Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εννοεις τωρα? δε κανω πλακα.

απλος επειδη σε ειχα συνηθισει να απαντας γρηγορα ρε τετοια ποστ, δε σε ειδα και ελεγα που εισαι....

και σου λεω αν πηγες για μπανακι και αν ναι, τι εχεις να πεις για τις παραλιες αφου αυτο ειναι το θεμα του τοπιk!

so simple!

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κανα forum με θέματα γκομενιλίκια και τα λοιπά για να προτείνουμε στον aledjo γιατί το έχει κουράσει το θέμα...

Δημοσ.
μου φαινεται αλλα γραφω και αλλα διαβαζετε!

ειπα εγω οτι υπηρχαν αντρες μαζι τους?

και δηλαδη αν ΔΕΝ καναμε τιποτα τι θα γινοταν? διαβασατε τις περιπτωσεις που εγραψα? διαφωνιτε σε κατι?

Εσύ διάβασες τα προηγούμενα που είπα απευθυνόμενος σε εσένα ή μπα;

Αν δεν τους μιλούσες δε θα έβριζες κάποιες κοπέλες που δεν ξέρεις που δε σου έδωσαν κανένα λόγο να τις βρίσεις.

Πολύ απλά, δε θα φερόσουν σα μαλάκας.

Δημοσ.

ουφ! αρχισαμε παλι τις εξυπναδες.......

νταξει νταξει ολοι εσεις εχετε δικιο και μονο εγω εχω αδικο!

δε το συνεχιζω αλλο.....

Δημοσ.

Αυτή εδώ είναι η παραλία μου:

KIF_0791.jpg

και όλα αυτά που αναφέρατε και που ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ , δεν υπάρχουν σε αυτή την παραλία! Μόνον εγώ και η .... :

KIF_0794.jpg

Ενοείται οτι δεν προκειται να σας πω , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ αυτή η παραλία ! :mrgreen:

Δημοσ.

ααααααααααααααααααχ. πόρτο κατσίκι ε ?

στις παραλίες με ενοχλούν : τα σκουπίδια, η πολυκοσμία, οι ενοχλητικοί άνθρωποι.

Δημοσ.

αθάνατο το ιόνιο όντως.(για παραπάνω foto στην λευκάδα)

Ορίστε ένα δείγμα απο περιοχές κοντά στην παραλία μου, την δική μου παραλία:

100_0799.jpg

100_0810.jpg

Βουτάς ή δεν βουτάς . . ΜΕΣΑ απο την οθόνη σου; :mrgreen: :

100_0787.jpg

Δημοσ.

εντελώς.

καταπληκτικές φωτογραφίες.

να είμασταν εκεί τώρα γμτ.

εμένα πάντως το μόνο που με ενοχλεί

πραγματικά είναι να είναι βρώμικη η παραλία

ή να βλέπω ανθρώπους να φεύγουν και να αφήνουν σκουπίδια

κατά τα άλλα ο καθένας ας πηγαίνει και ας κάνει/σκέφτεται ότι θέλει εκεί

εμένα να μην ενοχλεί

Δημοσ.

το ιόνιο είναι άλλο πράμα ιδιαίτερα ότι βλέπει πέλαγος καθαρά. το πόρτο κατσίκι είναι ίσως το ομορφότερο πράμα που έχω ζήσει. όπως και διάφορες μικρές παραλίες στη διαδρομή αστακό-μύτικα που πας όμως μονάχα με βάρκα.

αλλά να σας πω τι με ενοχλεί εδω στην αθήνα. ότι πρέπει να δώσω 5-15 ευρω να κάνω μπάνιο κάπου. επιπλέον 3-5 για ξαπλώστρα και άμα θες και κφέ άλλα 3. μέσω όρο 10-15ευρώ. ε όχι ρε φούστη μου είναι κοροιδία και καθαρή εκμετάλλευση για παραλίες που το νερό δεν είναι καν διαυγές. δεν είναι μολυσμένο αλλά δεν βλέπεις πάτο στο ένα μέτρο. ε προτιμώ να πηγαίνω δίπλα στην ακτη του ήλιου τσάμπα με την ομπρελίτσα μου και να ακούω και την κάθε θειά να λέω ότι θα "πάει στο γυναικολόγο να τις πιάσει το βυζί, να τις κάνει παπ τεστ και υπέρυχο από κάτω γιατί δεν έχει κάνει ποτέ της τίποτε από όλα αυτά" (ναι είναι πραγματικό γεγονός και την άκουγαν τουλάχιστον 10 άτομα γύρω γύρω) και αυτό με ενοχλεί πολύ αλλά μπροστά στην άλλη κοροιδία το προτιμώ.

Δημοσ.

Το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου στις παραλίες δεν περιγράφεται:

Παντρεμένη συζητούσε με την φίλη της για το που και πως θα βρει γκόμενο (όποιον να ναι δλδ). Σε κάποια φάση όμως λέει…… μπα άσε καλύτερα και αν το μάθει ο σύζυγος, και αν τον ξανασυναντήσω LoooooooooL και που θα με πάει looooooool . Αλλά κατάβάθος το πάλευε. Στην ίδια απόσταση με μας ήταν και το παιδί της μόνο του 10 -12 χρονών. Απορώ δεν είχαν συναίσθηση ότι μπορεί να ακούει?

Άλλη φορά πάλι 2 παντρεμένες 30-35 συζητούσαν για το πόσες φόρες την εβδομάδα. Η μία έλεγε…. μπα δεν έχω και πολύ όρεξη. Άμα δεν πει ο σύζυγος εγώ δεεεεν …άσε που βαριέμαι συνέχεια και αυτήν την ακαταστασία loooooool (που να στρώνει κρεβάτια η κοπέλα ε?) Και ρωτούσε την φίλη της : εσύ κάθε πότε? Α εγώ δεν έχω πρόβλημα κάθε μέρα….δεν βαριέμαι καθόλου looooooool (ήταν πιο ορεξάτη αυτή….φαινόταν)

Τι με ενοχλεί στις παραλίες? Κάτι τύποι που από την κορυφή ως τα νύχια είναι γεμάτοι αντιαισθητικά τατού. Και κάτι άλλοι που γκαρίζουν, πίνουν μπύρες, και χασκογελάν στα ξαφνικά χωρίς λόγο.

Τώρα για το εισιτήριο….τι να κάνουμε ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Και αν δεν υπήρχε καθόλου φαντάζεστε τι κόσμος θα κυκλοφορούσε. Αλλά και αυτό που γίνεται είναι κομματάκι κοροϊδία.

Η αγαπημένη μου πλαζ πάντως στην Αθήνα είναι η Βουλιαγμένη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...