Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών..

jimyg10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, εχω ένα πρόβλημα νομίζω με την κάρτα γραφικών. Ξαφνικά κλείνει η οθόνη και λέει "no input signal", χωρις ο υπολογιστής να κλείνει....Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Μήπως ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία?? Πώς μπορώ να ελέγχω τη θερμοκρασία της??

Η κάρτα μου είναι ATI Radeon Saphire X700..

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις κάποιου φίλου σου την κάρτα κ να την ελέγξεις στο pc σου το πιο πιθανό είναι να τα έφτυσε η κάρτα σου.

Δημοσ.

Καλημέρα.Δεν διευκρίνισες εάν όταν η κάρτα σβήνει τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή.Προβλημα θερμοκρασίας φαίνεται πάντως.Κατέβασε το ATI TRAY TOOLS (http://www.guru3d.com/article/atitraytools/189) και έλενξε τις θερμοκρασίες σου.Επιπλέον μπορείς να ορίσεις και τις στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας.Μην αφήσεις πολύ καιρό το πρόβλημα γιατί μπορεί να τη "χάσεις".

Δημοσ.
se screensaver einai idle i karta.opote diskolo na einai thema thermokrasion.i othoni sou einai komple?exeis paratirisei kana provlima?

Η οθόνη ειναι σχεδόν καινούρια... δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

δεν νομίζω να φταίνε τα καλώδια...γιατί σε βαριές εφαρμογές η κάρτα βγάζει πρόβλημα και λέει ότι απενεργοποιείται ο επιταχυντής γραφικών..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...