Specom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 kai egw to idio provlima apo to apogeuma, to proi mou douleve kanonika.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το πρόβλημα εξακολουθεί να ισχύει για τους 2 λογαρισμούς που έχω στο co.uk, είτε από το Outlook είτε πάω να μπω από το webmail.
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 αληθεια, τι προβλημα υπαρχει; Μολις το δοκιμασα και μου παιζει μια χαρα....τι συνδεση εχεις; εγω εχω forthnet.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 αληθεια' date=' τι προβλημα υπαρχει; [/quote'] Είναι νεκρό.
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 από ότι βλέπω και εγώ όσοι λογαριασμοί τελειώνουν σε @yahoo.com είναι οκ οι υπόλοιποι σε @yahoo.gr έχουν προβλήματα.αν έπεσε ο server τους ή έχει γίνει κάτι άλλο δεν το ξέρω...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν τους λές και ΟΚ αυτούς που τελειώνουν σε .com. Εδώ και ένα 5ωρο που γύρισα σπίτι, καθυστερεί αρκετά να μπει στο inbox (στους άλλους φακέλους μπαίνει κομπλέ), κολλώντας στον adserver της yahoo...
^_NikitaS_^ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μολις το δοκιμασα και μου παιζει μια χαρα....Ασχετο ... μπορειτε και ελεγχετε το yahoo mail σας απο outlook; Nα υποθεσω οτι εχετε συνδρομη; Ειχα την εντυπωση οτι ειχε σταματησει την δωρεαν παροχη ΡΟΡ3 το yahoo γι αυτο ρωταω... Τάμπα είναι το pop3 του yahoo. Δε ξέρω για τα ξένα yahoo αλλά για το mail της μορφής @yahoo.gr είναι τσάμπα (αρκεί να φτιάξεις σωστά τις ρυθμήσεις σου). Όσο για το πρόβλημα.... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
sonkun Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ρΕ παιδιά δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται απο το μεσημέρι προσπαθώ για να μπώ mail [email protected] και τζίφος.Το έχει ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα ??
green_beret Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εχουν περασει αρκετες ωρες και ακομα τιποτα. Μα τοσο σοβαρο να ειναι το προβλημα?
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Κάτι θα έγινε στο server τους ή θα κυνηγάνε κανέναν ιό μέσα ή κάνουν αναβάθμιση και αυτοί...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.