Προς το περιεχόμενο

Αγορά πικαπ!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα πικάπ. Όχι τίποτα ακριβό, ένα να κάνει τη δουλειά του. Να ακούω κάτι δίσκους Jazz θέλω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.....:-D

Δημοσ.

εγώ λέω να πάρεις από αυτά τα καινούρια που διαβάζουν τους δίσκους χωρίς βελόνα και έτσι δεν φθείρεται ο δίσκος

Δημοσ.
Όχι τίποτα ακριβό, ένα να κάνει τη δουλειά του.

15000$ είναι πιστεύω σεβαστό ποσό για ένα πικάπ που κάνει τη δουλειά του απλά...http://www.elpj.com/

Δημοσ.
Λέω κανα 150€. Κάπου εκεί. Και πιο κάτω δεν με πειράζει.

Ωραία τότε.. Αυτό που σου έχω προτείνει έχει στο Νάκα 159 €. Οπότε ρίξε και μια ματιά για κάτι παρόμοιο και στην Ηλεκτρονική Αθηνών. Πάντως η Stanton είναι πολύ καλή εταιρία.

Δημοσ.
εγώ λέω να πάρεις από αυτά τα καινούρια που διαβάζουν τους δίσκους χωρίς βελόνα και έτσι δεν φθείρεται ο δίσκος

πως λεγονται τα πικαπ αυτα; εχεις κανα λινκ κανα ονομα;

Δημοσ.

a magazia kai se alisydes katastimaton...

ego exo ena sl-bd22d modelo...mia xara...

teleionei i plera toy diskoy kai sikonetai to mpratso me tin velona kai paei stin akri...kai svinei to pickup...

px sti mk2 poy exo synexizei na gyrizei sto teleytaio aylaki toy diskoy...

kai tha deis oti einai poly kali fasi to aytomato...vazeis to disko soy kai kaneis to mpanaki soy px...

i' den anisyxeis mi se parei o ypnos kai xalaei i velona...

fysika den yparxei sygkrisi stin poiotita kai stis dynatotites me to mk2 i ta stanton, opos fysika kai stin timi toys... :)

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα ένα Project Debut III από το audioshow στον Πειραιά... 150 ευρώ το πλήρωσα. Σου δίνουν και μια κεφαλή της ortofon μαζί (δεν θυμάμαι μοντέλο). Αν συνδεθεί με καλή καλωδίωση και phono stage κάνει πολύ καλή δουλειά για τα λεφτά του!! :)

Δημοσ.
Ωραία τότε.. Αυτό που σου έχω προτείνει έχει στο Νάκα 159 €. Οπότε ρίξε και μια ματιά για κάτι παρόμοιο και στην Ηλεκτρονική Αθηνών. Πάντως η Stanton είναι πολύ καλή εταιρία.

παντως εγώ που πήρα το Τ60 direct drive στα 219 ευρώπουλα μπορώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένος και μιξάρω(έτσι για να περνάει η ώρα...) αρκετά εύκολα όχι βέβαια όπως στο MKII τo οποίο τo έχω δουλέψει ελάχιστα αλλά είναι αλλη εμπειρία και θέλει και βαθία τσέπη.

Αλλά αφού απλά θες να ακούς το Τ60 το προτείνω ανεπιφύλακτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...