Προς το περιεχόμενο

Είμαι ο spooker και είμαι καλά

IamSp00ker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ Βασίλη. [όποιος από τους 2 κ αν είσαι]

Εσύ έχεις δοκιμάσει τα πάντα κ έχεις περάσει τα πάνδεινα για να πάρεις καταχραστικά πίσω το όποιο nick σου έγινε ban.

Το μόνο που δεν δοκίμασες είναι να γίνεις σωστός χρήστης για να ενταχθείς στη παρέα μας.

Το μόνο που κατάφερες είναι να γίνεις ο γραφικός του χωριού κ να μην σου δίνει κανείς πλέον σημασία.

Κ να έπαιρνες πίσω το παλιό σου nick, τί νομίζεις ότι θα γινόταν;

Θα άνοιγες post κ θα τρέχαν όλοι να σε βοηθήσουν;

Θα ζητούσες κ θα τρέχαν όλοι να σε εξυπηρετήσουν;

Δείξε πρώτα δείγματα καλής θέλησης, συμμορφώσου με τους κανόνες που ακολουθούμε όλοι, κ μετά ίσως να γίνεις αποδεκτός στην παρέα μας.

Λέω ίσως γιατί δεν εξαρτάται από (s)mods/admin. Από τους χρήστες τους ίδιους εξαρτάται το "αποδεκτός".

Αυτή η μικρή κοινωνία -με τις φιλίες, τους τσακωμούς, τις ευλογίες, τα βρισίδια της & τα όλα της- φτάχτηκε πάνω στην αξία της ανιδιοτέλειας από τους ίδιους τους χρήστες. Αυτούς κουράζεις, αυτούς ταλαιπωρείς, αυτοί σε αγνοούν πλέον, αυτοί δεν σε δέχονται σαν χρήστη.

Για εμάς ένα κουμπί είναι το όποιο ban/del στην τελική.

Αν ξεκίνησες να τα σκέφτεσαι όλα αυτά κ άνοιξες αυτό το thread,

τα συγχαρητήρια μου.

/sc

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε συ theomen (ο άλλος μου φαίνεται φαιδρός εγκάθετος) σου μιλάω τώρα ως ένας κάφρος προς τον άλλο. Ρε συ μαλάκα ειλικρινά δεν το βαρέθηκες το γκεζί με τα πολλαπλά accounts? Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις (υποφέρω και υποφέρεις) και ειλικρινά σε έκοβα για κανα σπυριάρικο μαλακισμένο 150 κιλών του οποίου η μούρη έχει γίνει τρίφτης απο τα σπυράκια.

Δε φαίνεσαι (απο τις φωτό) για να μαλακοφέρνεις ρε φίλε, οπότε ξεκόλλα λίγο, βγες απο το τρυπάκι και προσπάθησε να περιορίσεις λίγο τον ευατό σου. Το παλιό σου account δε νομίζω να το πάρεις πίσω απαιτώντας το, αλλά κερδίζοντας το. Και μόνο το προηγούμενο που θα δημιουργηθεί φτάνει για να αποτρέψει έναν λογικό admin απο το να στο δώσει. Αλλά απο την άλλη ποιος λογικός admin θα είχε τον paredwse για super moderator?

Αν νομίζεις ότι όλα αυτά στα λέω για να σε προσβάλω μπορείς κάλλιστα να μου ρίξεις κανα δυο μπινελίκια, 7-8 παναγίες, 3 χριστούς και 5-6 αναφορές στα λειψανά μου και το πως θα τα βιάσουν αλβανοί εβραικών ριζών νεκρόφιλοι.

Btw άλλος παπάρας και αυτός ο wannabespooker. Άλλη δουλειά δεν είχε απο το να μαζεύει στοιχεία....

Δημοσ.
ρε συ theomen (ο άλλος μου φαίνεται φαιδρός εγκάθετος) σου μιλάω τώρα ως ένας κάφρος προς τον άλλο. Ρε συ μαλάκα ειλικρινά δεν το βαρέθηκες το γκεζί με τα πολλαπλά accounts? Δε σε ξέρω' date=' δε με ξέρεις (υποφέρω και υποφέρεις) και ειλικρινά σε έκοβα για κανα σπυριάρικο μαλακισμένο 150 κιλών του οποίου η μούρη έχει γίνει τρίφτης απο τα σπυράκια.

[/quote']

δεν είναι όλοι οι μηχανικοί 150 κιλά :D

Τώρα ο άλλος ο wannabe μαλλον είναι και για αυτό τα εκανε αυτά ή του έφαγα την γκόμενα πριν λίγο καιρό και έχει νευριάσει :D .Anyway θα είμαι πιο συγκρατημένος στο μέλλον μπας και μου δωσει κανεις το account να τελειώνουμε.

Δημοσ.
Θα μας πει ο πραγματικός' date='πότε έφαγε το πρώτο σούτ και για ποιόν λόγο,ποιόν έχωνε τότε και ποιό ήταν το nick αυτουνού που μπινελίκιαζε.

Μίλησα.

Υ.Γ.Δεν υπάρχει δυνατότητα ρετρίβ,τάσβησε ο H9k,οπότε [b']μόνο[/b] ο original θα θυμάται τι παίχτηκε τότε.

έτσι για την ιστόρια από όσο θυμάμαι και εγώ δηλαδή είχα κάτι προηγούμενα με ένα ****** (δεν βρίζω :D) ονόματι Fozzy από την σχολή ε και έπεσαν τα βρισίδια online :) Κάτι θυμάμαι και για έναν gay που έβρισα αλλά τα χω λίγο μπλεγμένα στην μνήμη μου.

το πότε ούτε εγώ το θυμάμαι ακριβώς. Πάνε χρόνια πάντως . Υπολογίζω γύρω 2,5-3.

Δημοσ.
έτσι για την ιστόρια από όσο θυμάμαι και εγώ δηλαδή είχα κάτι προηγούμενα με ένα ****** (δεν βρίζω :D) ονόματι Fozzy από την σχολή ε και έπεσαν τα βρισίδια online :) Κάτι θυμάμαι και για έναν gay που έβρισα αλλά τα χω λίγο μπλεγμένα στην μνήμη μου.

το πότε ούτε εγώ το θυμάμαι ακριβώς. Πάνε χρόνια πάντως . Υπολογίζω γύρω 2' date='5-3.[/quote']

Να σου θυμήσω εγώ τότε αφού δεν θυμάσαι καλά... blink.gif

Δημοσ.

Αυτός είναι ο SPOOKER,Wellcome back dude.Πίστεψε,ότι μεγαλύτερη στενοχώρια φάγαμε τότε εμείς (και αυτοί που αναγκάστηκαν να σε στείλουν),παρά εσύ...

Btw,δεν είναι απαραίτητο να τα χώνεις άτσαλα,βρίσε όλη την κοινωνία,αλλά με "προφυλακτικό"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...