Προς το περιεχόμενο

ti prepei na plhrwseis an exeis isdn kai thes na daleis dsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα πληρωνεις το παγιο της isdn γραμμης για παντα, εκτος αν την κανεις pstn και μετα βαλεις dsl. Τωρα που λες εχεις isdn για 2 χρονια μηπως εννοεις τον provider ;

Δημοσ.

Μπορείς να κόψεις το ISDN και να γυρίσεις σε PSTN, αλλά η διαφορά στο πάγιο είναι νομίζω 3 ευρώ το μήνα, και χάνεις την αναγνώριση κλήσης και τις 2 ταυτόχρονες voice τηλεφωνικές γραμμές.

Απο εκεί και πέρα πληρώνεις επιπλέον για DSL ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξεις.

Δημοσ.

δεν χάνει αναγνώριση κλήσης και η διαφορά είναι όντως 3 ευρω το μήνα.

πάντως όταν λέει ότι έχει 2 χρόνια ISDN νομίζω ότι εννοεί σύνδεση Internet...

Δημοσ.

sundesh isd exw duo xronia auto egrafe sto sumdolaio kai kathe examhno dinw ena poso? ti einai akrivws grammh pstn to exw akousei alla den xerw?an exw mono isdn grammh xwris internet posa dinw gia thn grammh????/

Δημοσ.

exw isdn sundesh internet gia duo xronia.....exw kalupsei ton ena alla prepei na dinw to 6mhno ena poso....an to diakopsw kai dalw dsl tha plhrwnw thn sundesh pou ekopsa tou isdn kai gia allo ena xrono????

Δημοσ.

Πιστεύω πως αν βάλεις DSL με την ΙΔΙΑ εταιρεία, π.χ αν έχεις τώρα ISDN μέσω Οτενετ και παραμείνεις στην Οτενετ, ή forthnet και μείνεις στη forthnet, τοτε λογικά μπορούν να σου διακόψουν την isdn και να σε "ανεβάσουν" στη DSL, χωρίς να πληρώνεις 2 συνδρομές. Αν αλλάξεις εταιρεία βέβαια, τοτε αυτή που έχεις τώρα θα περιμένει να τηρήσεις το συμβόλαιό σου.

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο plastik είναι σίγουρο, τουλάχιστον για οτενετ που ξέρω εγώ, αλλά κατά 99% το κάνουν όλες οι εταιρείες... το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία που σου έχει δώσει την πρόσβαση (κοινώς isp) και να ρωτήσεις τι θα γίνει αν κάνεις αυτό που σκέφτεσαι, τι λεφτά θα σου ζητήσουν παραπάνω κλπ κλπ...

δεν χάνει αναγνώριση κλήσης και η διαφορά είναι όντως 3 ευρω το μήνα.

πάντως όταν λέει ότι έχει 2 χρόνια ISDN νομίζω ότι εννοεί σύνδεση Internet...

Η αναγνώριση κλήσης δεν παρέχεται δωρεάν στην pstn, ενώ είναι δωρεάν στην isdn, αυτό εννοεί πιο πάνω ο plastik... άρα τα 3€ διαφορά στο πάγιο γίνονται 1,5-2€ αν υπολογίσεις και την αναγνώριση κλήσης στην περίπτωση της pstn...

Επίσης, για μετάβαση από isdn σε pstn πρέπει να πληρώσεις 40€ περίπου, να περιμένεις στην καλύτερη περίπτωση 3-4 εβδομάδες (και δε μιλάω για τώρα που είναι και αύγουστος!), να έρθουν να σου πάρουν το netmod κλπ και μετά να κάνεις ότι κίνηση θέλεις σχετικά με το adsl... Προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατί θα περίμενα τσάμπα καιρό και θα έκανα απόσβεση των 40€ σε 2 χρόνια...

Δημοσ.

Δεν αργεί πάντα τόσο πολύ η μετατροπή από ISDN σε PSTN....Σε μένα πήρε μόλις μια βδομάδα....Ήρθε ο τεχνικός πήρε το netmod και ξαναέκανε τη γραμμή όπως ήταν παλιότερα....Και ναι το κόστος της μετατροπής είναι 40 ευρώ.

Όσον αφορά τον provider μονο αν πας στην ίδια εταιρία για ADSL μπορεί να γίνει διακανονισμός,αλλιώς θα πληρώνεις κανονικά μέχρι να λήξει η παλιά συνδρομή σου και επιπλέον για την ADSL.

Δημοσ.

an paw ston ote ths perioxhs mou kai tous pw na mou anabathmisoun thn isdn sundesh tou internet mou se adsl den einai to idio san na phgainw sthn idia thn etairia???/h tha plhrwnw ta pagia tou isdn sundeshs internet???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...