Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 πολλοι το ξερετε φανταζομαι. δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να απευθυνεται σε μικρα παιδια, ενω δειχνει τοση βια..
PavelX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, Δεν καταλαβαίνω από που συμπέρανες ότι απευθύνεται σε "μικρά παιδιά". Επειδή είναι καρτούν ? Κάτω κάτω λέει "Cartoon Violence" και "Not recommended for small children or big babies". Και από την άλλη, δεν νομίζω πως είναι χειρότερο από αυτά που δείχνει η τηλεόραση, με τις ταινίες "δράσης", όπου πλέον, αν δεν σκοτωθεί κανείς σε μια ταινία, ακόμη και ένα 10χρόνο παιδί θα σου πει "ε, σιγά". Αλλά αυτό είναι ένα μεγάαααααλο θέμα. btw το happy tree friends είναι από τα αγαπημένα μου
asmilon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Mα δε απευθυνεται σε μικρα παιδια φιλε Luxx, επειδη ειναι κινουμενα σχεδια δε σημαινει οτι ειναι αθωο ή κατι που πρεπει να βλεπουν ολα τα παιδια. Απλα χρησιμοποιει το κινουμενο σχεδιο για να αποδωσει την ιστορια του, μεσα απο μαυρο χιουμορ και ολα ξεκινανε ομορφα και ωραια και παντα καταληγουν απιστευτα λαθος Εχει και προειδοποιηση, αλλα κλασσικα ειναι μεσα στην τρελλη χαρα και αυτη...
Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 το λεω επειδη σε ενα βιντεο διαβασα αυτο : " Hang in there, Kids! "
Creation Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δηλαδή εσύ όταν λές την κοπέλα σου "μωρό μου", είσαι παιδεραστής; :twisted:
ControlPanel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μωρό μου Luxx, το έχεις χάσει μου φαίνετε! :roll:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Happy Tree Friends own...exw thn mousikh gia ringtone sto kinhto
tsakonas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δηλαδή εσύ όταν λές την κοπέλα σου "μωρό μου", είσαι παιδεραστής; :twisted: egrapses!!!!!!!!!!!!!
tsotrilos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 happy tree friends... πολυ καλυτερο απο τις ειδησεις των μεγαλων καναλιων σε θεμα βιας.... Τουλαχιστον προηδοποιουν και το κανουν για χαβαλε... ενω στην αλλη πλευρα τα ριχνουν χυμα και για τα φραγκα...
theomen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα happy tree friends δεν μπορούσα να σταματήσω από τα γέλια. Μου φαινόταν τόσο αστείο που είχα δακρύσει...
ItsToasted Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 To ikonografimeno den einai panta pediko, vlepe anime pou exoun ouk o liga ksekiliasmata. Alla kai pali, ta paidia exoun idi apoktisi anosia se tetoia themata.
defyho Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Άσχετο, αλλά που μπορώ να βρώ τα τελευταία επεισόδια για κατέβασμα;
madsc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Α ακολουθάς τη συμβουλή του φίλου μας Marios1957. Σε όλα τα καλά videoclub, τα κατεβάζεις από τα ράφια. /sc
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Ontos to oti einai ikonografimeno den simenei oti einai kai paidiko... Pantos einai kai gamo!!! Off Topic: tsotrilos exeis kai gamo ta Signatures!!!
christos_0b Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δηλαδή εσύ όταν λές την κοπέλα σου "μωρό μου", είσαι παιδεραστής; :twisted: Αυριο που θα σταματησω να γελαω θα απαντησω και εγω :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.