Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για κατέβασμα bitrate

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κατεβάσω το bitrate των τραγουδιών μου...Τα περισσότερα τα έχω σε πολύ υψηλά bitrate και θέλω να τα περάσω στο ipod και δεν θέλω να πιάνουν τόσο χώρο... Γνωρίζετε κανένα προγραμματάκι που να κάνει αυτή τη δουλειά...

Επίσης για προτείνετε σε τι ποιότητα να τα πάω ώστε να έχω την καλύτερη απόδοση μεγέθους - ποιότητας... Εγώ σκεφτόμουν να τα κάνω 192...

Δημοσ.

cdex, audiograbber, cool edit. Sta 192 kbps είσαι άρχοντας. Προτείνω να χρησιμοποιείς τον lame encoder για την κωδικοποίηση. Με ένα search στο google θα το βρεις.

Δημοσ.

Ίσως να κάνει τη δουλειά σου και το δωρεάν Zlurp...πρόκειται περί ripper και frontend για encoders.

Πάντως τα 192 είναι πολυτέλεια...αναλογίσου πως από τη στιγμή που μιλάμε για iPod, δηλαδή για φορητό mp3 player, οι συνθήκες της ακρόασης δεν είναι και οι καταλληλότερες για να αξιώνεις υψηλή ποιότητα. Στη θέση σου, είτε θα τα έκανα VBR γύρω 128Kbps μέσω LAME (κι αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις και διαφορά), είτε θα τα μετέτρεπα σε AAC μέσα από το ίδιο το iTunes γύρω στα 96Kbps.

Δημοσ.
cdex, audiograbber, cool edit. Sta 192 kbps είσαι άρχοντας. Προτείνω να χρησιμοποιείς τον lame encoder για την κωδικοποίηση. Με ένα search στο google θα το βρεις.

Den to evala kata tyxi sto MacOS topic ;) Thanks pantos gia tin apantisi:)

Δημοσ.

Dokimasa to AAC kai mou fainetai poly kalo gia tin douleia pou to thelo! Ta ekana 128 pou itan to default tou iTunes kai apo ti mia akougotan poly kala to tragoudi alla itan kai arketa mikro... Mallon AAC tha ta valo mias kai ta kanei kai to iTunes apo mono tou...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το AAC γι' αυτό που θες, απλά μη φανταστείς πως μιλάμε για τίποτα σπουδαίες ηχητικές διαφορές...κι αυτό αποδεικνύεται από το σχετικά πρόσφατο listening test στα 128Kbps που οργανώθηκε μέσα από το Hydrogenaudio. Τα περισσότερα format σε αυτό το bitrate κυμάνθηκαν σε παραπλήσια επίπεδα, ακριβώς γιατί έχουν βελτιωθεί τόσο οι encoders που χρειάζεται καλό/εκπαιδευμένο αυτί και ιδιαίτερη προσήλωση για να αντιληφθείς τις λεπτές διαφοροποιήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...