theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 φίλε ευχαριστώ που μου θύμισες που ήταν οι χαμένες φωτογραφίες. Ήταν κάτω από την μύτη μου . Χαρείτε τις γιατί σε λίγο θα τις βγάλω
IamSp00ker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 φίλε ευχαριστώ που μου θύμισες που ήταν οι χαμένες φωτογραφίες. Ήταν κάτω από την μύτη μου . Χαρείτε τις γιατί σε λίγο θα τις βγάλω Δεν είναι ανάγκη να χαθούν τέτοια αριστουργήματα 2 χρόνια μετά το upload. Μπορείτε να τις δείτε βέβαια και εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/browse/spooooker/45957 Επειδή εδώ στο Lancaster University πήζουμε πείτε μου την άποψη σας για την εργασία μου. http://www.lancs.ac.uk/postgrad/asloglou/
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Είδαμε τη Ρόδο, είδαμε και το πήδημα. Νομίζω ήρθε η ώρα να φάει άλλο ένα σουτ μια και δε δείχνει καμία διάθεση συμμόρφωσης, μάλλον κάνει και πλάκα από πάνω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Είδαμε τη Ρόδο, είδαμε και το πήδημα. Νομίζω ήρθε η ώρα να φάει άλλο ένα σουτ μια και δε δείχνει καμία διάθεση συμμόρφωσης, μάλλον κάνει και πλάκα από πάνω... Ναι αλλά τελικά ποιός είναι ο ένας και ποιός είναι ο άλλος; :-?
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ξέρω γω; Μήπως είναι και οι δύο; Αλλά την λέει στον εαυτό του; Μήπως απλά δεν πάει καλά;
theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 έλα κάνε ban τον fake. Δεν βλέπεις οτι άλλαξε τα links από την forthnet που ήταν οι photos και τις εβαλε στο pathfinder
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ναι αλλά τελικά ποιός είναι ο ένας και ποιός είναι ο άλλος; :-? Υπαρχει πολυ απλη λυση πες και στους 2 να σου στειλουν το pass απο τον original account spooker! Λογικα ο μονο ο ενας τον ξερει εκτος αν παλι κανει πλακα με 2 accounts!
theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Υπαρχει πολυ απλη λυση πες και στους 2 να σου στειλουν το pass απο τον original account spooker!Λογικα ο μονο ο ενας τον ξερει εκτος αν παλι κανει πλακα με 2 accounts! φυσικά και δεν θα στείλω password σε κανέναν. Όποιος με αμφισβητεί μπορεί να στείλει mail με το οποίο έκανα register το πρώτο account και να του απαντήσω εγώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Υπαρχει πολυ απλη λυση πες και στους 2 να σου στειλουν το pass απο τον original account spooker!Λογικα ο μονο ο ενας τον ξερει εκτος αν παλι κανει πλακα με 2 accounts! Δεν έχει νόημα, όλα τα passwords των μελών είναι encrypted. Κανείς δεν μπορεί να τα δει - ούτε οι moderators ούτε ο admininstrator. Οπότε και να μου έλεγε το pass του αρχικού του account, δεν θα μπορούσα να τσεκάρω ότι λέει αλήθεια.
marios1957 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Θα μας πει ο πραγματικός,πότε έφαγε το πρώτο σούτ και για ποιόν λόγο,ποιόν έχωνε τότε και ποιό ήταν το nick αυτουνού που μπινελίκιαζε. Μίλησα. Υ.Γ.Δεν υπάρχει δυνατότητα ρετρίβ,τάσβησε ο H9k,οπότε μόνο ο original θα θυμάται τι παίχτηκε τότε.
grigas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ρε παιδιά είναι ακόμα πιο απλό...ας κάνει ο παρεδώσε τον original spookerολογαριασμό unban και τελείωσε το παραμύθι......
Toufas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ο αληθινος spooker φανικε μολις ειπε το μαγικο ονομα PE q2dm1 gren/rocketjump roof bug kkthx
LL_NEO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Εμένα ποιος από τους δυό με βρίζει τόσο καιρό??? Pick... http://www.insomnia.gr/vb3/memberlist.php? :p :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.