jimyg10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Γεια σε όλους, εχω ένα πρόβλημα νομίζω με την κάρτα γραφικών. Ξαφνικά κλείνει η οθόνη και λέει "no input signal", χωρις ο υπολογιστής να κλείνει....Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Μήπως ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία?? Πώς μπορώ να ελέγχω τη θερμοκρασία της?? Η κάρτα μου είναι ATI Radeon Saphire X700..
DarkKnight Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μπορείς να πάρεις κάποιου φίλου σου την κάρτα κ να την ελέγξεις στο pc σου το πιο πιθανό είναι να τα έφτυσε η κάρτα σου.
Invader Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Καλημέρα.Δεν διευκρίνισες εάν όταν η κάρτα σβήνει τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή.Προβλημα θερμοκρασίας φαίνεται πάντως.Κατέβασε το ATI TRAY TOOLS (http://www.guru3d.com/article/atitraytools/189) και έλενξε τις θερμοκρασίες σου.Επιπλέον μπορείς να ορίσεις και τις στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας.Μην αφήσεις πολύ καιρό το πρόβλημα γιατί μπορεί να τη "χάσεις".
jimyg10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 οχι μόνο σε βαριές εφαρμογές, αλλά και σε screensaver το χει κάνει...
giorgos th. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 se screensaver einai idle i karta.opote diskolo na einai thema thermokrasion.i othoni sou einai komple?exeis paratirisei kana provlima?
eXceed Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Τα καλώδια τα έχεις τσεκάρει; Δοκίμασε το και σε άλλο pc
jimyg10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 se screensaver einai idle i karta.opote diskolo na einai thema thermokrasion.i othoni sou einai komple?exeis paratirisei kana provlima? Η οθόνη ειναι σχεδόν καινούρια... δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα
mikeharitakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 re pedia einai aplo to pragma...ta kalwdia tis othonis sou file den kanoun kali epafi pisw stin karta grafikwn i stin onboard oti exeis..estw kai ligo na exoun kounitheti to petaei auto to pragma..
jimyg10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 δεν νομίζω να φταίνε τα καλώδια...γιατί σε βαριές εφαρμογές η κάρτα βγάζει πρόβλημα και λέει ότι απενεργοποιείται ο επιταχυντής γραφικών..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.