Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σχετικά με ρύθμιση router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω την ακόλουθη ερώτηση. Πως μπορώ όταν είμαι εκτός σπιτιού και ξέρω την ip μου (dsl όχι static) να μπορώ να συνδεθώ σε ένα pc που έχω σπίτι? Να διευκρινίσω ότι έχω: router usr9108, το οποίο συνδέεται σε ένα switch 3com 8port gigabit και πάνω εκεί είναι 3 μηχανήματα, ένα με windows, δύο με linux και εγώ θέλω να συνδέομαι με ένα που έχει linux. Όταν είμαι σπίτι μπορώ και συνδέομαι από το laptop wireless (είμαι σε εσωτερικό δίκτυο) με το μηχάνημα που θέλω, μέσω putty. Φαντάζομαι θέλει κάποιο port forward για να γίνει με εξωτερική ip? Επίσης πόσο μεγάλο κενό ασφάλειας αφήνω έτσι? Ευχαριστώ!!

Υστερόγραφο: υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς την ip μου? Εννοώ επειδή το θέλει και όχι τυχαία.

Δημοσ.
Γεια σας' date=' έχω την ακόλουθη ερώτηση. Πως μπορώ όταν είμαι εκτός σπιτιού και ξέρω την ip μου (dsl όχι static) να μπορώ να συνδεθώ σε ένα pc που έχω σπίτι? Να διευκρινίσω ότι έχω: router usr9108, το οποίο συνδέεται σε ένα switch 3com 8port gigabit και πάνω εκεί είναι 3 μηχανήματα, ένα με windows, δύο με linux και εγώ θέλω να συνδέομαι με ένα που έχει linux. Όταν είμαι σπίτι μπορώ και συνδέομαι από το laptop wireless (είμαι σε εσωτερικό δίκτυο) με το μηχάνημα που θέλω, μέσω putty. Φαντάζομαι θέλει κάποιο port forward για να γίνει με εξωτερική ip? Επίσης πόσο μεγάλο κενό ασφάλειας αφήνω έτσι? Ευχαριστώ!!

Υστερόγραφο: υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς την ip μου? Εννοώ επειδή το θέλει και όχι τυχαία.[/quote']

afou ise dynamic kapoios prepei na xerei to noip sou i to dyndns sou gia na dei tin ip sou.entaxei iremise den einai kana megalo keno asfaleias.se ola ta pc iparxoun panta kapoia ports anixta me basiko to 80 pou ine gia to surfarisma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...