vasoula78 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 την ειδα κ εγω την ταινία κ μου άρεσε παρα πολύ βγάζει πολύ γελιο κυριώς ο Τζώνυ Ντέπ οι ατάκες οι μορφασμοί γενικά η όλη κίνηση του τωρα αναμένουμε το Νο3
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Για καποιον σαν εμενα που ΔΕΝ του αρεσε το 1ο,ηταν ευχαριστη εκπληξη.Διοτι παραδοθηκε στην γελοιοτητα της και εγινε πιο αστεια και ανηλικη και πιο φασαριοζα και εντυπωσιακη Eπιτελους.Φανταζομουνα οτι ημουνα ο μονος που μισησε το 1ο στορυ.Μιλαμε δε βρηκα κατι που να μου κανει 1 τσαφ και ειχα και την αγανακτηση οτι το ειδα 4 φορες(1 μονος,1 με τον αδερφο μου και 1 με 2 φιλους...Μπας και βρω καμια ακρη αλλα σε ολους ψιλο αρεσε το 1.Καταραμενη νοβα το εβαλε και 20 φορες) Το 2 ητανε 1 ταινια ανεκτικη.Παιρνει 1 7-7,5 ανετα.Απιστευτο γελιο με καλυτερα στοιχεια το πεσιμο του Ντεπ λογο των φρουτων λιγο πριν αρχησουν να τον κυνηγουν οι Ζουλου και το Νερομυλο.Λιωσιμο σε εκεινα τα 2 σημεια. Καλος ο Ντεπ για αλλη 1 φορα.Χαρακτηριστικη ερμηνεια σε κανει να θυμασαι την ταινια το παλικαρι.Η Ναιτλι για αλλη 1 φορα παιζει με τα φυσικα της προσοντα και ο Μπλουμ αποδυκνυει οτι κανει μονο για Λεγκολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.