IamSp00ker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Χαιρετώ την πανέμορφη παρέα σας για μια ακόμη φορά. Είμαι ο γνωστός και μη εξαιρετέος spooker που έχω γεμίσει βρισίδια και λογαριασμούς το forum. Με αυτό το topic θέλω να απολογηθώ αλλά κυρίως να ζητήσω συγγνώμη. 'Ολοι κάνουμε λάθη και αναγνωρίζω το δικό μου. 'Υστερα από αρκετή ώρα διαλογισμού αποφάσισα να μην συνεχίσω τις ίδιες μαλακίες και να προσπαθήσω να κρατηθώ σε ένα ανθρώπινο επίπεδο. Χαιρετώ Βασίλης aka spooker
Cromb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Τι έγινε βασίλη; Πήγες εκκλησία σήμερα και είχες τη θεία φώτηση;
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Χαιρετώ την πανέμορφη παρέα σας για μια ακόμη φορά. Είμαι ο γνωστός και μη εξαιρετέος spooker που έχω γεμίσει βρισίδια και λογαριασμούς το forum. Με αυτό το topic θέλω να απολογηθώ αλλά κυρίως να ζητήσω συγγνώμη. 'Ολοι κάνουμελάθη και αναγνωρίζω το δικό μου. 'Υστερα από αρκετή ώρα διαλογισμού αποφάσισα να μην συνεχίσω τις ίδιες μαλακίες και να προσπαθήσω να κρατηθώ σε ένα ανθρώπινο επίπεδο. Χαιρετώ Βασίλης aka spooker παει χαλασες και εσυ...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Καλά, αν είσαι ο Spooker και είσαι καλά θα φανεί στην πορεία. Άντε και συχωρεμένος -όλοι έχουμε τις φάσεις μας - αρκεί να καταλάβουμε πότε γινόμαστε κουραστικοί και μαλάκες. Κατά βάθος πρέπει να είσαι καλό παιδί άλλα να σε έχει κουράσει η ξενιτιά και αντιδράς έτσι. Καλώς ξαναήρθες λοιπόν.
gerontas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Πολύ καλό, για να είναι αληθινό. Σοβαρά τώρα, προς τον Original Spooker: Εχω δει -όχι λίγα- μηνύματά σου, που αποδεικνύουν ότι μπορείς να σταθείς μια χαρά σε μια συζήτηση, χωρίς να σπας τα νεύρα όλου του κόσμου. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, η παρουσία σου θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα εποικοδομητική. Δεν το δοκιμάζεις, μήπως είναι καλύτερα για όλους μας. No offence anyway. Μπορεί, η κόντρα σου με την γνωστή περιπτωσάρα να ήταν αφορμή να σε δω με διαφορετικό μάτι, πάντως είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως όλο το forum ξέρει τον spooker. Και αν πραγματικά θέλει να ενταχθεί ως ισότιμο μέλος, ιδού η ευκαιρία να το κάνει. Και το κανονικό του account θα του επιστραφεί και όλα. Ο spooker (δεν μπορώ να ξέρω αν το "Βασίλης" είναι το όνομά του) μπορεί να σταθεί επάξια σε μια συζήτηση, αρκεί να το θελήσει ο ίδιος. Θα δείξει. Δυστυχώς με το συγκεκριμένο μέλος είμαι επιφυλακτικός. Ιδού η Ρόδος...
theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως όλο το forum ξέρει τον spooker. Και αν πραγματικά θέλει να ενταχθεί ως ισότιμο μέλος' date=' ιδού η ευκαιρία να το κάνει. Και το κανονικό του account θα του επιστραφεί και όλα. Ο spooker (δεν μπορώ να ξέρω αν το "Βασίλης" είναι το όνομά του) μπορεί να σταθεί επάξια σε μια συζήτηση, αρκεί να το θελήσει ο ίδιος. Θα δείξει. Δυστυχώς με το συγκεκριμένο μέλος είμαι επιφυλακτικός. Ιδού η Ρόδος...[/quote'] με πόσους copycats θα γεμίσει το forum τέλος πάντων Αν επιστρέψετε το nick όλα θα σταματήσουν. I can guarrantee on that. Στην τελική είχα πάρα πολλά posts χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που κάνατε ban το nick . Αυτό τα λέει όλα. Έχετε δοκιμάσει τα πάντα μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό
IamSp00ker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δε ξέρω ποιός είναι ο φίλος από πάνω που παριστάνει εμένα αλλά θα τον παρακαλούσα να σταματήσει. 'Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδείξω ότι είμαι ο πραγματικός spooker. Ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες μου για να πάρετε μια πρώτη γεύση της ενδιαφέρουσας ζωής μου. Η αυτοκινητάρα μου Η γατούλα μου Μένω και Π. Φάληρο οπότε αν θέλει κανείς κανονίζουμε meeting
theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 lol lol lol Ρε φίλε αυτή τη φώτο από το αμάξι την είχα χάσει.Thanks που την έφερες στην επιφάνεια. Η γάτα μου αυτή δυστηχώς την κοπάνησε. Και ήταν ειδικής εκπαίδευσης. Αυτές οι φωτος είχανε γίνει posted στο team9.gr forum που δεν υπάρχει πια οπότε εσυ θα είσαι κάποιος καμμένος quaker που τις είχε φάει και τώρα ντρέπεται να βγει να πει ποιός είναι. Spooker_oF_pE ps: άμα έχεις και τις άλλες φωτος από το αμάξι βγάλτες γιατί βαριέμαι να τραβάω καινούριες.
IamSp00ker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μ'αρέσει που τα ξέρεις όλα για μένα. Μήπως θέλεις να σου ανεβάσω και 2-3 προσωπικές μου από το προσωπικό μου site στη FORTHNET για να δείτε τι ψωνάρα είμαι ; Απάντα μου γρήγορα γιατί δεν μπορώ να περιμένω. Πρέπει να κατέβω starbucks
theomen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 έχω και εγώ account στην forthnet φίλε μου με username spooker. Οπότε άμα αναβάσεις φώτο στο website μου http://users.forthnet.gr/ath/spooker/ το οποίο είναι null. Θα σε παραδεχθώ ότι άλλο και να ποστάρεις θα είναι μούφα.
nontasg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ρε για δες κάτι topic που δεν κλειδώνονται..............Εμένα ποιος από τους δυό με βρίζει τόσο καιρό????Ή και οι δύο???? :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.