Προς το περιεχόμενο

Happy tree friends.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλοι το ξερετε φανταζομαι. δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να απευθυνεται σε μικρα παιδια, ενω δειχνει τοση βια..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν καταλαβαίνω από που συμπέρανες ότι απευθύνεται σε "μικρά παιδιά". Επειδή είναι καρτούν ? Κάτω κάτω λέει "Cartoon Violence" και "Not recommended for small children or big babies".

Και από την άλλη, δεν νομίζω πως είναι χειρότερο από αυτά που δείχνει η τηλεόραση, με τις ταινίες "δράσης", όπου πλέον, αν δεν σκοτωθεί κανείς σε μια ταινία, ακόμη και ένα 10χρόνο παιδί θα σου πει "ε, σιγά". Αλλά αυτό είναι ένα μεγάαααααλο θέμα.

btw το happy tree friends είναι από τα αγαπημένα μου :P

Δημοσ.

Mα δε απευθυνεται σε μικρα παιδια φιλε Luxx, επειδη ειναι κινουμενα σχεδια δε σημαινει οτι ειναι αθωο ή κατι που πρεπει να βλεπουν ολα τα παιδια. Απλα χρησιμοποιει το κινουμενο σχεδιο για να αποδωσει την ιστορια του, μεσα απο μαυρο χιουμορ και ολα ξεκινανε ομορφα και ωραια και παντα καταληγουν απιστευτα λαθος :mrgreen:

Εχει και προειδοποιηση, αλλα κλασσικα ειναι μεσα στην τρελλη χαρα και αυτη...

hp_cvwarning.gif

Δημοσ.

happy tree friends...

πολυ καλυτερο απο τις ειδησεις των μεγαλων καναλιων σε θεμα βιας....

Τουλαχιστον προηδοποιουν και το κανουν για χαβαλε...

ενω στην αλλη πλευρα τα ριχνουν χυμα και για τα φραγκα...

Δημοσ.

θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα happy tree friends δεν μπορούσα να σταματήσω από τα γέλια. Μου φαινόταν τόσο αστείο που είχα δακρύσει...

Δημοσ.

Α ακολουθάς τη συμβουλή του φίλου μας Marios1957.

Σε όλα τα καλά videoclub, τα κατεβάζεις από τα ράφια. ;)

/sc

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ όταν λές την κοπέλα σου "μωρό μου", είσαι παιδεραστής; :twisted:

Αυριο που θα σταματησω να γελαω θα απαντησω και εγω :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...