Προς το περιεχόμενο

Είμαι ο spooker και είμαι καλά

IamSp00ker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε ευχαριστώ που μου θύμισες που ήταν οι χαμένες φωτογραφίες. Ήταν κάτω από την μύτη μου :D. Χαρείτε τις γιατί σε λίγο θα τις βγάλω :D

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φίλε ευχαριστώ που μου θύμισες που ήταν οι χαμένες φωτογραφίες. Ήταν κάτω από την μύτη μου :D. Χαρείτε τις γιατί σε λίγο θα τις βγάλω :D

Δεν είναι ανάγκη να χαθούν τέτοια αριστουργήματα 2 χρόνια μετά το upload. Μπορείτε να τις δείτε βέβαια και εδώ

http://briefcase.pathfinder.gr/browse/spooooker/45957

Επειδή εδώ στο Lancaster University πήζουμε πείτε μου την άποψη σας για την εργασία μου.

http://www.lancs.ac.uk/postgrad/asloglou/

Δημοσ.

Είδαμε τη Ρόδο, είδαμε και το πήδημα. Νομίζω ήρθε η ώρα να φάει άλλο ένα σουτ μια και δε δείχνει καμία διάθεση συμμόρφωσης, μάλλον κάνει και πλάκα από πάνω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Είδαμε τη Ρόδο, είδαμε και το πήδημα. Νομίζω ήρθε η ώρα να φάει άλλο ένα σουτ μια και δε δείχνει καμία διάθεση συμμόρφωσης, μάλλον κάνει και πλάκα από πάνω...

Ναι αλλά τελικά ποιός είναι ο ένας και ποιός είναι ο άλλος; :-?

Δημοσ.

έλα κάνε ban τον fake. Δεν βλέπεις οτι άλλαξε τα links από την forthnet που ήταν οι photos και τις εβαλε στο pathfinder

Δημοσ.
Ναι αλλά τελικά ποιός είναι ο ένας και ποιός είναι ο άλλος; :-?

Υπαρχει πολυ απλη λυση πες και στους 2 να σου στειλουν το pass απο τον original account spooker!

Λογικα ο μονο ο ενας τον ξερει εκτος αν παλι κανει πλακα με 2 accounts!

Δημοσ.
Υπαρχει πολυ απλη λυση πες και στους 2 να σου στειλουν το pass απο τον original account spooker!

φυσικά και δεν θα στείλω password σε κανέναν. Όποιος με αμφισβητεί μπορεί να στείλει mail με το οποίο έκανα register το πρώτο account και να του απαντήσω εγώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα, όλα τα passwords των μελών είναι encrypted. Κανείς δεν μπορεί να τα δει - ούτε οι moderators ούτε ο admininstrator. Οπότε και να μου έλεγε το pass του αρχικού του account, δεν θα μπορούσα να τσεκάρω ότι λέει αλήθεια.

Δημοσ.

Θα μας πει ο πραγματικός,πότε έφαγε το πρώτο σούτ και για ποιόν λόγο,ποιόν έχωνε τότε και ποιό ήταν το nick αυτουνού που μπινελίκιαζε.

Μίλησα.

Υ.Γ.Δεν υπάρχει δυνατότητα ρετρίβ,τάσβησε ο H9k,οπότε μόνο ο original θα θυμάται τι παίχτηκε τότε.

Δημοσ.

ρε παιδιά είναι ακόμα πιο απλό...ας κάνει ο παρεδώσε τον original spookerολογαριασμό unban και τελείωσε το παραμύθι......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...