Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι σαν μου λες οτι τα μοντελα που κανουν φωτογραφιση στα περιοδικα, δε θελουν να τους βλεπουν οι αντρες!

Να τις βλεπουν ναι, να τους μιλανε ολοι οχι!!! Στην ουσια δηλαδη γιατι δεν τις βιασες???Αφου με την λογικη σου για σεξ εψαχναν...Ή γιατι δεν βιαζεις μια κοπελα που δειχνει "φιλικη" υπερ του δεοντος με καποιον αλλο?Αφου γιαυτο ψαχνει

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να τις βλεπουν ναι, να τους μιλανε ολοι οχι!!! Στην ουσια δηλαδη γιατι δεν τις βιασες???Αφου με την λογικη σου για σεξ εψαχναν...Ή γιατι δεν βιαζεις μια κοπελα που δειχνει "φιλικη" υπερ του δεοντος με καποιον αλλο?Αφου γιαυτο ψαχνει

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μ'αρεσε η ιδεα σου αλλα μη ξεχνας οτι ηταν στη παραλια! ειχε κοσμο μπροστα και γω ντρεπομαι μπροστα σε αλλους!

looooool

πλακα κανω....

Δημοσ.

και να σου πω και το αλλο? δε με νοιαζει γι'αυτες! το ηξεραν οτι μπορει να γινει κατι τετοιο.

αλλιως υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις:

1) να μη καναμε τιποτα, να μη τις μιλαγαμε και να μη τις κοιταζαμε,

τοτε: θα λεγανε μεταξυ τους ή μετα στις φιλες τους, "ειχαμε 5 μαλακες διπλα μας και ουτε καν μας κοιταξαν! α τους φλωρους, ντρεπονται ακομα και να μας κοιταξουν! παει χαθηκανε οι αντρες...."

2) να τις κοιταζαμε απλος

τοτε: "α τα λιγουρια! δεν εχουν ξαναδει γυναικες γυμνες ποτε στη ζωη τους και μας κοιτανε και τους τρεχουν τα σαλια! α τους φλωρους.... αγαμητους"

3) να τους μιλαγαμε απλα, ομορφα και ωραια

τοτε: μετα απο το μπανιο με τις φιλες για καφε "και που λες μαρια ηρθανε, μας μιλησανε αλλα εμεις δε τους πολυδωσαμε σημασια, θαυμαζανε το ωραιο μου κορμι και με κοιταζανε! ασε που να σου λεω.... τους εριξα χιλοπιτα και τους πονεσε.... τραβαω πολλους αντρες ρε γαμωτο, τοσο ομορφη ειμαι?"

αρα? απλος δεν εγινε τιποτα απ'ολα αυτα που θελανε αυτες! ειμαι κακος τωρα ε? το προτιμω! αλλιως θα με ελεγε φλωρο, μαμακια ή οτι αλλο θες!

Δημοσ.
Δε θέλω να ξανακούσω κακά λόγια για τα ΒουΠου μετά από αυτό το θρεντ.

Ούτε για τους emo της Κηφισσιάς που αράζουν στα τσιχλόδεντρα ?? :P

Δημοσ.
ελα ρε συ KWSN_Men! με δουλευεις? ειναι δυνατον αυτο? ειναι σαν μου λες οτι τα μοντελα που κανουν φωτογραφιση στα περιοδικα, δε θελουν να τους βλεπουν οι αντρες!

τοτε ρε συ γιατι το εκαναν αυτο?

Να ξαναρωτήσω δηλαδή. Το ενδεχόμενο να είχαν πάει να κάνουν το μπανάκι και την ηλιοθεραπεία τους το σκέφτηκες; Μόνο αν είχαν πάει με ολόσωμο μαγιώ θα ίσχυε δηλαδή κάτι τέτοιο; Αν είναι όμορφες απαγορεύεται να κυκλοφορούν, μόνο στη ταράτσα τους;

Όπως λέει και ο Lucifer, από εδώ και πέρα θα πηγαίνω στην παραλία με την κοπέλα μου 5 λεπτά μετά για να μετράνε διάφοροι τα βοτσαλάκια με τη μούρη.

και να σου πω και το αλλο? δε με νοιαζει γι'αυτες! το ηξεραν οτι μπορει να γινει κατι τετοιο.

αλλιως υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις:

1) να μη καναμε τιποτα, να μη τις μιλαγαμε και να μη τις κοιταζαμε,

τοτε: θα λεγανε μεταξυ τους ή μετα στις φιλες τους, "ειχαμε 5 μαλακες διπλα μας και ουτε καν μας κοιταξαν! α τους φλωρους, ντρεπονται ακομα και να μας κοιταξουν! παει χαθηκανε οι αντρες...."

2) να τις κοιταζαμε απλος

τοτε: "α τα λιγουρια! δεν εχουν ξαναδει γυναικες γυμνες ποτε στη ζωη τους και μας κοιτανε και τους τρεχουν τα σαλια! α τους φλωρους.... αγαμητους"

3) να τους μιλαγαμε απλα, ομορφα και ωραια

τοτε: μετα απο το μπανιο με τις φιλες για καφε "και που λες μαρια ηρθανε, μας μιλησανε αλλα εμεις δε τους πολυδωσαμε σημασια, θαυμαζανε το ωραιο μου κορμι και με κοιταζανε! ασε που να σου λεω.... τους εριξα χιλοπιτα και τους πονεσε.... τραβαω πολλους αντρες ρε γαμωτο, τοσο ομορφη ειμαι?"

αρα? απλος δεν εγινε τιποτα απ'ολα αυτα που θελανε αυτες! ειμαι κακος τωρα ε? το προτιμω! αλλιως θα με ελεγε φλωρο, μαμακια ή οτι αλλο θες!

Προσωπικά όταν πηγαίνω στην παραλία, είτε με μόνος είτε με την κοπέλα μου είναι για να λιαστώ και να κάνω το μπανάκι μου. Ούτε για να πηδήξω, ούτε για να βρω γκόμενα. Λες να υπάρχουν και γυναίκες σαν εμένα; Μπα, αποκλείεται, όλες πάνε για να το παίξουν κάπως.

και αυτες τι φαγανε? διαβασες την ιστορια για να καταλαβεις?

Ναι, δώσατε σε άλλες 3 γυναίκες την εντύπωση ότι οι άντρες είναι μεγάλοι μαλάκες.

Δημοσ.
Όπως λέει και ο Lucifer, από εδώ και πέρα θα πηγαίνω στην παραλία με την κοπέλα μου 5 λεπτά μετά για να μετράνε διάφοροι τα βοτσαλάκια με τη μούρη.

Και που να το ξερει ο αλλος αν συνοδευεται η οχι?

Δηλαδη κρυβεσαι και οταν δεις οτι της την πεφτει/την πειραζει καποιος πας και του τσαμπουκαλευεσαι? Πρεπει να μυρισει τα νυχια του δλδ?

Να εκανε μαλακια οταν εισασταν μαζι, τοτε εχεις δικιο 100%

Δημοσ.

μου φαινεται αλλα γραφω και αλλα διαβαζετε!

ειπα εγω οτι υπηρχαν αντρες μαζι τους?

και δηλαδη αν ΔΕΝ καναμε τιποτα τι θα γινοταν? διαβασατε τις περιπτωσεις που εγραψα? διαφωνιτε σε κατι?

Δημοσ.

και ελεγα που ειναι ο ......... βασιλιας??

για μπανακι ειχες παει? για πες τη κατασταση στις παραλιες.... ειχε τιποτα καλο?

Δημοσ.
και ελεγα που ειναι ο ......... βασιλιας??

για μπανακι ειχες παει? για πες τη κατασταση στις παραλιες.... ειχε τιποτα καλο?

ποσες φορες την μερα?

τελος παντων αστο σου ειπα σεβομαι καποια πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...