Προς το περιεχόμενο

Wow ΚΑΙ Restarts ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος προσφατα αγορασε ενα pc του οποιου την συνθεση εκανα εγω. εχει cpu amd am2 3800 , μητρικη asus, ram 512 kinstone ddr2 και καρτα γραφικων εβαλα την 7300 gs 256 mb της pixelview. το pc προοριζεται για wow κυριως. ΤΡο προβλημα που αντιμετωπιζει ο κακομοιρης ειναι οτι ενω παιζει κανει αυτοματο restart το pc. Το προβλημα αφορά μονο στο wow , εχω ελεγξει τα παντα για ιους, trojans ή ο.τιδηποτε αλλο αλλωστε εχει to nod32 και καταλαβαινετε οτι απο ιους ειναι καλυμμενος. Ελαγξα την ram μεσω ειδικου λογισμικου δεν βρηκε τιποτα περιεργο, δοκιμασα να απενεργοποιησω το αρχειο σελιδοποιησης μπας και εφταιγε αυτο μιας και συχνα πυκνα πριν κανει επανεκκινηση εβγαζε σφαλμα οτι η μνημη δεν ηταν δυνατον να ειναι read. Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκαμε οτι υπαρχουν αναφορες στο site της blizzard για προβληματα και αυτοματες επανεκκινησεις που εχουβ σχεση με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων. Το θεμα ειναι οτι το pc ειναι ολοκαινουριο , η καρτα εκανε περιπου 160 ευρω και δεν ειναι δυνατον να δεχτει ο πωλητης να μας βαλει καινουργια. Αυτο που ζηταω ειναι να μου πειτε καταρχην αν καποιος αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα και αν ναι τι εκανε .

Δημοσ.

τωρα αυτο το πραγμα πολλα μπορει να ειναι και δεν εχει σχεσει με το wow απλα οταν τρεχει αυτο το game ο υπολογιστης ζωριζεται περισοτερο απο το να τρεχε καμια αλλη εφαρμογη

τωρα για τα restart πρωτα βαζεις τους τελευταιους driver σε καρτα,mobo κτλ και κανεις και μια καθαρη εγκατασταση(format),αν δεν φτιαξει η κατασταση τοτε θα ειναι το προβλημα σε hardware και για τα restart τα πιο συνηθησμενα προβληματα ειναι ελατωματικες μνημες,η υψηλες θερμοκρασιες cpu λογω κακης εγκαταστασης της ψυκτρας,δηλαδη αν πας στην δευτερη περιπτωση το πας απο κει που το πηρες και του το φερνεις στο κεφαλι!!

για πες μας και τι modem εχει

Δημοσ.

εχω βαλει τελευταιους τελευταιους drivers καρτας γραφικων, εχω τσεκαρει ram και η θερμοκρασία της cpu δεν ξεπερνα τους 50 βαθμους σε full λειτουργία. Το κουρι εχει 2 ανεμιστηρες, εναν πισω 12αρη και εναν 8αρη στα πλαγια. Το αγορασε ο φιλος απο την cosmodata αλλα του πα καλυτερα να το παει στο service οτυ πλαισιου μιας και μου φαινονται πιο ενημερωμενοι εκει. Τι λες?

Δημοσ.
...η καρτα εκανε περιπου 160 ευρω και δεν ειναι δυνατον να δεχτει ο πωλητης να μας βαλει καινουργια.

Αυτό δεν το κατάλαβα καλά.... αν έχει πρόβλημα η κάρτα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στην αλλάξει...τί θα πει δεν είναι δυνατόν να δεχτεί? Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Το Cosmodata είναι το μαγαζί στη Στουρνάρη που έχει κάτι καλάθια με μεταχειρισμένα σαν κάτι μπακάληδες της γειτονιάς απ' έξω? Αν είναι αυτό τότε τη πάτησες, τα χειρότερα έχουν ακουστεί γι' αυτούς.

Δημοσ.

εκτος απο το wow εχεται αλλα προβληματα σε αλλα game?οι επανεκινησεις συνοδευονται απο μπλε οθονες η τουλαχιστον μια αναφορα οτι υπηρξε σοβαρο σφαλμα?αν οχι τοτε δεν μπορω να φανταστω τιποτα αλλο εκτος απο θερμοκρασιες(καρτας,cpu) και πολλη πιο σπανια προβλημα τροφοδοσιας

για το πλαισιο τωρα εχω μεινει ευχαριστημενος οποτε ειχε χρειαστει να λυσω καποιο προβλημα αντιθετα με αλλα μαγαζια που κοιτανε να στα αρπαξουν οπως μπορουνε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...