StavrosD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Έχω μια DFI LanParty SLi-D (NF4) Ο επεξεργαστής έχει κολλήσει στο socket από την πρώτη στιγμή, και δεν μπορώ να τον βγάλω. Ξέρει κανείς κάποιο κόλπο; Αυτή την στιγμή με καλύπτει, καθώς τον Α64 3.2 τον τρέχω σαν Α64 4.1 (FSB στα 257 αντί για 200, με τις μνήμες 1:1). Τώρα που μειώνονται οι τιμές μου μπαίνουν ιδέες για A64 DualCore τον Σεπτέμβριο, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως θα τον βγάλω.
hexadecimal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δεν ειναι κολημενη η CPU... Διπλα απο το socket εχει εναν μοχλο που απελευθερωνει την CPU, δοκιμασες να τον απελευθερωσεις???
StavrosD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μακάρι να ήταν αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει Duron 800 Duron 850 Thunderbird 1800 Thunderbird 2500@3200 A64 3200@4100 Με τον τελευταίο μόνο έχω το πρόβλημα, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 StavrosD emena pali sumbainei to anti8eto! bgazw thn psiktra, kai mou bgainei paketo kai o cpu mazi xwris na anoi3w ton moxlo!xaxaxa Den 3erw ti na sou proteinw. pantos einai polu periergo na mhn bgainei. zorise ton ligo. den pa8ainei tipota. kai logika 8a bgei. kala den lew na pareis kai kanena maxairi gia na ton 3ekoliseis. apla trabaton kapws. malaka.
scorer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 dn katalaba i psiktra exei kollisei pano sto cpu kai dn mporeis na tin bgaleis i i cpu sto socket..??
scorer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 an exei kollisei i psiktra mallon exei kserathei i pasta kane auto p s leei o EXSARXEIA_CITY gt na exei kollisei to cpu sto socket komataki diskolo m fenete..
scorer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 tora file eida ti exeis grapsei...isos exei sfinosei prospathise isos me leptes kiniseis na to bgaleis allios bebeosou oti dn kaneis kati lathos...me kapoio exmiro antikeimeno isos siga siga kai irema prospathse na to sikoseis pano..
Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ρε scorer έλεος. 3 post στην σειρά για το ίδιο πράγμα... Μέσα στο socket όπως λέει έχει κολήσει η cpu...
kosmasgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Pws ginetai na exei kollisei i cpu sto socket ? omg diladi
Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 mipos tha exei ftisei o moxlos? otan ton sikoneis vlepeis kinisi apo to socket? kanei kanonika ena elafri kounima gia na apelefterosei ta pins... an oxi dokimase na sprokseis ligo to komati sou socket pou kinite kanonika me ton moxlo
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το socket κινείται όταν κινώ τον μοχλό Δοκίμασα και με μαχαίρι και κατσαβίδι, τίποτα. Οι υπόλοιποι επεξεργαστές που έχω αλλάξει δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. Σήκωνα τον μοχλό, γύριζα ανάποδα την μητρική και βγαίναν. Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Όσο για την ψύκτρα , σε όσους κολλάει στον επεξεργαστή, η λύση είναι για ένα τέταρτο περίπου πριν την βγάλουν, να βάλουν ένα benchmark να τρέξει, ώστε να ζεσταθεί και να ρευστοποιηθεί η θερμοαγώγιμη πάστα.
giorgos th. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 e nai etsi prepei na kineitai to socket.i cpu den vgainei omos? gia tin psiktra kalo einai auto pou les,alla gia na min xreiastei apla me kiniseis imikikliou vgainei i psiktra aneta kai xoris "zestama".
Diablos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αν πάρεις δύο λεπτά κατσαβίδια και τα σφηνώσεις το ένα από τη μία και το άλλο από την άλλη; Μπάς και έτσι μπορέσεις να τον σηκώσεις ευθεία και όχι μονόμπαντα. Αλλά δεν ξέρω αν σε εμποδίζει κανά εξάρτημα της μητρικής. Κρίμα να τραυματίσεις τη DFI.
VRaCh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εγώ λέω όταν χρειαστεί να αλλάξεις CPU να πας στο κατάστημα με το PC και να κάνεις το χαζό για να στην αλλάξουν αυτοί :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.