Προς το περιεχόμενο

Kollaei San ΒΔΕΛΑ

illudium36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και δοκιμασε καποιο προγραμμα που να ελεγχει τι θα φορτωνεται κατα το boot.

να συμφωνησω, οπως και απο το ποιο απλο το msconfing απενεργοποιησε ολες τις λειτουργιες κατα το boot και θα εισαι μια χαρα

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως με τον παλιό Pentium 733MHz, 384ΜΒ RAM και winXP κόλλαγε σαν τρελό...Με win98 ήταν σφαίρα!!! Τρώνε πολύ πράμα τα XP για τα κακόμοιρα τα παλιά συστηματάκια!!!

Δημοσ.

Ok θα τα δοκιμάσω όλα και εδώ είμαστε πάλι.

THANKS.

Α και κάτι άλλο που ξέχασα να σας πω. Παλιότερα δεν ξέρω γιατί αλλά αρχισε να μου βγάζει καπνό το fun τhs CPU όταν το έβγαλα να το δώ έιχε μαυρίσει και φουσκώσει(ο επεξεργαστής). Αλλα παρόλα αυτα δουλέυει πάλι. Λετε να έχει σχέση.

Δημοσ.

Κοιτα ειτε φταιει οτι εξαρχης χαλασε ο cpu και μετα κολλαει και ολο το συστημα, ειτε εξαιτιας του φορτου του συστηματος υπερθερμανθηκε ο cpu, τα εχει φτυσει και η ψυκτρα κ να το αποτελεσμα...

Δημοσ.

exo me 566 celeron , 256 mnimi kai xp kai ola mia xara.sigoura problime me tin psuxtra itan.. bgale tin psuxtra elenkse cpu . na kaei epeksergastis kai na psilodouleuei den exo ksanaakousei. opote isos tora den pataei kala i psuxtra i den douleuei to anemistiraki kai uperthemenetai polu. bale pasta anamesa cpu kai psuxtra kai sigourepsoun oti exei patisei kala pano sto cpu

Δημοσ.

Δοκίμασε και καμία έκδοση light των XP μπας και πάει καλύτερα. Εγώ πάντως με έναν PIII 1Ghz/VIA Apollo Pro 133Α/256MB PC133 RAM/120GB WD HDD/GeForce 4 με WinXP SP2 πάνω που το έχω για "κατεβαστήρι" βλέπω άνετα ταινίες από δίκτυο [1Gbps], του έχω φορτωμένο το Nod32 για Antivirus, μέχρι και CorelDraw τρέχω άνετα! Ίσως να είναι hardware το πρόβλημα...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπερθερμένεται, γιατι τον έχω αφήσει δύο μέρες ανοιχτό να κατεβάζει, και μια χαρά, μόνο όταν φτάνει ο επεξεργάστης 100% έστω και στιγμιαία κολλάει. Παρ' όλα αυτά θα δω τις θερμοκρασίες της cpu και αν δεν είναι αυτό βλέπουμε.

Δημοσ.

Τις θερμοκρασίες τις είδα από το bios και είναι λογικές 35 της cpu και 28 του συστήματος. Μάλλον κάτι άλλο είναι.

Δημοσ.

Σήμερα βρήκα τι έφταιγε. Ήταν η pci που είχα wnc-0300 (ασύρματη δικτύου).

Μόλις την έβγαλα, όχι ότι έπαιζε τις ταινίες αλλά τουλάχιστον δεν πάγωνε το pc.

Μόλις την ξανα έβαλα σε άλλη θύρα, πάγωνε.

Τι θα κάνατε στην θέση μου θα την δίνατε πίσω η φταίει το pc, άρα δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Εγω ειχα αυτο το προβλημα(παγωνε ολο το pc) με καρτα PCMCIA Adapter, ακριβως επειδη δεν παταει καλα στη θυρα pci.Ετσι, προσπαθησα να την σταθεροποιησω κ μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι γιατί δεν πατάει καλά. Γιατί όπως σας είπα παγώνει μόνο αν τον ζορίσω και όχι σε άκυρες στιγμές.

Και πριν από λίγο έβαλα την κάρτα στο άλλο μου pc και καθώς περνούσα τους drivers μου έβγαλε μπλέ οθόνη με το παρακάτω μύνηα:

HARDWARE MALFUCTION

CALL YOUR HARDWARE VENDOR FOR SUPPORT

NMI: PARITY CHECK/ MEMORY PARITY ERROR

THE SYSTEM HAS HALTED

Και μετα έκανε δεν έκανε τίποτα και μαντέψτε?? Τον έκανα reset.

Τι να σημαίνει το μύνημα.

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...