DJJordan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 καλύτερα να τη βγάλει κάποιος τεχνικός, γιατί απ' ότι κατάλαβα, απο τη δύναμη που χρειάζεται για να βγει, υπάρχει πιθανότητα μέχρι και να σπάσει η cpu!
asmilon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εγω θα εκανα αυτο που προτεινει ο Diablos, μου φαινεται πολυ απιθανο να μην μπορει να βγει ετσι, πως την κουμπωσες με UHU?
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Άσε, η CPU είναι από το πλαίσιο (που έχει γενικά καλό service) αλλά η motherboard είναι από multirama, και στην Πάτρα το service είναι απαράδεκτο.
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ο επεξεργαστής έχει κολλήσει στο socket Διαβάζοντας όλα τα posts οδηγούμαστε σε...αδιέξοδο...απορία... Μήπως κατά την προετοιμασία για overclocking με Dry Ice / LN2 διαβάζοντας "βάλτε διηλεκτρικό γράσσο στο socket" είπες "δεν έχω διηλεκτρικό γράσσο, αλλά νομίζω ότι και η Logo Στιγμής κάνει"... ? Να κολήσει η CPU στο socket δίχως να έχεις βάλει εσύ τίποτα ανάμεσά τους δεν γίνεται.
StavrosD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά αυτός ο π###στης ο murfy... να τον πιάσω στα χέρια μου μια μέρα, να δει τι θα πάθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.