια γλυκιά μου :mrgreen: Υπάρχουν και οι κοκκινομαααααααααλες :lol::lol: πλάκα κάνεις ? υπάρχουν? που? :mrgreen:
mandate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ταβλι στην παραλία είναι μια χαρά, αρκεί να μην παίζουν δίπλα στο κεφάλι σου τι σας ενοχλεί στις παραλίες; -.αντε ρε εσύ και οι εξάρες σου! -παίξε τάβλι ρε ____!
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν και οι περισσοτεροι λενε ξανθια εγω προτοτυπο και λεω μελαχρινη μετριου αναστιματος:). το μπικινι αν ειναι στρινγκ δεν με πειραζει αλλα αμα ειναι τοτε ειναι πιο αποχαυνοτικο Τις ξανθιές τις ερωτευόμαστε αλλά παντρευόμαστε τις μελαχρινές. :lol: Εγώ πάντως ψηφίζω κοκκινομάλλα αλλά και μελαχρινές δεν έχω πρόβλημα. Με τις ξανθιές δε ξέρω αλλά δεν έχω ρέντα. Είχα και μια αρνητική εμπειρία στα πολύ νιάτα μου (στραβάδι γαρ) και μου έχει μείνει αποθημένο :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.