Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nero 7

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πήγα να γραψώ ένα Audio CD με το Burning ROM (τα προς εγγραφή κομμάτια ήταν mp3) η εγγραφή σταμάτησε στο 5% και σε μια δεύτερη προσπάθεια εισέπραξα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Στην Creative SB Audigy 2 ZS που έχω είχα αποσυνδέσει το εξωτερικό panel και επίσης δεν είχα και το τελευταίο firmware για το αντιγραφικό. Το μυαλό μου πήγε σε ένα από αυτά τα δύο πράγματα τα οποία και φρόντισα να διορθώσω. Το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά έχω ακόμη την απορία αν έφταιγε το firmware ή το αποσυνδεμένο panel της Creative SB Audigy 2 ZS, αν και δε νομίζω η κάρτα ήχου να έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εγγραφή μουσικής σε CD.

Δημοσ.

Με ενα search θα εβλεπες οτι το θεμα εχει ξανασυζητηθει και πως καταληξαμε στο οτι η εκδοση 6 ειναι πιο σταθερη,οποτε uninstall την 7 και install την 6 ;)

Δημοσ.
Με ενα search θα εβλεπες οτι το θεμα εχει ξανασυζητηθει και πως καταληξαμε στο οτι η εκδοση 6 ειναι πιο σταθερη,οποτε uninstall την 7 και install την 6 ;)

Το πρόβλημά μου είναι πολύ πιο συγκεκριμένο. Το θέμα το έχω δει αλλά δεν απαντά στο δικό μου ερώτημα.

Δημοσ.

eixa k gw to idio provlima...loipon otan s kollaei sto 5% tha perimeneis ligi wra k otan tha xekolisei tha einai sxedon etoimo to diskaki. den xerw an me kapoia pio kainourgia ekdosi diorthwnetai to bug egw emeina dysarestimenos me to nero k exw allaxei se cyberlink power2go...dokimase na katevaseis tin kainourgia an den diorthwthei i anagastika tha ypomeneis me to bug i allakse se pio palia ekdosi i kalytera gia mena allakse programa!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...