illudium36 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αφού δεν είναι ανυσηχητικό εντάξει αλλά μήπως φταίει η κάρτα, γιατί αν ναι να την επιστρέψω.
geoastrix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Φιλε μου illudium36 κατ'αρχην ότι και να φταίει καλό θα είναι να πετάξεις τα XP και να βάλεις 98SE να δεις χάρα που θα κάνει ο celeronakos .....κατα τα άλλα μπορεί να σου φανεί χαζό αλλα κάνε μια αλλαγή στις θέσεις των μνημών!!?? (parity is error)
illudium36 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς έχω βάλει άλλη ram στο celeron έχω βάλει σε άλλη Pci την ασύρματη κάρτα έχω βάλει τους καινούργιους drivers της levelone.Eχω βάλει την levelone σε άλλον υπολογιστή και τίποτα όπου και αν την βάλω όλο προβλήματα είναι θα την πάω πίσω μήπως μου την αλλάξουνε.
cyberstorm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 siga min vali kai windows 3.11 for workgroup na poume .....an isouna ligo sxetikos tha mporouses na protineis alli lisi..kai kati akoma i mnimi pou anafereis den paizei kanena rolo aplos i asirmati karta pou anaferi o illudium 36 dimiourgi kapio conflict kai einai kathara thema hardware kai oxi software den exei na kanei me tin ekdosi ton windows....kai telos an thes na ksereis diavase kai kana vivlio den tha patheis tipota ta windows xp kanoun kaliteri diaxirisi ton internal siskeuon (agp.pci k.t.l) kai ton periferiakon apo ta windows 98. aplos katanalonoun perisotero mnimi tou sistimatos.... i dikia mou gnomi einai format sto pc ksana kai setup ta windows pro kai ta apariatita progieesss kai meta apo ta services kopse ipiresies axristes gia to pc ....vevea na min xrisimopoiounte ...
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 to minm pou sou ebgale sto bsod leei gia problimatiko iliko k afou les egine se allo pc molis perneges tous odigous tis karta kalo 8a itan an oxi ntin dwseis pisw na pas na tin kita3eis k nasigoureuteis oti douleuei teleia
geoastrix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ρε παληκάρι μου cyberstorm πριν με καταδικάσεις ως άσχετο και μάλιστα με αποδείξεις διάβασε καλά το ποστ μου ....του είπα οτι άσχετα με το πρόβλημά του αν βάλει τα 98SE το μηχανάκι θα πάει σφαίρα σε σχέση με τα βαρύγδουπα XP ...πράγμα που το είπαν άλλοι 2-3 πιο πάνω (άσχετοι και αυτοι για εσένα) λοιπόν για πες μου είναι λάθος αυτό...όσο για το conflict έχεις δίκιο αλλα όταν το παληκάρι μιλά για MEMORY PARITY ERROR τότε δεν είναι δύσκολο να δούμε πρώτα 1 λεπτο τις μνημούλες ...οσο για το διάβασμα.....ουδεν σχολιον ....την τόσο απότομη επίθεση δεν την καταλαβαίνω εκτός αν είσαι κάτω των 16....τοτε ΟΚ....να προσέχουμε λοιπόν τι λέμε και σε ποιούς τα λέμε!
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 @Cyberstorm ανεξαρτητα με το αν κατα τη γνωμη σου ο geoastrix ειπε κατι ανοητο, δεν ειναι αναγκη να απαντας ετσι. @geoastrix δεν ειναι ολοι ασχετοι εδω μεσα...
geoastrix Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Οχι ρε φιλε S2katana...ειρωνικό ήταν για τον cyberstorm που είναι ο σχετικός και όλοι εμεις που μιλησαμε για αλλαγη win είμαστε ασχετοι....
S2Katana Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Nαι σωστα.Τοσα ατομα που απαντησαν εδω και 40 ποστ δεν ξερουν τι τους γινεται...
illudium36 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Ήταν στην ram που ενώ είναι 133 ήταν ρυθμισμένη από το bios και τα τσαμπεράκια στην μητρικη στα 100 mhz. τώρα μου παίζει και ταινίες και υπότιτλουσ και όλα. Βεβαια την ασύρματη κάρτα δεν την δοκίμασα ακόμα αλλά όταν την πάρω θα την δοκιμάσω και ενημερώνω.
illudium36 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Oxi ton σκληρό δεν τον πείραξα. Η μητρικη έχει κάτι Jumpers τα οποία σε συσδυασμο με το bios ρυθμίζεις την συχνότητα της ram dram sync έλεγε αν δεν κάνω λάθος. και την έκανες 66 100 133 ή auto. Έγω έβαλα τα Jumpers σε θέση auto και από το bios έβαλα 133mhz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.