illudium36 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά. Δεν ήμουνα σίγουρος που να το ποστάρω ελπίζω να είμαι σωστός. Έχω έναν celeron 900mhz 512ram και τον έχω κάνει format με δύο διαφορετικά windows. Και όταν βάλω να παίξω καμιά ταινία μου κολλάει σιγά σιγά. Οπότε έβαλα το vlc που δεν θέλει να φορτώσει codecs κια όλα εντάξει. Εαν όμως τον "ζορίσω" ανοίγοντας κανέναν explorer παραπάνω ΚΟΛΛΑΕΙ και δεν κάνει τίποτα ούτε πλκτλόγιο ούτε ποντίκι άρα τον κάνω reset. Τι λέτε να φταίει μήπως η ασύρματη κάρτα που του έχω είναι pci 2.2, άλλα άν και απενεργοποιημένη πάλι κολλάει.
SeXBOX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Τι περιμένεις να γίνει με έναν celeron 900mhz? Θέλεις αναβάθμιση... μην το συζητάς!
DimAslan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μην τρελλαθούμε κι όλας... τί λέμε; Εντάξει, δεν λέω να rippάρει και καμμιά ταινία μαζί, αλλά να κρασάρει τόσο, δεν νομίζω ότι είναι λογικό... Για τσέκαρε φίλε μου τους drivers σου, updates για τα Windows και λοιπά, και όταν φορτώνεις ταινία τα tasks στον task manager. Antivirus και λοιπά, πρέπει να είναι απενεργοποιημένα, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο απ' τα βαριά (norton, κλπ). Ελπίζω να βοήθησα.
SeXBOX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μην τρελλαθούμε κι όλας... τί λέμε; Εντάξει' date=' δεν λέω να rippάρει και καμμιά ταινία μαζί, αλλά να κρασάρει τόσο, δεν νομίζω ότι είναι λογικό... Για τσέκαρε φίλε μου τους drivers σου, updates για τα Windows και λοιπά, και όταν φορτώνεις ταινία τα tasks στον task manager. Antivirus και λοιπά, πρέπει να είναι απενεργοποιημένα, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο απ' τα βαριά (norton, κλπ). Ελπίζω να βοήθησα.[/quote'] εεεεεεεχχμμμμ.... μου φαίνεται δεν έχεις δουλέψει με celeron ποτε. :|
Arkassa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Συμφωνώ με τον DimAslan 100%. Και εμένα το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν στο Norton. Θα έλεγα, αν δε βαριέσαι να του ξανακάνεις format, να του έβαζες τα απολύτως απαραίτητα (π.χ. Windows, drivers που ήρθαν με το hardware σου), να ΜΗΝ συνδέσεις printer (θυμάμαι κάτι τρελά κολλήματα που έτρωγε ο δικός μου PC λόγω ενός USB Hewlett-Packard) και να ξανατρέξεις το VLC. Έχω δουλέψει πολύ με Celeron 600mhz με 256+128 μνήμη και ΔΕΝ είναι λογικό να κρασάρει τόσο!
illudium36 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Gia na fantasteite den exo valei oute kan to Office. Mono to vlc kai deep freeze oute norton oute tipota. Otan vazo na do tis diergasies to vlc exei giro sto 86% eno to media player classic eixe 92 xoria toys codecs.Mipos einai i karta diktioy. A kai vlepo tainies xoris na einai se diktyo giati kollaei eykolotera. Mipos par;olo poy apenergopio tin karta diktyoy pali aftei epireazei to sistima, i mipos na valo kai karta grafkon giati ehei ensomatomeni
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μαλλον καποιο βαρυ antivirus προγραμμα ευθυνεται για αυτο.Επισης, μηπως χρησιμοπoιεις Nero?
illudium36 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Όχι ουτε antivirus έχω ούτε Nero. Gia τέτοια έιμαστε με τέτοιο χαρχάλι μετά δεν θα μπαίνει ούτε στο bios. A μόλις εντόπισα και άλλο πρόβλημα. Είχα πει ότι με το vlc παίζει ταινίες. ΑΛήθεια είναι αλλά όχι ολόκληρη σήμερα το δικόμασα, και μόλις έβαλα να παίξει και τους υπότιτλους κολλούσε ταινία.
kirimis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Τι περιμένεις να γίνει με έναν celeron 900mhz? Θέλεις αναβάθμιση... μην το συζητάς! Χμμμμ, δηλαδη εγω ειχα παραισθησεις οταν με Celeron 466 εβλεπα DVD μια χαρα.... μαααααλιστα... Τεσπα, ενα check στις μνημες, στις καλωδιωσεις, στον σκληρο ισως δωσουνε καποια απαντηση. Btw, δεν νομιζω να εχεις DVD και σκληρο στο ιδιο IDE. :oops:
DhZou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Φαντάζομαι θα τρέχεις Win XP, βάλτου 98αρια και θα δεις σφαίρα θα πηγαίνει το αργαλείο ;-)
SeXBOX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Χμμμμ' date=' δηλαδη εγω ειχα παραισθησεις οταν με Celeron 466 εβλεπα DVD μια χαρα.... μαααααλιστα... Τεσπα, ενα check στις μνημες, στις καλωδιωσεις, στον σκληρο ισως δωσουνε καποια απαντηση. Btw, δεν νομιζω να εχεις DVD και σκληρο στο ιδιο IDE. :oops:[/quote'] Εγώ πάλι δεν......! Παραισθήσεις θα είχα κι έγω....
geo99rge Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 σιγα ρε παιδια ενα 900αρι celeron με 256 μνημη και antivirus kai office βλεπω ταινια απο usb σκληρο! ψηλο κολλαει αλλα παιζει κανονικα. βγαλε το vlc και ξαναβαλτο απλα μην τρεχεις μαζι ολα τα προγραμματα δεν ειναι για πολλα, πρεπει να βαζεις ενα ενα τα προγραμματα για να μην κανει πολλη ωρα να τα ανοιξει οχι οτι θα κρασσαρει
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Και δοκιμασε καποιο προγραμμα που να ελεγχει τι θα φορτωνεται κατα το boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.