Panahs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Α ακολουθάς τη συμβουλή του φίλου μας Marios1957.Σε όλα τα καλά videoclub' date=' τα κατεβάζεις από τα ράφια. /sc[/quote'] Όχι ρε, τα Happy tree friends Μπορείς να τα δεις τσάμπα εδώ: http://www.happytreefriends.com Πάντως δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε σε αυτό το άθλιο κινούμενο σχέδιο που ούτε πλάκα έχει, αλλά και αηδία μου προκαλεί.
PavelX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ίσως το έχω απωθημένο επειδή σε όλα τα παιδικά νικούσαν πάντα οι καλοί. Με το happy tree friends απλα λιώνωωωωωωωωωωωωωωωω ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. G.I. JOE, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !
user Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 εχω καμποσα dvd που τα πηρα πριν εναμιση χρονο περιπου!τα'χω λιωσει κι ακομη δεν τα χορταινω... παω να δω κανενα... (btw,τα αγαπημενα μου ειναι αυτο με το ματι βεβαια και το γλυφιτζουρι και το προιστορικο το ασπρομαυρο!...απλα σπερνουν!)
Creation Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Όχι ρε' date=' τα Happy tree friends Μπορείς να τα δεις τσάμπα εδώ: http://www.happytreefriends.com Πάντως δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε σε αυτό το άθλιο κινούμενο σχέδιο που ούτε πλάκα έχει, αλλά και αηδία μου προκαλεί.[/quote'] Έχει την πλάκα της και η αθλιότητα. :twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 den einai a8liothta...einai kafrila kai den yparxei kanena kako sthn kafrila (pou leei o logos )
Panahs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Παιδιά, αν θέλετε να δείτε καφρίλα αλλά και νόημα, δείτε Southpark. Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να δω και να καταλάβω το λόγο ύπαρξης του Happy tree friends αλλά δεν τα κατάφερα. Πέρα από μια "εκδίκηση κατά της Disney" δε βλέπω να υπάρχει τίποτα άλλο από πίσω... Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δε νομίζω.
User_32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Sorry που ξεθάβω το topic αλλα θέλω να ρωτήσω : Τα επεισόδια των happy tree friends είναι δωρεάν? Δηλαδή μπορώ να τα κατεβάσω ελευθερα ? Επειδή έχω δει όλα τα επεισόδια από το site τους ξέρετε που μπορώ να βρω περισσότερα (δέχομαι και pm)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.