sonkun Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Γενικά έχω ούτε 5 ώρες που το έκανα εγκατάσταση και μου έχει εμφανίσει 150 warnings να ανησυχώ?blocked intrusions 150 ,3 of them high rated!!!!!!
Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μην μασάς. Εγώ σε 4,5 μέρες που το ξαναπέρασα, έχω μαζέψει 3.000 attacks και 7 high rated (3,4 από αυτές τις προκάλεσα εγώ από το lan σε κάτι πειράματα)... Απλά μετράει τις επιθέσεις... Μην σε ανησυχεί αυτό.
sonkun Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ναι βρε παιδί αλλά που βρίσκει την ip μου και μου κάνει attack ???δηλαδή όσοι δεν έχουν Ζ.Α. αστα να πάνε τρώνε attack κάτω από τη μύτη τους !!
Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 sonkun τυχαία κάνει κάποιος την επίθεση. Απλά σκανάρει μαζικά κάποιες διευθύνσης, μέχρι να βρει κάποιο pc με ανοιχτές πόρτες που λέμε, και να μπει. Αλλά άμα έχεις firewall χαλαρά... Ιδιώτης είσαι, δεν έχεις και τα σημαντικά να κρύψεις... Don't worry. Απλά να προσέχεις σε τι προγραμματα δίνεις Internet access.
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Γενικά το zonealarm είναι λιγο σπαστικό στην αρχή.σου βγάζει μην. για ότι συμβαίνει και μας τρομάζει.Πιο μετά σταματάει να τα κάνει όλα αυτά.κάνει τη δουλειά του χωρίς να σου δίνει αναφορά τι έκανε,τι μπλόκαρε κτλ. να κάνεις συχνά έλεγχο με το antispyware του zonealarm. βοηθάει πάρα πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.