hasodikis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μόλις πριν 4 μέρες αγόρασα ένα Pavilion dv5063ea. (Turion 64 mobile sta 1.8 ghrz) έχω δημοσιευσει μια κριτικη ήδη. λοιπον...το πρόβλημα είναι ότι κανένα ανάλογο πρόγραμμα δεν μπορεί να διαβάσει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή.....όλα απετυχαν ακόμα και το utility της amd.. to speedfan εκτος από το σκληρό δεν είδε καμια αλλη συσκευη....ουτε την cpu:confused: το ΝΗC είδε και αυτό μόνο τον σκληρό. και δεν επετρεπε καμια αλλαγή στη cpu:confused: το battery(νομιζω μια και το απεγκατεστησα)Monitor εβλεπε θερμοκρασία σκληρού, ταχύτητα cpu, αλλά όχι θεροκρασία cpu. ρε παιδια πολύ παράξενο μου φαίνεται, δεδομέμου ότι πχ. το cpu-z βλέπει κανονικά τον επεξεργαστή και τισ αλλαγές συχνότητας. έχω εγκατεστημένο το net framework 2..........αλλά η κατάσταση μου μυρίζει δάκτυλο της ΗΡ...δεν μπορω να το εξηγήσω διαφορετικά. ποτέ άλλοτε δεν είχα προβλημα στο να βρισκω σε περιβάλον windows τις θερμοκρασίες των λαπτοπ μου. μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα επί αυτού??? είχε κανείς ανάλογο πρόβλημα?
bobosss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 den xerw an se voithaei alla se multirama laptop to ubuntu mou leei oti den mporei na vrei sensores gia thermokrasia.mipws apla den yparxoun??? gia win den xerw den apantw.
hasodikis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 είναι εξαιρετικά απίθανο να μην έχει αισθητηρα θερμοκρασίας...... κατι άλλο θα συμβαίνει...... (Ubuntu eeeee??? καταραμενη διανομη....... έχω mepis και απο τοτε που στραφηκε στο ubuntu δε σταματω να εχω προβληματα............ κριμα το ειχα λατρεψει το mepis) ευχαριστω πάντως... δημήτρης
hasodikis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ανοιγοντας το add remove programs είδα αυτή τη καταχώρηση ... microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0.0 και αυτή υπάρχει μετά την εγκατασταση του net framework 2 θα έπρεπε να υπάρχει έκει??? μαλλον μου ξεφυγε και δεν το εβγαλα μαζι με τα υπόλοιπα του framework 1. μήπως ευθύνεται αυτο? να το βγαλω και να κανω εγκατάσταση του 2 ή μηπως χρειαζεται?? στο νετ δε βρικα τιποτα σχετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.