Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Tzinaki

Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ όταν είναι ζευγάρια στην παραλία κ ερθει κ κάτσει καμια με στριγκάκι ή γυμνόστηθη δίπλα στο ζευγάρι κ πετιούνται έξω τα μάτια του αγοριού κ η κοπέλα του ως δια μαγείας είναι λες κ εξαφανίζεται.Ε Λ Ε Ο Σ!(όπως ίσως καταλάβατε έχω εξαφανιστεί κ εγώ ως δια μαγείας απ τον καλό μου.)

Θα έφταιγε το στριγκάκι γλυκιά μου looooooooool.

Δηλαδή κάτσε ….όταν έρθει στα 2-3 μέτρα στριγκάκι η οποία μάλιστα κάθεται στα τέσσερα για να φτιάξει την πετσέτα, με συγχωρεις πολύ, εμείς τα αγοράκια που θέλεις να κοιτάμε? Ψυχούλα εμείς δεν έχουμε? λοοολ

Εξάλλου και εσείς το κάνετε αυτό, μη μου αρνηθείς, αλλά ίσως πιο διακριτικά.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διακριτικά να το δεχτώ.Αλλά ξέρεις τι είναι καλέ μου Ηουston να τον ρωτάς κάτι κ αυτός να μην ακούει κ μετά από κάποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιεί ότι άκουσε κάποια φωνή να του απευθύνεται κ να γυριζει κ να λέει "ε,τι είπες?".Θυμώνεις ή δε θυμώνεις?

Δημοσ.
το ιόνιο είναι άλλο πράμα ιδιαίτερα ότι βλέπει πέλαγος καθαρά. το πόρτο κατσίκι είναι ίσως το ομορφότερο πράμα που έχω ζήσει.

Λόγω καταγωγής πήγαινα εκεί πριν μπει καν άσφαλτος. Το έχω συνηθίσει κάπως αλλά το εκτιμώ περισσότερο αν πάω σε καμιά παραλία της Αττικής. :mrgreen:

Δημοσ.

Eντάξει, συνήθως πάω K άθισμα που είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου και το πόρτο Kατσίκι το αποφεύγω στην πολυκοσμία. Aλλά το τιμώ δεόντως πρέπει να πω. Aν δεν έχετε πάει, να πάτε και Eγκρεμνούς.

Δημοσ.

καλά παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα. κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στο χωριό της μάνας μου στην άρτα κοντά. σαν δικού μου τόπο τον έχω αλλά δεν μένω τώρα και πολύ γιατί τα ξαδέρφια δεν κατεβαίνουν και αυτά λόγω δουλειών. όταν ήμασταν μικρά μαζευόμασταν 3 οικογένειες συγγενών και κάναμε ημερήσιες στα ιόνια νησιά. και γ&^%#$ τις φάσεις, γούσταρα τέρμα που ήμασταν έτσι όλοι μαζί. έτυχε μια φορά να πάμε και λευκάδα. πόρτο κατσίκι όταν ακόμα ήταν χώμα. στην ζωή μου δεν είχα δει τέτοια κατηφόρα για να πας παραλία αλλά το σκηνικό ήταν κάματο. μου έχει μείνει εκείνη η μέρα σαν μια από τις ποιο ωραίες της ζώνης μου. μπάνιο όλοι μέρα σχεδόν και μετά απήγαμε για υπαίθριο φαγητό με τα ταπεράκια και έτσι σε ένα δασάκι στο δρόμο για την επιστροφή. μια από της ομορφότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ. μου φαίνεται θα βάλω σχέδιο να ψήσω την παρέα να πάμε μια βόλτα στο ιόνιο ένα καλοκαίρι για αρχή.

Δημοσ.

+1 στους Eγκρεμνούς από μένα. ίσως από τις πιο όμορφες παραλίες. επίσης και οι παραλίες στην ελαφόνησο.

ένα άλλο που μου την δίνει στις παραλίες είναι να φυσάει λίγο και ο διπλανός να τινάζει την πετσέτα του από την άμμο!

Δημοσ.

εμένα με ενοχλεί επίσης το γεγονός ότι μανάδες χτυπάνε τα παιδιά τους (απορώ τι λαός είμαστε) ή τα μπουκώνουν στο φαί και τα μιλάν με τον χειρότερο τρόπο.

επίσης συμβαίνει συχνά, μανάδες να παρατάν τα μωρά τους ξυπόλητα στην καυτή άμμο, αυτά να αρχίζουν να κλαίνε από τον πόνο, και αυτές να κάθονται στην πετσέτα με το παντόφλακι τους φυσικά, να κοιτούν σα χάνοι. προφανώς δεν τους κόβει ότι κάποια περίοδο η άμμος μπορεί να ζεματάει.

Δημοσ.
Διακριτικά να το δεχτώ.Αλλά ξέρεις τι είναι καλέ μου Ηουston να τον ρωτάς κάτι κ αυτός να μην ακούει κ μετά από κάποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιεί ότι άκουσε κάποια φωνή να του απευθύνεται κ να γυριζει κ να λέει "ε,τι είπες?".Θυμώνεις ή δε θυμώνεις?

Αχ βρε τζινάκι, ο καλός σου σε παίζει. Θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος άντρας να είναι τόσο απορροφημένος στο μάτι. Διακριτικά το κάνουμε και εμείς, μόνο και μόνο για να μην ''καρφωθούμε'' σε αυτήν που ''θαυμάζουμε''. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κάποιος είχε όλες του τις αισθήσεις καρφωμένες σε ένα ''στριγκάκι''?

Αχ πως μου αρέσουν αυτές οι ζήλιες :-D

Δημοσ.
Δεν είναι δυνατόν κάποιος άντρας να είναι τόσο απορροφημένος στο μάτι. Διακριτικά το κάνουμε και εμείς, μόνο και μόνο για να μην ''καρφωθούμε'' σε αυτήν που ''θαυμάζουμε''. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κάποιος είχε όλες του τις αισθήσεις καρφωμένες σε ένα ''στριγκάκι''?

Μην είσαι τόσο σίγουρος.:twisted:

Δημοσ.

Aυτό που με ενοχλεί αφάντσατα είναι να μου ρχονται τα μπαλάκια από το πιο ηλίθιο άθλημα όλων των εποχών τις ρακέτες.το οποιο παίζεται από ηλιθιοποιημένους άνδρες που θέλουν να δείξουν την και καλά σωματάρα τους.τώρα οι γυναίκες είναι από μόνες τους επιδειξιομανείς.

Δημοσ.

^^ ελεος . ρακετες δεν παιζουν μονοι οσοι θελουν να κανουν επιδειξη. ουτε σημαινει οτι οποιος εχει γυμνασμενο σωμα κ παιζει ρακετες το κανει για επιδειξη

Δημοσ.
ρακετες δεν παιζουν μονοι οσοι θελουν να κανουν επιδειξη

Γιατί παε στην παραλία;α) για να δροσιστούμε β) για να λιαστούμε.Με τις ρακέτες δεν δροζίζεσαι ούτε λιάζεσαι ίσια ισα που ζεσταίνεσαι περισσότερο.Είσαι αθληταράς και δεν μπορεις να μη γυμναστείς;Παιξε beach football ,beach volley αφού στις ρακέτες δε γυμναζεις ούε μέση ούτε ποδια σε αντίθεση με το κλασσικό τενις.ισα ισα που στέκεσαι όρθιος επιβαρύνοντας τη μέση.

Δημοσ.

λοιπον πρέπει να σας πω οτι ρακέτες στην παραλία παίζουν μόνο οι έλληνες!

σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν συνηθίζεται αυτό το ηλίθιο παιχνίδι . . .

Δημοσ.

Ηλιθιο δεν ειναι αλλα επιβεβαιωνω οτι ειναι ελληνικο αθλημα. Μου το εχουν πει ατομα που πηγαν εξωτερικο και συγκεκριμενα Miami και μολις αρχισαν να παιζουν ολοι τους βλεπαν λες και ηταν εξωγηινη. Ακομα και γκομενες τους πλησιασαν για να μαθουν, παιξουν:).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...