Προς το περιεχόμενο

Λάθος με το ebay.de

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia to palikari ekane ena lathos opos ginonde pola se tetia themata.

O Germanos einai skili mavro kai den ypoxori oute me sferes apo oti katalava.

Kai mono pou ton zitaei 5€ na tou stili gia mena den einai Normal.

Einai to 25% tis timis aftou pou poulise diladi o tipos kitai mono na pari franga den ton endiaferi tipote alo.

Ego sti thesi sou tha estelna mail sto ebay kai tha tous eksigousa to lathos kai meta oti o tipos den theli na pliroso ta pososta tou ebay alla theli to 25%.

E kai an pali den alaze gnomi xoris defteri skepsi arnitiki psifo.

Tora esy an den thes na mplexeis peretero stiltou ta 5 euroulakia kai na ysixaseis.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι δεν έχω πρόβλημα να του στείλω τα λεφτά αλλά δεν απαντάει στα email μου και σε ένα μαιλ που μου απάντησε για να του στείλω τα 5 ευρώ μου έδωσε το λογαρισμό της τράπεζας του. Αλλά δεν μπορώ να πάω στην τράπεζα για τον γερμανό τώρα, γίνεται να του τα στείλω με paypal?

Δημοσ.
ναι δεν έχω πρόβλημα να του στείλω τα λεφτά αλλά δεν απαντάει στα email μου και σε ένα μαιλ που μου απάντησε για να του στείλω τα 5 ευρώ μου έδωσε το λογαρισμό της τράπεζας του. Αλλά δεν μπορώ να πάω στην τράπεζα για τον γερμανό τώρα, γίνεται να του τα στείλω με paypal?

Ma fisika tha tou zitiseis meso paypal na ta pari ta 5? kai oxi meso logariasmou trapezis dioti an tou stileis apo ellada germania ta lefta meso trapezis hatikes tha pliroseis kana 30ari sigoura parapano.

Stiltou mail kai peston na sou dosi paypal kai exigise tou oti i trapeza mou kratai 30? peripou an stilo se logariasmo sto exoteriko lefta ara den me sinferi.

E!!!kai pali an den exeis andapokrisi e file mou m@mise ton

kai min asxolise alo.

Δημοσ.

Ma fisika tha tou zitiseis meso paypal na ta pari ta 5? kai oxi meso logariasmou trapezis dioti an tou stileis apo ellada germania ta lefta meso trapezis hatikes tha pliroseis kana 30ari sigoura parapano.

Stiltou mail kai peston na sou dosi paypal kai exigise tou oti i trapeza mou kratai 30? peripou an stilo se logariasmo sto exoteriko lefta ara den me sinferi.

E!!!kai pali an den exeis andapokrisi e file mou m@mise ton

kai min asxolise alo.

Δημοσ.

Αν και τυπικα ο Γερμαναρας εχει δικαιο, αναρωτιεμαι για ποιο λογο καποιος πουλαει ενα τετοιο αντικειμενο στο νετ και τι ακριβως το κανουν οι αγοραστες του...

Ισως τα βαζει με την ελπιδα να τσιμπησουν καποιοι και οτι κατσει..

Ισως οι αγοραστες του ειναι οι "ψιτ φιλαρακι θες κινητο;"

Δημοσ.

asto file, den mporei na sou kanei tipota, gia na apoklusoun to username sou prepei na exeis 3 arnhtikes se 12 mhnes, kai na sou dwsei den shmainei tipota efoson den eisai pwlhths alla agorasths.

na zhtaei 5€ epeidh etsi tou hr8e einai apo ta pio akura pou exw akousei.

ps. eida oti einai apo thn dresdh. anatolikogermanos ti perimeneis...

Δημοσ.
asto file' date=' den mporei na sou kanei tipota, gia na apoklusoun to username sou prepei na exeis 3 arnhtikes se 12 mhnes, kai na sou dwsei den shmainei tipota efoson den eisai pwlhths alla agorasths.

na zhtaei 5? epeidh etsi tou hr8e einai apo ta pio akura pou exw akousei.

ps. eida oti einai apo thn dresdh. anatolikogermanos ti perimeneis...[/quote']

Τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Οταν στο ebay ανοιγεις δημοπρασια πληρωνεις απο τον προσωπικο σου λογαριασμο χρηματα.Αυτος ζηταει (πιθανον) τα χρηματα που εδωσε στο ebay για την δημοπρασια.

Δημοσ.

To λάθος είναι καθαρά δικό σου απ' ολες τις πλευρες:

-Αγόρασες κάτι απο σελίδα που δεν καταλαβαίνεις τη γλώσσα και τους αναγραφόμενους όρους, χωρίς καν να μπεις στον κόπο να χρησιμοποιήσεις εναν free translator (πχ. Babelfish)

-Ελεγε ξεκάθαρα οτι είναι dummy, πιστό αντίγραφο του original που χρησιμοποιειται για display σε βιτρίνες.

-Έλεγε ξεκάθαρα οτι δε στέλνει εκτός Γερμανίας

Τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε στο ebay πριν αγοράσουμε είναι αν καταλαβαίνουμε όλους τους όρους, ποιό είναι το κόστος αποστολής και αν ο πωλητής στέλνει το πακέτο Ευρώπη ή Worldwide και τέλος, τι μεθόδους πληρωμής δέχεται. Αν κάτι απ'ολα αυτά δεν είναι σαφές, στέλνουμε mail και ζητάμε να το ξεκαθαρίσουν πρίν κανουμε bid ή buy it now.

Οταν κάνεις bid ή buy it now, έχεις συμφωνήσει ήδη με τους όρους και έχεις την υποχρέωση να τηρήσεις το δικό σου μέρος της συμφωνίας - δηλαδή να πληρώσεις.

Οι μόνοι λόγοι επιστροφής χρημάτων, είναι όταν η περιγραφή του αντικειμένου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή οταν το αντικείμενο φτάσει στα χέρια σου ελλατωματικό. Το οτι άλλαξες γνώμη ή οτι δε διάβασες την περιγραφή του αντικειμένου δεν σε απαλλασει σε καμμία περίπτωση απο την υποχρέωση πληρωμής. Έιναι στο χέρι του πωλητή απο κει και περα αν θα σου κάνει τη χάρη να ακυρώσει τη συναλλαγή και με τι αντάλλαγμα γιατί σύμφωνα με το ebay, δικαιούται κανονικά τα χρήματα του, οπως και θα πληρώσει κανονικά τα ποσοστά στο ebay.

Δημοσ.

και άμα του λέω για το paypal και δεν απαντάει? όταν του είπα για την τράπεζα απάντησε αμέσως. αυτό ήταν το πρώτο του μήνυμα

Ich entlasse Sie kulanter Weise aus dem Kaufvertrag gegen Erstattung von 5,- EUR für Gebühren.

Die Überweisung sollte innerhalb von 7 Tagen auf folgenden Konto eingehen:

και οι πληροφορίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...