Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Bootscreen.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Εχω το Style Xp και κατα την εκινηση του υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα για να επιλεξω bootscreen. πως μπορω απο τις δυο επιλογες να σβησω την μια; θελω να εχω μονο αυτη του style xp. εβαλα τον χρονο στα 0 sec ωστε να επιλεγεται αυτοματως η μια, αλλα δεν θελω καν να εμφανιζει αυτη την οθονη.

2) Παρατηρησα οτι κατα την εκινηση και πριν μπει στα windows η αναλυση απο 1280x1024 που εχω παει στα 760x420, και ετσι στο bootscreen δεν φαινεται ολοκληρη η εικονα. αυτο γινοταν και πριν το style xp. τι να κανω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για το δευτερο προβλημα τι να κανω; το προβλημα παραμενει ακομα και μετα το format. η οθονη ειναι μετακινημενη παρα πολλα εκατοστα αριστερα και κατω, με αποτελεσμα να μην φαινονται καλα οι λεπτομερειες που δειχνει κατα την εκκινηση, αλλα ουτε το Microsoft Corporation που δειχνει στο bootscreen κατω-κατω..

Δημοσ.

κανεις να βοηθησει; ειναι πολυ σπαστικο! δειχνει μισα πραματα! και μεσα στην bios, και στην bootscreen!

Δημοσ.
κανεις να βοηθησει; ειναι πολυ σπαστικο! δειχνει μισα πραματα! και μεσα στην bios, και στην bootscreen!

Είχα πάθει το ίδιο και έφταιγε τελικά το tv out που είχα μόνιμα συνδεμένο...

Δημοσ.

Δοκιμασε να πατησεις Auto Configuration ή οπως το λεει η οθονη σου την στιγμη που βλεπεις την Boot screen,ωστε να κεντραριστει σωστα με την εικονα...

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα. το προβλημα το ειχα και πριν το format αλλα και τωρα. αρα η οθονη θελει καποια ρυθμιση. κατι πρεπει να τρεχει με την αναλυση που ανεφερα παραπανω, γιατι φαινονται και λιγο παραμορφωμενα.

Δημοσ.

Είναι τελείως λογικό να χεις μικρή ανάλυση πριν φορτώσει windows γιατί πολύ απλά δεν έχουν φορτώσει ακόμα οι οδηγοί για τη κάρτα γραφικών και δε γίνεται να χεις μεγάλη ανάλυση.

Προτείνω να κάνεις uninstall τελείως το bootscreen και δες μετά τι ψάρια θα πιάσεις.Το να χεις πρόβλημα τέτοιο και στην οθόνη του bios μου ακούγεται τελείως κουλό και πρώτη φορά το συναντάω!!Ίσως ενα reset στο bios βοηθήσει ( με το τζαμπεράκι ή απλά βγάζεις για λίγα λεπτά τη μπαταρία ... αμα δεν είσαι σίγουρος για το πως θα το κάνεις bring a friend )

Δημοσ.

καλα τι reset; η bios μολις μπηκε. το προβλημα ειναι καθαρα της οθονης; αυτη μπορω να την κανω reset; γιατι και πριν κανω την αναβαθμιση υπηρχε αυτο το προβλημα. τωρα με αλλαγμενη μητρικη και επεξεργαστη και με φορματ, παλι το ιδιο. αρα φταιει η οθονη.

Δημοσ.

καμμια αλλη ιδεα; παιζει να φταιει η καρτα γραφικων; μονο αυτο δεν εχει αλλαξει. και απ' οτι βλεπω ρυθμισεις αλλες στην οθονη δεν υπαρχουν!!

Δημοσ.

Η οθονη μου ειναι LG 1750SQ και η καρτα γραφικων μου ATI Radeon 9550 Gamer's Edition. Μου εχει σπασει τα νευρα παντως! Στον υπολογιστη του ξαδερφου μου κατα την εκινηση του υπολογιστη βγαζει αναλυση 640x480. εμενα γιατι βγαζει τετοια;

Dvi εχει και το χρησιμοποιω.

Δημοσ.

το dvi εφταιγε τελικα! με το που βγαζω το καλωδιο, ολα τα δειχνει κανονικα τωρα. ευχαριστω παρα πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...