Προς το περιεχόμενο

Αν ήταν δυνατό να ζούσατε στον φανταστικό κόσμο...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ενός παιχνιδιού για το υπόλοιπο της ζωής σας, ποιό θα ήταν αυτό; blink.gif

Υ.Γ.: Δεν ήξερα πού να το κάνω το topic... Εδώ ή στα Παιχνίδια... Τελικά αποφάσισα να το κάνω εδω για να έχει έναν πιο free χαρακτήρα.

Αν ο αγαπητός μας Lucie θέλει να το μεταφέρει, καλώς να πράξει. blink.gif

Δημοσ.

εγώ σαν spooker θα πω σε ποιον κόσμο παιχνιδιού δεν θα ήθελα να ζω και αυτό δεν είναι άλλο από το undying του Clive Barker.

οι κόσμοι στο παιχνίδι ήταν οι εξής

The covenant mansion

monastery

the family mausoleum

catacombs

lighthouse

pirates' lair

Oneiros

the Land of Eternal Autumn

όποιος έχει παίξει το παιχνίδι μπορεί να καταλάβει γιατί δεν θα ήθελα να είμαι σε κανέναν από αυτούς τους κόσμους. Όποιος δεν το έχει παίξει ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ. Το πήρα αυθεντικό στο e-bay 1.5λίρα!!! Το παιχνίδι αυτό δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό αλλά για μένα και για πολλούς άλλους το βάζουμε στο hall of fame. Το χω τερματίσει ήδη μια φορά πριν 2-3 χρόνια και πήγα να το ξαναξεκινήσω τώρα με surround ήχο και πολύ απλά το σταμάτησα γιατί δεν είμαι για τέτοια αυτήν την περίοδο. Η καρδιά μου δεν αντέχει πια :D .....Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Δημοσ.
εγώ σαν spooker θα πω σε ποιον κόσμο παιχνιδιού δεν θα ήθελα να ζω και αυτό δεν είναι άλλο από το undying του Clive Barker.

οι κόσμοι στο παιχνίδι ήταν οι εξής

The covenant mansion

monastery

the family mausoleum

catacombs

lighthouse

pirates' lair

Oneiros

the Land of Eternal Autumn

όποιος έχει παίξει το παιχνίδι μπορεί να καταλάβει γιατί δεν θα ήθελα να είμαι σε κανέναν από αυτούς τους κόσμους. Όποιος δεν το έχει παίξει ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ. Το πήρα αυθεντικό στο e-bay 1.5λίρα!!! Το παιχνίδι αυτό δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό αλλά για μένα και για πολλούς άλλους το βάζουμε στο hall of fame. Το χω τερματίσει ήδη μια φορά πριν 2-3 χρόνια και πήγα να το ξαναξεκινήσω τώρα με surround ήχο και πολύ απλά το σταμάτησα γιατί δεν είμαι για τέτοια αυτήν την περίοδο. Η καρδιά μου δεν αντέχει πια :D .....Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

koukouloforos το κατεβαζω......για να δουμε ..:-D :-D

-----------------------------------------

Θα ηθελα να ζουσα μεσα στο Warcraft....μαγικες εποχες !!

Δημοσ.
Playboy the mansion της Ubisoft

Αν το πας εκει το θεμα πηγαινε καλυτερα στο Lula 3d!

Παντως εγω θα ζουσα ανετα σε κατι πολεις που ειχα φτιαξει στο SimCity με 0% εγκληματικοτητα και ανεργια!

Δημοσ.

Στον κόσμο του Project Gotham Racing 3 ή του Forza Motorsport 2, παρέα με τα 5 πανάκριβα σπίτια μου και τον στόλο των εξοτικών αυτοκινήτων που υπάρχουν εκεί :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...