^_NikitaS_^ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Εδώ και λίγη ώρα προσπαθώ να μπώ στο mail μου μορφής @yahoo.gr είτε απο το web mail είτε από το outlook express,αλλά και στα δύο δεν μπορεί να συνδεθεί.Ούτε η κλασική σελίδα http://mail.yahoo.gr δεν μπορεί να φορτώσει.Λογικά θα έπεσε ο server,αλλά μήπως είναι τίποτα άλλο;
HexStatic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 KAi se emena exei to idio problima.E logika se ligo tha einai ok .
STELLIOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Εδώ και λίγη ώρα προσπαθώ να μπώ στο mail μου μορφής @yahoo.gr είτε απο το web mail είτε από το outlook express,αλλά και στα δύο δεν μπορεί να συνδεθεί.Ούτε η κλασική σελίδα http://mail.yahoo.gr[/url'] δεν μπορεί να φορτώσει.Λογικά θα έπεσε ο server,αλλά μήπως είναι τίποτα άλλο; ελα...και εγω στη ιδια φαση ειμαι υπομονη
^_NikitaS_^ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 οκ,άρα σε λιγάκι θα είναι οκ.Θα έπεσε ο ελληνικός server(νομίζω με την otenet συνεργάζεται η yahoo στην Ελλάδα).Δεν είμαι ο μόνος που έχω το ίδιο πρόβλημα.
MindControl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Gia dokimase ligaki me ton Mozilla FireFox.... Exo tin entiposi oti ftaiei o IE , dioti polles fores mou etuxe kai emena na mpainei o Firefox tin stigmi pou o IE arnountan katigorimatika... MindControl
^_NikitaS_^ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Gia dokimase ligaki me ton Mozilla FireFox.... Exo tin entiposi oti ftaiei o IE ' date=' dioti polles fores mou etuxe kai emena na mpainei o Firefox tin stigmi pou o IE arnountan katigorimatika... MindControl[/quote'] Άκυρο αυτό που λές φίλε μου.Πάντα με Mozilla FireFox μπαίνω...
GioKorn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 dokimase kaneis na dei an einai telika problima tou IE ? giati d mporo na to dokimaso sto pc pou briskomai..na do poso tha perimenoume elpizo oxi poli...
^_NikitaS_^ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Το ίδιο είναι και στους δύo είτε Mozilla FireFox είτε ΙΕ
kalaeimaigr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Απο το πρωι ειναι οff και ο co.uk και με firefox κια με ie.Υπομονη
Greek-Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Το προβλημα ειναι γενικο της Yahoo! κι εδω το ιδιο προβλημα.Ειτε απο webmail ειτε απο Outlook.Ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει συντομα
javaneze Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μολις το δοκιμασα και μου παιζει μια χαρα.... Ασχετο ... μπορειτε και ελεγχετε το yahoo mail σας απο outlook; Nα υποθεσω οτι εχετε συνδρομη; Ειχα την εντυπωση οτι ειχε σταματησει την δωρεαν παροχη ΡΟΡ3 το yahoo γι αυτο ρωταω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.