ripper386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Λοιπόν έκανα μια χοντρη γκάφα. Σε ένα Sony Vaio προσπάθησα να εγκαταστήσω το MacOS X10.4.3 ως εξής. Έσβησα το δεύτερο partition του Vaio το έκανα format στο format του Mac μέσα απο το Disk Utility της εγκατάστασης και έκανα "επιτυχώς" την εγκατάσταση. Στο πρώτο reboot παίρνω το μήνυμα Operating System not found και δεν μπουτάρω ούτε Windows που ήταν στο πρώτο partition ούτε Macos που είναι στο δεύτερο.;Εχει χαλάσει ο boot manager προφανώς. Πέστε μου οτι μπορώ να κάνω κάτι. έχω και το Hiren's Boot Cd αλλά δεν βλέπω πως μπορώ να πειράξω τις boot επιλογές απο κάποιο απο τα προγράμματα του HELP την Τρίτη φεύγω διακοπές και ετοιμαζόμουν να έχω ενα dual boot laptop αλλά κινδυνέυω να μην έχω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarPa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Προσπάθησες με Fdisk /MBR να επαναφέρεις τον MBR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Με ένα μινι recovery των windows έχω Windows ευτυχώς όπως πριν άθικτα.Πως θα βγάλω όμως και την επιλογη στο boot για το MAcos το οποίο έδειξε οτι εγκαταστάθηκε σωστα?Εγκατέστησα και το Acronis Disk Director Suite για καμια πατέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ολά ΟΚ τελικα με Acronis εργαλεία και ακολουθώντας οδηγό απο forum.osx86project.org/index.php?showtopic=11339 και πολλές περιπέτειες με ενα κρυφό partition του Vaio έχω πια dual boot αξιοπρεπέστατα και μάλιστα και με δίκτυο να παίζει κατευθείαν. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει παρόλο που εγκατέστησα macvidia και ακολούθησα τον οδηγό είναι αλλάξω απο 1024Χ768 σε 1280Χ1024. Μάλιστα η ανάλυση δεν αλλά ζει ούτε απο Graphics Mode = στο boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.